Naakstrand trio en meer

En of ik lekker wakker werd. Ik heb een lekker groot bed. Ik slaap er alleen behalve als er een leuke vent of meid blijft slapen. Vent of meid ja, ik ben een actieve bi-man. Hoewel meer man gericht, kan ik een lekkere vrijpartij met een vrouw ook waarderen.

Maar goed, lekker geslapen na een gezellige avond en een vermoeiende nacht.

Ik had gisteren lekker geborreld met hem, de stud die ik al een tijdje ken. Hij was langsgekomen, we hebben lekker gegeten, enorm lang gekletst, Netflixje gedaan, en lekker met elkaar gespeeld. Dat spelen begon tijdens de film en eindigde in een lekker lange vrijpartij waarin hij in ieder geval een paar keer aan zijn trekken kwam.

 

Ik kijk verlekkerd opzij. Hij ligt daar nog, op zijn rug gelukkig, dus ik kan langzaam het dekbed opzij leggen, en daar ligt hij, heerlijk verstopt in zijn velletje rustend op zijn buik. Ik streel zijn buik, en ga langzaam naar beneden, beroer zijn pik. Het duurt even, dan hoor ik een luide zucht en een langzaam harder wordende lul.

Ik geef hem een paar rukjes en zie hoe hij in mijn hand hard wordt. Rustig trek ik door, mijn gezicht langzaam naar zijn borst, mijn lippen zoekend naar zijn tepel, die, als ze hem gevonden hebben, zuigend hard maken.

Je gaat wat beter liggen en kreunt ten teken dat ik het goed doe. Maar ik heb geen zin om hem nu weer naar een hoogtepunt te brengen. Ik geef hem een zoen en zeg hem dat hij over een kwartiertje naakt zijn ontbijt kan komen halen.

 

Zo gezegd zo gedaan, ik heb een makkelijk ontbijtje klaargezet, en daar komt hij binnen. Zijn pik heeft een mooie houding, een beetje stijf en met zo’n mooie boog naar beneden. Zo zie ik ze het liefst, gevuld als bewijs dat er lust inzit, maar niet stijf. zo in de ochtend hoef ik geen harde paal aan tafel.

Hij gaat zitten en samen genieten we van het eten en van elkaar. Onze handen vinden onze gezichten, rug, borst, benen en pik. We eten, zoenen, lachen en genieten.

 

Ik heb een idee zeg ik hem en stel hem voor naar het stand te gaan. Hoewel het de laatste dagen koeler wordt, is het vandaag nog een mooie zonnige start. Hij stemt in en zo zitten we niet veel later in de auto naar het strand.

We lopen wat langs de kustlijn, geen haast en lekker pratend. We zien hoe het geklede deel langzaam overgaat in het naaktstrand. Omdat het gemengd is kun je duidelijk zien hoe bikinitopjes verdwijnen en niet veel later gevolgd wordt door de slipjes en broekjes.

 

Het is gezellig druk, hier en daar wat stelletjes en wat losse vrouwen. De mannen liggen meer richting de duinen, wel duidelijk, het is lust wat hen drijft, mij ook trouwens. Mijn nek verrek ik een paar keer door een mooie vrouw die open en bloot op de rug aan het zonnen zijn. De aanblik maakt me opgewonden, niet veel later staat mijn pik paraat. Grappig om te zien dat een naakte vrouw hem niks doet, hij kijkt verbazend naar mijn pik en vraagt zich af waarom tieten mij kunnen opwinden…… ik ga het hem niet uitleggen.

 

Sommigen willen dit niet en draaien hun gezicht af, af een toe krijg ik een lach of een complimentje.

Wij lopen nog een beetje door en vinden een lekker beschut plekje onder aan de duinen. Iets hoger, dus met een lekker zicht naar het strand, de zee en de horizon.

 

We smeren elkaar in en gaan lekker liggen. Ik ben zeker in slaap gevallen want ik schrik wakker van een vrouwenstem. He leukerd, mag ik erbij komen liggen? Ik moet even wennen, kijk om me heen zie hem met een glimlach kijken en zie dan een mooie dame. Alles in de juiste proporties, mooie borsten, strak buikje en beneden lekker geschoren, het ziet er uitdagend uit. Dan besef ik me dat ik haar nog niet in de ogen heb gekeken. Ze lacht en stelt zich voor, haar accent verraad iets Brabants. Ze komt naast mij zitten en we beginnen wat te kletsen.

Ik ben benieuwd waarom zij naast mij komt zitten.

Dan legt ze uit dat ze ons over het strand had zien lopen en het haar opviel dat het mij kennelijk opwond en hem minder. Zij gaf aan dat zij niet alleen naar het strand was gekomen om te zonnen, maar ook op zoek was naar gezelschap.

