De huisarts

Al langere tijd had ik last van de rug en geleidelijk aan werd de pijn steeds erger tot ik op een ochtend tijdens het douchen een hevige pijnscheut voelde. Dit was de druppel dus gelijk de huisarts gebeld en met een uurtje kon ik bij hem terecht. Sinds een jaar was dokter De Jong mijn nieuwe huisarts nadat zijn voorganger met pensioen was gegaan. Hij was een leuke spontane man, ongeveer 1,75 groot, en ergens was er iets mysterieus aan hem maar ach, dat zal ik me wel verbeeld hebben. 


Hij liet me de spreekkamer binnen komen en ik vertelde hem mijn klachten en ook dat het plassen tijdens een pijnaanval moeilijker ging. Hij vroeg me om mijn broek uit te doen en sprak het vermoeden uit dat mijn prostaat ook een oorzaak kon zijn dus die wou hij graag even voelen. Nu ben ik heel wat gewent om iets binnen in me te voelen maar ongemerkt kreunde ik zachtjes van genot toen ik zijn vingers in me hun weg voelde gaan en hij vroeg me of ik later die dag terug wou komen omdat hij, bij mijn goedvinden, zijn stagiaire ook graag wou laten meekijken daar dit voor haar opleiding zeker goed en nuttig kon zijn. Ik gaf hem mijn goedkeuren en zo kwam ik die middag rond de klok van 5 uur weer bij zijn praktijk. 


Net voor de assistente weg ging riep hij me binnen en nam me mee naar een voor mij nieuwe “spreek” kamer. Hij vroeg me om me uit te kleden en even te wachten tot hij me riep. Ergens bekroop me een spannend gevoel en terwijl ik wachtte hoorde ik dat zijn stagiaire er ook was en de deur zwaaide open en ik keek in de bruine ogen van de stagiaire die in een zwarte latex body en op hoge hakken voor me stond. Ik was even sprakeloos en ze pakte me bij mijn hand en nam me mee de kamer in. Ze deed me een blinddoek voor en ze vroeg me een paar stappen achteruit te doen en net voor ik tegen de muur zou stappen liet ze me stoppen en voelde ik hoe ze mijn benen spreidde en ook mijn armen en even later was ze mijn benen en armen met gespen vast aan de muur te binden. Ondertussen waren mijn tepels en mijn gereedschap van alle spanning behoorlijk stijf geworden en ze pakte mijn stijve stevig vast en met korte halen begon ze me heerlijk af te trekken. Ik voelde hoe de aderen in mijn stijve dikker en dikker werden en net voor ik zou gaan spuiten gaf ze er een paar ferme tikken op en zei dat dat alleen mocht als daar toestemming voor gegeven was. Ik hoorde hoe ze weg liep en even later weer terugkwam en ze was nu niet alleen want ineens klonk de stem van de huisarts kort bij me en hij zei; zo, geile vent, ik had je wel gehoord en zo te voelen ben je al aardig ervaren. Voor ik wat kon zeggen voelde ik hoe een aantal vingers met mijn sterretje begonnen te spelen en veel verder als een paar kreunen kwam ik niet en ineens voelde ik 2 vingers binnen komen, hhhhmmmm heerlijk en daar kwam nummer 3 en 4, pppfffff heerlijk en terwijl ik heerlijk werd gevingerd werden op mijn tepels klemmen gezet en dit maakte mijn geilheid nog groter en begon steeds zwaarder te kreunen van genot. De blinddoek werd afgedaan en ik zag mijn dokter staan en in een geile kruisloze leren broek, hhhmmm die stond hem prachtig en hij bezat een machtig stuk mannelijkheid van een centimeter of 22 a 23 en zeer 5,5 cm dik.


Terwijl ik genoot van zijn lichaam voelde ik hoe de stagiaire mijn lid in haar mond nam en met lange halen begon ze me heerlijk te pijpen, af en toe duwde de dokter mijn billen naar voren en voelde ik hoe mijn eikel tegen haar keel kwam en net voor ik weer zou spuiten hield ze op en kreeg ik weer een paar tikken over mijn eikel. 

