Een onverwachte ontmoeting

Geplaatst door: bootwanker op 10-12-19

Op al die datingsites kom je van alles tegen en meestal zijn het nepprofielen of draait het uit op niks. Je chat een poosje en al snel blijkt het dan op niks uit te lopen en soms chat je een hele poos, zelfs weken lang, en dan komt er ook niks van terecht. Maar zo langzamerhand ben ik daar aan gewend. Het zijn ook wel gezellige en af en toe geile praatjes en als het wel tot iets leidt is dat meegenomen.

Maar dat je nou zomaar op straat wat ontmoet is wel heel bijzonder. Mijn man Frank en ik liepen laatst bij ons door het dorp en ik zag al wel een man naar ons kijken. Een grote stevige man, bruine ogen en donker haar. Spijkerbroek en Nike sneakers. Gewoon een lekker goed uitziende man van een jaar of 40. Maar ja, je kijkt even terug en loopt verder.  Op een gegeven moment zie ik in de weerspiegeling van een winkelruit dat hij achter ons aan loopt. Toeval, denk ik. Maar als we bij de auto komen en willen instappen komt hij ineens op ons af. Ja, hij had ons al wel vaker samen gezien… en dan begint het gestotter en krijgt hij wat rode vlekken in z’n gezicht. We wachten rustig af wat er gaat komen, maar hebben al wel een beetje een voorgevoel. Ja, hij vindt het allemaal heel griezelig en durft eigenlijk niet, maar heeft na lang aarzelen toch maar de stoute schoenen aangetrokken. Na, nog wat meer gestotter en nog meer rode vlekken komt het hoge woord er uit. Of wij een homostel zijn en of we wel eens met andere mannen daten. Zo, dat sloeg in als een bom. Op datingsites vragen en zeggen ze van alles, maar zo op straat een wildvreemd stel aanspreken en vragen of ze een date willen hadden we nog niet kunnen voorzien. We keken elkaar eens aan en ik zeg dat dit wel een onverwachte vraag is. Maar na even nadenken zeg ik dat we inderdaad een homostel zijn en af en toe ook wel eens daten met andere mannen. Ik kijk Frank aan en we zeggen allebei tegelijkertijd dat het ons best wat lijkt. Hij ziet er echt goed en lekker uit. Het overvalt ons wel wat en na wat aarzelingen en onwennig elkaar aan te kijken vraag ik hem of hij dan maar gelijk mee wil naar huis.

Het is maar een klein eindje, maar onderweg vertelt hij dat hij Wim heet en ook in het dorp woont en dan zo wat rondkijkt of hij toevallig een leuke date voorbij ziet komen. Nee, datingsites zijn niet zijn ding, maar omdat hij nooit wat tegenkwam was hij er bijna aan begonnen. Totdat hij ons zag. Ik zag al wel zijn glimmende ogen en heel voorzichtig zat hij in de auto al een beetje ons te strelen. In de auto niks niet verlegen en ook geen rode vlekken meer in het gezicht.

Bij ons thuis gekomen vraag ik nog of hij eerst wat wil drinken, maar hij begint al direct met tongzoenen bij Frank en grijpt tegelijkertijd mij in het kruis en wrijft lekker over mijn ballen en pik. Aangezien wij nogal van frisse en schone mannen houden vraag ik of we even samen onder de douche zullen gaan. Hij had zich thuis al wel gedoucht maar wilde best nog even samen met ons onder de douche. Toen hij zich uitkleedde zag ik een heerlijke man te voorschijn komen met een geschoren zak en pik. En wat voor een. Een laaghangende zak met dikke ballen en een flinke pik. En die was nog niet eens op volle sterkte. En dat geile kontje mocht er ook wezen. Lekker stevig en rond. Ik pakte hem lekker bij z’n pik beet en trok hem mee naar de douche. Frank had hem al op temperatuur gebracht en zo stonden we met z’n drieën onder de warme straal. Frank en ik sopten hem lekker in met veel zeep en lieten onze handen overal over zijn lijf gaan. Natuurlijk kregen de ballen, pik en het kontje de meeste aandacht. Al even de eikel bloot en na het afspoelen een likje erover. Nou, nou dat gaat nog wat worden, dacht ik. Bij elke lik voelde ik de eikel groeien en de pik verder omhoog komen. De eerste druppel geil verscheen al en ik likte die lekker af. Frank zat inmiddels zijn kontje uit te testen. Flink inzepen, uitspoelen en al vast het kontje voor bewerken met de tong. Ik hoorde heftig gekreun van boven me komen. Ondertussen zat Wim al met zijn handen overal ons te strelen en als hij de kans kreeg onze pikken en zakken te masseren. Afdrogen maar en richting bed.

