Op de kerstborrel uit de kast

Geplaatst door: hans492 op 20-12-19

Ik ben zelf een bi-man van 60 jaar. En ik vind het heerlijk af en toe om seks te hebben met leuke mannen.

Sinds ongeveer een jaar heb ik een nieuwe collega Rik genaamd. Een leuke vlotte vent van rond de dertig jaar. Ik had al wat projecten met hem gedaan en had gelijk een hele goede klik met hem. Ik merkte wel dat het niet alleen zakelijk was. Hij vertelde me dingen die je normaal niet zo snel met een collega deelt en ik had ook al snel in de gaten dat het een hele lieve gevoelige jongen was. Ik kon eigenlijk ook niet plaatsen dat hij met een vriendin samenwoonde. Nu hadden we deze week van het werk een kerstborrel en zag ik hem alleen nogal verdrietig aan de bar staan.. Toen ik hem voorzichtig vroeg wat er was vertelde hij dat zijn vriendin er met een ander vandoor was en dat ze hem maar een watje vond. Hij stond gewoon te huilen en was er zichtbaar kapot van. Omdat het opviel bij andere collega’s nam ik hem mee naar buiten. Daar hadden we een heel lang gesprek en op een gegeven ogenblik vertelde hij mij dat hij had ontdekt dat hij meer gaf om mannen dan om vrouwen en dat hij dit absoluut niet kon vertellen aan zijn ouders die in een klein dorpje woonde. Hij had gedacht dat het wel over zou gaan. Ik heb hem toen eerlijk verteld dat ik bi was en dat hier niets mis mee is. En dat zijn moeder het waarschijnlijk niets uitmaakt zolang hij maar gelukkig was. Hij was na ons gesprek heel erg opgelucht en sloeg uit blijdschap de armen om mij heen. We zijn daarna naar binnen gegaan en hebben heerlijk samen gedanst, wat gedronken en veel gelachen.

Toen het feest afgelopen gingen we naar huis en zaten we samen in de trein lekker dicht naast elkaar. Hij kroop als het ware helemaal naar mij toe. Toen wij er bijna waren vroeg hij of ik met hem mee ging naar zijn huis voor een afzakkertje. Ik woon nu toch alleen zei hij met een grote glimlach. Ik vond het wel een geil idee en  liep met hem mee naar zijn huisje. Het was er lekker warm en hij schonk een heerlijk wijntje in en kwam toen naast me op de bank zitten. We hadden behoorlijk gezweet van het dansen en toen ik daar een opmerking over maakte fluisterde hij hees “zullen we samen douchen’ Het was eigenlijk meer dan ik durfde te hopen maar zei zachtjes dat mij dat een fijn idee leek. We hadden al snel de kleren uit en stonden heerlijk samen onder zijn grote inloopdouche. Ik waste zijn rug en zijn heerlijke billen. Toen hij zich omdraaide met een heerlijke stijve lul die recht overeind stond had ik geen aanmoediging meer nodig en ging op mijn knieën zitten en begon hem heel langzaam en diep te pijpen. Hij kreunde het uit van geiligheid en het duurde niet lang of hij spoot met kracht een paar ferme stralen heerlijk zoet mannenzaad in mijn mond. Heerlijk Rik, zei ik en zoog de laatste druppels zaad uit zijn lekkere pik. Ik waste hem verder en droogde hem helemaal af.

Ga maar vast op bed liggen dan kom ik er zo aan en geef ik je nog even een lekkere massage. Ik droogde mezelf af en zag in een van de kastje een lekkere massage olie liggen die ik meenam. Hij lag op zijn buik op bed en zei tegen mij dat hij lag na te genieten en dat hij nog nooit gepijpt was en zo’n heerlijk orgasme had gehad. Ik zei dan is het nu tijd voor een heerlijke ontspannende massage want dat is een van mijn specialiteiten. Ik begon bij zijn schouders en toe ik bij zijn sterretje was en hem zo zag kronkelen en hoorde kreunen van geiligheid vroeg ik of hij daar nog nooit eerder gemasseerd was. Hij beaamde dit en zei dat hij het de eerste keer was en hij het heerlijk vond. Af en toe raakte ik met mijn harde lul ondeugend zijn billen aan en ze dat ik graag de eerste wilde zijn die dat heerlijke mannenkutje mocht neuken. Hij zei dat hij het niet zeker wist of hij dat wel wilde. Ik zei dat niets moest maar alles mocht en ging door met de massage. Af en toe een liet ik een vinger in zijn maagdelijke mannenkutje glijden en toen ik zijn prostaat voorzichtig  masseerde werd hij zo geil als een krolse kater en zei hij dat ik het wel mocht proberen maar heel voorzichtig moest zijn.

Dat liet ik me natuurlijk geen twee keer zeggen. Ik ging voorzichtig achter op zijn gespierde rug  liggen en hield hem stevig vast over zijn hele lichaam. Zachtjes drukte ik mijn grote geile lul tegen zijn sterretje en heel langzaam gleed hij er stukje voor stukje in . Bij iedere uitademing van hem  ging ik  een stukje dieper totdat ik er helemaal tot aan mijn ballen inzat. Ik fluisterde lieve geile woordjes in zijn oor en merkte dat hij totaal van de wereld was. Het was net of ik op een ijsblok lag die aan het ontdooien was. Al die jaren van frustratie en emoties kwamen er nu uit. Hij huilde er gewoon van.  Ik bleef wel een minuut of 10 zo liggen. Toen ik voelde dat zijn hele lichaam begon te schokken en hij met zijn hele lichaam op een ongelofelijke manier klaarkwam. Dit was teveel voor mij en mijn eikel zwelde tot ongekende proporties op en ik spoot met kracht mijn hele zak met ferme stralen leeg. Het bleef maar komen. Zelden ben ik op zo’n heerlijke liefdevolle manier klaargekomen. Al genietend bleven we nog een tijdje zo liggen en daarna draaide we ons op onze rug en bleven zo nog een tijdje nagenieten.

Vond je het lekker Rik vroeg ik daarna. Rik zei dat deze ervaring zijn voorstellingsvermogen ver te boven ging. En dat hij nog nooit zo heerlijk was klaargekomen. Mooi zei ik dan was het vast niet de laatste keer met een dikke knipoog.  Allebei schoten we toen in de slappe lach. Ik heb hem daarna een dikke knuffel gegeven. Hij was ontzettend blij met deze geweldige eerste ervaring en mij dankbaar dat ik zo liefdevol naar hem toe was geweest.

Met een ‘Fijne kerst jongen’ nam ik afscheid van hem. Hij vroeg of ik met de kerstdagen nog eens langs kwam. Rik, Je hebt mijn nummer zei ik maar ik denk dat hij me niet hoeft te bellen en dat ik met de kerstdagen zelf nog maar eens langs loop om te kijken of hij niet te eenzaam is. Want eenzame kerst is voor niemand leuk toch!

Allemaal een hele Fijne kerst. En dat het zaad maar rijkelijk mag vloeien

Hans492

3228 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 32)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.