Mijn armen en benen werden losgemaakt en ik moest op een behandeltafel gaan liggen met mijn billen aan de rand, de dokter spreidde mijn benen en ik voelde hoe zijn tong kringetjes draaide om mijn sluitspier en ook naar binnen ging, oh wat heerlijk en terwijl ik zo lag kwam de stagiaire achter me staan en met haar borsten boven mijn gezicht begon ze mijn borst te masseren, hhhmmm, heerlijk en ik nam haar tepels in mijn mond en oh, ze werd net als ik alleen maar geiler en geiler. De dokter vroeg haar om plaats te nemen boven mijn gezicht en zo mijn benen vast te houden en terwijl ik haar geile kletsnatte grotje kon likken voelde ik hoe de dokter zijn eikel tegen mijn sterretje aandrukte en met langzame diepe stoten kwam hij diepen en dieper in me. Aan het gekreun van de stagiere te horen was haar orgasme niet ver weg en met een luide gil spoot ze haar sappen over mijn gezicht en in mijn mond. Ik stond op ontploffen van geilheid maar dat goldt ook voor de dokter en zijn stoten werden feller en feller en met een diepe kreun voelde ik zijn warme zaad met krachtige stralen diep in me spuiten. De dokter trok zich terug en ik voelde zijn zaad uit mijn kontje lopen en nadat de stagiaire van me af was geklommen greep de dokter me bij mijn hoofd en liet me zijn lid heerlijk schoonlikken. Terwijl ik heerlijk de dokter zo lag te pijpen vroeg hij me om op mijn knieen te komen zitten en met zijn lid in mijn mond voelde ik ineens hoe een dildo mijn billen spreidde en met een ferme stoot diep in me kwam. Dit had ik niet verwacht en bij elke stoot van de stagiaire stootte ook de dokter zijn lid dieper in mijn mond en langzaamaan voelde ik hoe de dokter zijn lid steeds dikker en dikker werd en zo te voelen stond hij weer op het punt van klaarkomen en op het moment dat hij spoot pakte hij me bij de haren en drukte zijn spuitende lid tegen mijn keel aan en wat was dit geil en mijn stijve stond op het punt van exploderen.


De dokter haalde zijn leeggespoten lid terug en ging op zijn rug liggen en liet de stagiaire hem schoonlikken en zo dat haar grotje omhoog stond en zei me om haar eens lekker te vullen met mannen slagroom en ik zette mijn stijve tegen haar lippen aan en met een ferme stoot stootte ik tot aan mijn buik in haar en begon met krachtige stoten haar te neuken en het duurde niet lang voor ik met een oerkreet mijn zaad tot diep in haar baarmoeder spoot, ooohhhh, wat was dat heerlijk en ik voelde mijn lid slapper worden en de stagiaire draaide zich op haar rug en terwijl ze zich zelf nu lekker lag te vingeren kwam de dokter op zijn knieen voor me en begon mijn leeggespoten lid schoon te likken en schijnbaar wondt dit de stagiaire zo op want haar kreunen werden luider en luider en met een gil kwam ze spuitend klaar en spoot ze haar sappen over de dokter en mij heen. Mijn lid was ondertussen weer aardig gegroeid en de dokter pijpte me steeds gretiger en gretiger en net op het moment dat de stagiaire haar voorbinddildo bij hem naar binnen schoof hield ik het niet meer en spoot mijn zaad diep in de dokter zijn keel. Ik verlangde naar een moment om even op adem te kunnen komen maar ik werd bij de armen gegrepen en meegenomen naar de muur waar ik nu met het gezicht naar toe werd gezet en mijn armen en benen werden weer vastgebonden en zo stond ik te wachten en het duurde niet lang of ik voelde hoe een aantal vingers speelden met mijn sterretje en dit voelde lekker geil aan en langzaam voelde ik mijn opwinding stijgen. De stagiaire kwam naast me staan en haakte aan de tepelklemmen aan beide kanten een gewichtje en dat voelde gemeen maar ergens toch ook weer geil en vanuit het niets voelde ik een zweep op mijn billen kletsen en dat deed aardig zeer, de dokter lachte en zei dat zo`n geile zaadslet als ik het nodig heb om zo op de juiste plaats gezet te worden en weer was daar de zweep en dat ging een tijdje zo door en ik voelde mijn billen branden van de zweepslagen en voor ik er erg in had voelde ik hoe 2 handen mijn beide billen nog meer deden branden. Ineens voelde ik de adem van de dokter in mijn nek en zijn stijve prikte tegen mijn billen en met een ferme stoot kwam hij diep in me en bij elke voorwaartse stoot kwam hij tegen mijn in brand staande billen aan en dit deed mijn slappe lid toch weer stijf worden en tussen de stoten van de dokter door voelde ik de hand van de stagiaire zich om mijn stijve bekommeren en met een stevige greep begon ze me af te trekken en ohhhh, wat had ze lekkere zachte handen en nog voor de dokter zijn zaad in me kon spuiten spoot mijn zaad al uit mijn eikel en dit was voor de dokter de bekende druppel en daar spoot zijn zaad in me en uitgeblust greep hij me bij de billen en zoende me heerlijk teder in de nek. De stagiaire maakte de gespen los en buitenadem zocht ik steun aan de muur.


Wauw, wat een consult was dit en na op adem gekomen te zijn gingen we naar de douche waar we gezamenlijk nog hebben gedouched en elkaar heerlijk verwend en zo was het alweer laat op de avond dat ik terugging naar mijn eigen huis. Maar niet zonder elkaar uitgebreid te hebben bedankt en afgesproken dat als ik een berichtje krijg om om 5 uur te verschijnen het niet bij deze ene keer zou blijven. En dat deed het ook niet, we zijn nu een tijd verder in ondertussen meerdere ontmoetingen gehad, deze komen zeker nog eens voorbij hier, wil ze jullie niet onthouden. 

6797 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 30)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.