Pakketje ophalen

Geplaatst door: rick op 01-01-20

Als ik (55) een pakketje ophaal bij het afhaalpunt is dat meestal bij een winkel bij mij in de buurt. Die wordt uitgebaat door een wat oudere Marokkaanse man. Voor de kerst was ik net voor sluitingstijd in de winkel. De eigenaar nam net afscheid van het personeel en deed net het licht uit. Ik stapte binnen en vroeg of ik nog binnen mocht komen. Dat mocht van hem. Hij had net alle pakketjes naar zijn magazijn verplaatst en vroeg of ik mee liep naar achteren om mijn pakket even helpen zoeken. En zo geschiede.

De ruimte was redelijk donker al. Hij deed het licht aan echter ging de enige lamp die er hing kapot. in het schemer liep ik achter hem aan. Hij zei dat hij het wel spannend vond. Ik reageerde wat verbaasd en vroeg waarom hij dat vond. Hij zei: 2 mannen in het donker, je weet het nooit". Ik kende hem al een tijdje maar zo had ik hem nog nooit bekeken. Ik voelde de sexuele spanning in de ruimte. Ik kon hem amper zien in het donker en hij riep me een bepaalde richting op. Ik ging op de tast verder en we kwamen bij de pakketten. Ik zei dat het te donker was om te zoeken en morgen wel terug wilde komen. Dat wilde hij niet en stond opeens heel dicht achter me. Hij zei dat hij wist dat ik op mannen viel en al een tijdje hoopte dat ik in de winkel kwam. Hij greep me bij mijn middel en begon met te strelen over mijn bij en tepels. Ik voelde de opwinding toenemen en vond het eiegenlijk wel prima. hij drukte zich tegen me aan en ik voelde zijn stijve tegen mijn kont. hij deed mijn shirt omhoog en greep mijn tepels en masseerde ze stevig en hard. ik kreunde van genot en deed een hand naar beneden om zijn pik te voelen.Die was flink groot wat ik kon voelen. Ik maakte zijn riem en rits los en liet mijn hand in zijn broek glijden. Wat een heerlijke dikke pik voelde ik.

Hij had inmiddels ook mijn broek los gemaakt en mijn pik in zijn hand genomen. zachtjes trok hij aan mijn inmiddels harde lul. We deden beide onze kleding uit en waren heerlijk naakt in het donkere magazijntje. Hij nam mijn hand en we liepen in het donker naar een bureau. Hij zette me in de stoel. Hij kwam voor me staan en ik pakte zijn dikke besneden pik en begon die lekker te likken. Hij kreunde en ik pakte zijn billen om hem goed vast te houden. Hij bewerkte heerlijk mijn tepels. Ik nam zijn kloppende pik in mijn mond en zoog lekker aan harde dikke staaf. Voorzichtig streelde ik zijn billen en bewoog naar zijn bilnaad. Ik deed die wat van elkaar en streelde zijn sterretje. hij boog voorover zodat ik er beter bij kon. plots draaide hij zich om en drukte zijn kont in mijn gezicht. Ik likte zijn kutje en trok zachtjes aan zijn pik. mijn tong maakte hem heerlijk nat en hij stak zelf een vinger in zijn kutje. Ik voelde het voorvocht uit zijn dikke pik lopen en smeerde zijn pik daarmee goed in. Ik ging staan en zette hem nu in de stoel en liet me pijpen. Hij zocht mijn sterretje ook en masseerde die. Ook ik liet me rimmen en werd steeds geiler. ik wilde die pik in me maar wist niet of die paste. Ik liet me zakken zodat zijn pik voor mijn gaatje kwam. Zachtjes liet ik me zakken terwijl mijn tepels keihard gekneed werden. Zijn pik was erg dik, zo had ik het nog niet gehad. Toen zijn eikel in in zat verdween de pijn en zakte ik over de staaf. Hij zat op de stoel en in op hem. Even zaten we geruisloos zonder te bewegen in deze houding. Ik was helemaal gevuld en begon zachtjes te bewegen. Hij stootte steeds als ik weer naar beneden kwam. Ik bewoog steeds harder en werd helemaal gek. hij hield het heerlijk lang vol. Op een gegeven moment voelde ik zijn pik meer schokken en ademde hij harder. Hij ging komen en stootte hard en diep in me. Toen hij kwam duwde hij me hard op zijn lul en liet me stil zitten terwijl hij me vol spoot. Ik voelde zijn zaad in me spuiten en zijn pik schokken. Wat een heerlijk gevoel. Mijn voorvocht liep over mijn pik en ik wilde gaan spuiten. Alsof hij het aanvoelde duwde hij me omhoog waarbij zijn zaad uit mijn kutje liep. Hij ving wat op en smeerde zijn kutje er mee in zei hij. Hij boog voorover met zijn handen op de stoel en zei dat hij ook wel eens geneukt wilde worden. was zijn eerste keer zei hij. Ik duwde mijn pik tegen zijn gaatje en duwde stukje bij beetje mijn pik naar binnen.

Hij gaf een gil en duwde zijn kont tegen me aan. Door al het geile gedoe van daarvoor stond ik op springen. Hij wilde mijn zaad voelen in hem zei hij. Na een paar harde halen spoot ik alles in zijn kont. Hij vond het heerlijk en kreunde hard. Ik likte mijn zaad uit zijn kutje en gaf hem een tongzoen. Ik voelde dat zijn pik weer hard was geworden en nam hem in mijn mond. Ik pijpte hem hard en even later spoot hij in mijn mond. Hij had heerlijk zaad en best veel voor een 2de lading. 
Hij zei dat hij echt moest gaan want zijn vrouw wachtte op hem. Ik zocht nog even mijn pakketje en liep samen met hem de achterdeur uit. Daar gaf hij me nog een heerlijk tongzoen. 
Moe maar heerlijk voldaan ging ik naar huis en nam een douche. 
Ik kroop achter de computer om weer een pakketje te bestellen.
Ik hoop dat ik weer bij hem terecht kan als ik het ophaal,

4710 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 30)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.