 

Op zich niks mis mee, hoewel ik hoopte dat ik met mijn date nog wat kon vrijen en genieten, dacht ik dat het wellicht nog wel tot meer zou kunnen leiden.

We gingen zitten, dronken en aten wat en genoten van leuke gesprekken. Het viel mij wel op dat zij haar hand vaak over haar borsten liet gaan en af en toe mijn buik streelde.

De hitte, wijn en ontspanning zorgde er in ieder geval wel voor dat mijn pik groter en harder werd.

 

ze gaat iets verliggen en met haar mond gaat ze richting mijn buik. ze geeft kusjes, likje en langzaam gaat ze richting mijn eikel.. die neemt ze in de mond terwijl haar handen mijn ballen en benen strelen. Ik sluit mijn ogen en zoek met mijn handen het lichaam van mijn date. met mijn rechterhand streel ik hem, zijn borst, zijn buik en langzaam voel ik zijn inmiddels harde pik. Rustig trek ik hem af, mijn linkerhand over het haar van de vrouw die gulzig mijn pik in haar mond heeft.

 

we genieten en ik zie dat er wat mensen zich om ons heen komen staan. hun handen om hun pik, verlekkerd kijkend. dan duw ik de vrouw van mijn pik, laat haar op haar rug draaien, zoen haar borsten, haar buik en ga langzaam naar beneden. ik geef mijn date een teken dat hij moet opstaan. en terwijl ik mijn tong richting haar kut laat gaan, duw ik mijn kont omhoog. dat is een signaal voor de date dat hij mij mag rijden. ik voel hoe een vinger mijn kutje inglijdt en mij opent. dan verdwijnt de vinger en merk ik hoe hij zich tussen mijn benen plaatst. Ik voel zijn warme eikel tegen mijn billen zich een weg naar binnen zoekend. Mijn tong gaat langs de clit van de vrouw die kirrend geniet. even de druk en dan voel ik hoe hij langzaam bij mij naar binnen komt. zacht stotend neukt hij mij terwijl ik in hetzelfde ritme aan het beffen ben.

 

Niet veel later voel ik hoe het ritme opgevoerd wordt en zijn pik harder worden en dan komt hij in mij klaar. Een paar stoten zaad zoeken zich een weg bij mij naar binnen. de vrouw ligt nog steeds te genieten en ik blijf doorgaan. Likken en pijpen is mijn specialiteit, maar deze kut is zo lekker zo nat, zo nauw.

Ik voel hoe de man uit mij gaat en een drup zaad mee naar buiten komt. Ik merk dat hij van mij wegdraait maar ook hoe er nog iets gebeurt. Een andere man lijkt de plaats in te nemen en zonder iets te zeggen voel ik nu een toch wat grotere pik makkelijk mijn darm ingaan. wat ruwer deze keer stoot de man zijn pik bij mij naar binnen. Ik merk dat de prostaat overuren draait want een klodder zaad stroomt uit mijn pik, dat is dat geweldige gevoel van de P-massage.

Zo gaat het een tijdje door en ook dan voel ik ineens een harde stoot waarbij de vreemde in mij klaarkomt. Ook nu gaat hij snel van mij af. Om te voorkomen dat er nog een man mij zal gebruiken, duw ik de benen van de vrouw uit elkaar en laat mij over haar heen zakken. Mijn pik vindt haar grotje snel en zo ben ik haar aan het neuken. Onze monden zoeken elkaar en we tongen lekker terwijl we lekker vrijen. Ik merk aan haar kreunen dat er een hoogtepunt aan zit te komen, en het mooiste moment is daar, we komen samen klaar. Zij schokt een beetje met haar lichaam en ik stoot mijn zaad in haar kut. We bewegen nog wat door, dan liggen we uitgeput op elkaar. Ik kijk opzij en zie mijn date een pik in zijn mond nemend een kijker lekker pijpen. Ik kijk rond en zie een paar mannen duidelijk opgewonden kijken wat wij deden. Dan zie ik die lekkere jonge vent. wijs hem naar ons toe, ik vraag hem om de vrouw te verwennen

De vrouw gaat op haar handen en knieën zitten, en de man laat zijn pik bij haar naar binnen glijden. ik ga naast de vrouw zitten en kijk hem verlangend aan. ik zie hoe hij geniet terwijl hij haar neemt.

Op het moment dat hij zijn ogen sluit en lijkt klaar te komen, zeg ik hem te stoppen en zijn zaad over mijn gezicht te spuiten. Hij trekt zich terug, pakt zijn lul in zijn handen en met vlijtige halen trekt hij zich klaar. Zijn zaad spuit hij over mijn gezicht heen.


Dan is het genoeg. we gaan de zee in om ons schoon te spoelen. Gaan terug, nemen nog wat te drinken en genieten van de middag die lekker voorbij is gegaan.

3470 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.