Massage 1e keer

Als half  twintiger deed ik veel hard lopen en race fietsen en man denk een jaar of 55 of zo uit de wijk zag dat en toen ik een praatje met hem maakte zei hij als je een keer een Massage nodig heb laat het me weten ik doe dit en heb een kamer thuis . Oké dacht ik nou is wel eens lekker morgen (zaterdagmiddag) ja prima zei hij uur of 3 prima  zei ik. 

Zaterdag morgen nog ff 2 uur gefietst gegeten en gedoucht ging ik naar hem toe . Belde aan hij deed open in een sport broekje en hemd zo dacht ik  maar verde niks hij wees me de kamer ik kwam binnen gedimd licht lekker warm gewoon relax kleed je maar uit en ga op je buik liggen alles uit vroeg ik ja anders word je slip vies zei hij oké top en gaat liggen. 

Hij begon met me rug was best relax me eerst massage en voelde goed zachte handen over me lijf toen me benen me kuiten en boven ben hij raakte soms me ballen aan maar schonk er geen aandacht aan kan beuren dacht ik bij me andere been gebeurde dit meer en ik dacht Hmm best gek en of spanend  me pik werd veel hard toen naderde hij me billen vreemd vond ik dat maar ach was relaxt . Zo omdraaien zei hij ja dacht ik Hmm maar draai de en laag daar hij glimlachte  oké zei die ik ga verder me benen heerlijk en liezen  was echt lekker en ja toch ook wel geil en spanend hij deed me buik ook kwam toen achter me staan duurde wat langer en masseerde me borst  en nek en weer me borst en tepels

Hmm en ik deed me ogen open en zag zijn ballen en pik boven me ik dacht he en  wat nou maar was toch wel geil en likte zijn ballen en pik hij ging ook nu naar me pik met zijn handen  en masseerde deze stopte en kwam naar me toe en zei lekker he Lex dit wou ik al zou lang bij je doen en gaf me een zoen onze tongen vonden elkaar heerlijk hij  vroeg of hij me mocht neuken ik zei ja maar ben nog nooit geneukt  Hm  lekker ga je wat beleven schat zei die hij vingerde me dat was lekker met zijn olie handen en deed het op zijn pik ook  en zette zijn eikel tegen me en zei nu ontspannen hij pakte me in stootte in me ahh wat bijzonder me pik spande en werd nat ja lekker man en hij neukte zich klaar en ik trok me af wat heerlijk samen komen . Hij deed me buik af en we tongde weer heerlijk  was lekker en bijzonder zei ik ik ging weg en toen ik de tuin uit liep kwam een man de tuin in en zei hoi was het lekker en gaf me een knipoog ehh ja zei ik . En liep naar huis.

4211 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.