Daar lagen we dan met een wildvreemde dorpsgenoot op bed. Het begon met heftig tongzoenen alle drie tegelijkertijd. De tongen gingen van de ene mond naar de andere en het was een grote tongenuitwisseling in de drie monden. Daarna begon Frank langzaam met zijn tong via de linkertepel af te zakken en ik via de rechtertepel. We kwamen tegelijkertijd beneden aan. Frank begon de ballen te likken en ik begon voorzichtig aan de eikel. Langzaam met mijn tong over het pisgaatje. Ik proefde al het voorvocht naar buiten komen. Ondertussen voelde ik ook de eikel en de pik op volle sterkte komen. Een flink formaat, dat ik amper aan helemaal naar binnen kreeg. Frank was inmiddels met zijn kontje boven Wim gaan hangen ten teken dat daar flink gelikt moest gaan worden. Aan het kreunen van Frank te horen ging dat prima. En aan het kreunen van Wim te horen was mijn zuig en likwerk ook lekker geil. Wim duwde zijn pik steeds verder mijn mond in en het kwijl liep erbij langs. Ik kan nogal wat hebben, maar deze pik was wel erg groot. Even wisselen en mijn kontje kreeg een flinke likbeurt en Frank ging de ballen en pik van Wim bewerken. Na elkaar flink te hebben opgegeild en onze pikken op volle sterkte waren en de kontjes lekker open gelikt waren ging ik op mijn rug liggen en deed Frank wat glijmiddel op mijn kontje en de pik van Frank. Langzaam gleed de pik naar binnen. Mijn benen op de schouders van Wim en langzaam ging de pik steeds verder naar binnen en begon Wim mij rustig te neuken. Ondertussen schoof Frank zijn pik bij Wim in de mond en begon hem in de mond te neuken. Ik voelde de pik van Wim in mijn kontje kloppen. Maar ik wilde nog niet dat hij klaarkwam.

 Voor mij is het geilste onderdeel van een date altijd om toe te kijken hoe Frank lekker genomen wordt doggystyle. Ik wordt daar enorm geil van als ik zie hoe Frank zijn strakke kontje in bezit genomen wordt door een andere man. Ik kijk dan toe hoe die pik er lekker langzaam in gaat en die andere man geniet van dat strakke kontje en Frank geil zijn kontje mee beweegt.

Dus Frank wist dat al en ging al lekker in de houding zitten en ik schoof Wim zijn kant op. Smeerde langzaam Frank zijn kontje in met glijmiddel en vingerde dat kontje even en liet de glijmiddel zijn werk doen zodat het kontje lekker openstond voor Wim. Die keek mij aan en ik moedigde hem aan om lekker te genieten van dat geile strakke kontje van Wim en dat ik zou toekijken hoe ze van elkaar genoten. Wim schoof voorzichtig zijn eikel wat in en uit Frank zijn kontje om daarna zijn hele pik lekker erin te laten glijden. Langzaam tempo eerst en ik keek toe en zag hoe heerlijk ze beiden van elkaar genoten. Voor mij was dit een feest om te zien en mijn pik lekte enorme druppels geil.

Op den duur gleed ik even met mijn pik door Wim zijn bilspleet en bewoog mee in het tempo van Wim en Frank. Nou dat duurde niet erg lang want op den duur kwam Wim luidkeels klaar en spoot Frank zijn kontje lekker vol. Ik zoog nog even Wim zijn pik lekker schoon en drukte toen snel mijn pik in Frank zijn natte kontje. Een heerlijk gevoel zo’n met zaad gevuld kontje. Het duurde dus niet lang of mijn zaadlading voegde zich bij die van Wim. Ik voelde het langs mijn pik uit Frank z’n kontje lopen.

Wim vond het ook geweldig geil om naar te kijken en likt daarna mijn pik en het kontje van Frank schoon.  Wim ging op z’n buik liggen en Frank reed toen met z’n pik door Wim z’n bilspleet totdat het zaad aan de bovenkant op Wim z’n rug liep.

Het was een enorme geile en onverwachte date. We hopen dat Wim vaker gaat komen….

3101 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.