Wandelen

Op een goede dag dacht ik bij mezelf: Wanneer ga je nu eens beginnen met wandelen, je wilt toch afvallen. En zo gezegd zo gedaan. Op internet een mooie wandelroute opgezocht en met de auto er naar toe. 15 Kilometer moet te doen zijn dacht ik in mijn rit er naar toe. Aangekomen bij de startplaats verwonderde ik me een beetje dat het gewoon een parkeerplaats is, zonder restaurant of iets. Alleen een oude boerderij iets verder op. Auto geparkeerd en het bord aan het bestuderen hoe de route een beetje loopt. Zo te zien valt het mee denk ik en begin vrolijk te wandelen. Na een uurtje of 2 wandelen zie ik een bankje en ga ff zitten om te rusten. Nog een klein uurtje schat ik in, dus ik neem nog een slok water. In gedachte verzonken hoor ik opeens iemand vragen: Mag ik erbij komen zitten. Ik schrik op en zie een oudere man mij lachend aankijken. Natuurlijk zeg ik snel en zeg er achteraan ik loop zo toch verder. Wilt u ook wat drinken, mijn fles is nog half vol en we zijn er bijna. Graag zegt de man en neemt een paar slokken. Samen lopen we verder en babbelen wat over het weer, de politiek en zo. Plots struikelt de oudere man en valt voor over op de grond. Ik probeer nog hem te helpen, maar helaas. Ik help hem overeind en hij heeft last van zijn enkel. Wat nu zeg ik. Ach zegt ie, nog 300 meter en dan zijn we bij de finish en 200 meter verderop woon ik. Als je me zo ver wilt helpen dan is het geen probleem. Ok en al ondersteunend lopen we verder. Nog geen 100 meter verder slaat het weer om, het begint te waaien en te stortregenen. Binnen 1 minuut zijn we allebei doorweekt, maar zijn huis is in zicht. Aangekomen bij zijn huis zegt ie kom maar ff mee naar binnen, kun je douchen een kop thee drinken terwijl je kleding wat kan opdrogen.
Snel gaat Bert, zo als ie zich voorgesteld heeft zich douchen en zegt doe maar rustig, dan maak ik de open haard aan en zet een bakje thee voor ons. Ik hen een badjas voor je klaargelegd en zal je kleding ff te drogen hangen.
Heerlijk zo'n warme douche op je koude lijf. Snel afgedroogd en de badjas aangetrokken. Beetje kort maar ja.

Deze kant riep Bert door de open deur en ik liep een warme kamer binnen met een grote open haard. Voor de open haard zat Bert op een zitzak en zei ga lekker zitten. De thee is klaar. Wil je een scheut rum er in.
Eentje mag hoor als je nog moet rijden. Ok zei ik lachend doe maar en Bert deed een flinke scheut in de thee. Al drinkend van de thee voelde ik de warme gloed van het vuur en dacht terug aan mijn jeugd jaren bij de scouting. In gedachte verzonken hoorde ik Bert vragen, waar ben je met je gedachte, lust je nog een kopje thee.
Ik dacht aan mijn jeugd bij de scouting, een jaar of 40 geleden. Gingen we vaak in de winter kamperen en dan hoorde een groot kampvuur erbij om warm te blijven. Vaak zo groot dat we in de blote buik erbij konden zitten. O zegt Bert en dan zeker lekker met elkaar spelen zei hij lachend. Helaas moest ik bekennen, dat is er jammer genoeg nooit van gekomen .
Jammer zei Bert en kwam zachtjes naast me zitten. Je weet niet wat je mist. Hij legde zijn hand op mijn been en keek me indringend aan. Toen sloeg ie een arm om me heen en vroeg, mag ik je een zoen geven omdat je mee hebt geholpen thuis te brengen. Zonder een antwoord af te wachten gaf ie me een zoen op de mond en zijn tong gleed in mijn mond. Een beetje overrompeld beantwoordde ik zijn zoen en hij trok me stevig tegen hem aan. Ik voelde zijn anders hand langzaam omhoog kruipen en ongewild begon mijn pik zachtjes te groeien. Zou mijn droom dan eindelijk uitkomen. Zijn hand wreef zachtjes over mijn slip en ik hoorde hem fluisteren: lekker he. Ik wist zo snel niets te zeggen en Bert zei zeg maar niets schatje, je vriendje vind het lekker toch. Dat kon ik niet ontkennen en kuste hem nogmaals.
Kom zei Bert, dan gaan we naar de slaapkamer en nam me mee aan de hand. Op zijn slaapkamer aangekomen legde hij me op bed en begon me weer lekker te zoenen. Dit keer gleed zijn hand in mijn onderbroek en behendig trok ie die uit en masseerde mijn pik en ballen. Voorzichtig liet ik mijn hand naar zijn pik glijden en voelde dat die al flink stijf was. Bert duwde mij zachtjes naar beneden en zei doe maar wat je altijd al een keer wou doen. Toe maar, dat is niet vies.

Voorzichtig nam ik zijn zijn stijve pik in mijn mond en begon hem te pijpen. Blijkbaar deed ik het goed want hij kreunde zachtjes en zijn hand gleed naar mijn billen. Hij haalde zijn pik uit mijn mond en begon mijn billen zachtjes te kneden. Lekker kutje schatje, dat zullen we eens lekker gaan vullen. Voorzichtig drukte hij een vinger naar binnen wat eerst vreemd aanvoelde, maar al snel heerlijk geil aanvoelde. Met behulp van wat glijmiddel gleed al snel een tweede en derde vinger naar binnen. Ik lag te kronkelen van genot en opeens stopte Bert, haalde zijn vingers uit mijn kutje en draaide mij op mijn buik. Nu komt ie jongen en hij zette zijn stijve pik tegen mijn kutje. Langzaam gleed ie naar binnen. Eerst wat onwennig, maar al snel een heerlijk gevoel. Langzaam neukte hij me en fluisterde geil in mijn oor: Dit wou je toch schatje. Dit heb je je hele leven al gemist. Hij draaide mij een beetje en begon al neukend met mijn pik te spelen. Nog nooit had ik me zo geil gevoeld en ik voelde mijn pik groeien en voelde dat ik ging klaarkomen. Op het moment dat mijn zaad naar buiten spoot kwam ook Bert klaar in mijn kutje. Ik hoorde en voelde hem genieten. Ook ik was nog nooit zo heerlijk klaargekomen. Uitgeput bleven we zo liggen, Bert zijn pik nog in mijn kutje en mijn pik heerlijk in zijn hand. Ik voelde zijn pik uit mij glijden, maar mijn pik bleef op volle sterkte. Bert boog zich voor over en begon mijn pik lekker te pijpen. Ook mijn ballen werden heerlijk verwend door hem en al snel spoot ik een 2e lading zaad in zijn mond. Helemaal uitgeput vielen we samen in slaap.
Een paar uur later werd ik wakker en voelde hoe Bert lekker met mijn pik en ballen aan het spelen was. Dag schatje, ben je weer geil vroeg ie ondeugend. Nu is hou beurt om mij lekker te neuken en hij begon me eerst lekker stijf te pijpen. Daar had ie niet lang voor nodig en toen mijn pik weer lekker stijf was ging ie op zijn knieën voor me zetten en zei neuk deze geile teef maar eens lekker. Ik zette mijn stijve pik tegen zijn kutje, dat ie al had ingesmeerd met glijmiddel en gleed makkelijk naar binnen. Heerlijk zo'n strak kutje.

Al neukend pakte ik zijn pik en begon hem zachtjes af te trekken. Ik voelde dat ik ging komen en liet zijn pik los en concentreerde me helemaal op mijn eigen hoogtepunt. Wat een geil gevoel, mijn zaad ongegeneerd in hem spuiten. Nadat ik klaar was gekomen ging ik snel op mijn knieën, want ik wilde zijn pik in me voelen. Bert begreep me meteen en zijn stijve pik gleed in mijn kutje. Heerlijk voelde ik hoe hij me neukte en al snel klaar kwam.
Daarna nog heerlijk samen gedoucht en onder de douche elkaar nog een keer gepijpt.

Hopelijk wordt deze droom snel een keer waar gemaakt.

4436 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.