Op de tast

Geplaatst door: waterrat op 02-01-20

De sportschool op de hoek heeft elk dagdeel zijn vaste bezoekers. In de avond komt er vooral kantoorpersoneel, ‘s middags zijn er veel studenten en in de ochtend is het een samengeraapt zootje, van alles en nog wat: taxichauffeurs, huisvrouwen, verpleegsters net een burn-out, uitsmijters en een paar Engelse expat-tutten, die altijd luidkeels hun privébesognes met elkaar bespreken in van dat overdreven, ordinaire Engels. En ik hoor ook bij dat rariteitenkabinet.  Benieuwd wat ze over mij te zeggen hebben. We kennen elkaar niet goed, maar omdat we jaar-in jaar-uit op de vaste tijd trainen, af en toe een praatje maken, hebben we min of meer een idee van elkaars leven. Zolang iemand regelmatig komt, gaat het blijkbaar goed.

Tot de vaste klanten hoort ook Ben, een man, jongen, tja, wat eigenlijk, laten we zeggen: een jongensachtige man,, die vooral opvalt omdat hij een stuk beschaafder overkomt dan de meeste anderen. Gestudeerd, ontwikkeld, lijkt me. Wat voor werk hij doet, is me nooit echt duidelijk: een zzp’er misschien, anders kan hij geen tijd vrijmaken om overdag te trainen. Hij komt bijna elke dag; je herkent hem al van ver, rennend op de loopband, met zijn wijde trainingsbroek, legergroene T-shirt, en zijn donkere krullen,  altijd net iets te lang. Ondanks zijn Hollandse afkomst lijkt hij eerder Belgisch, of misschien Frans of Italiaans of zo, vanwege zijn olijfbruine huid en donkere haar. De vrouwen in de clubdoen hun best bij hem in het gevlij te komen, groeten hem blij bij het binnenkomen, en hengelen naar zijn aandacht. Ik weet zeker dat ze wegzwijmelen bij zijn regelmatige gezicht en en maar wat graag met hun handen door zijn lange bruine krullen willen kroelen. Ben vindt al die belangstelling heel gewoon, ik denk dat hij er geen behoefte aan heeft, maar hij is kennelijk te beleefd om ze af te wimpelen.

 

Ik zorg er na het sporten altijd voor tegelijk met hem in de kleedkamer te zijn. Zo kan ik een glimp van hem onder de douche opvangen, want wat niemand van al die vrouwen weet, is dat Ben het best bewaarde geheim van de buurt is. Onder zijn wijde sportkleren schuilt een geil, goed geproportioneerd sportlijf. Zijn schouders zijn breed, taps toelopend naar zijn smalle heupen en platte buik, met een dun streepje haar tot aan zijn navel. Sterke, gespierde en door de zon gebruinde tennisbenen, waardoor het lijkt alsof hij elk moment in volle vaart weg kan sprinten. Een strook blekere huid, ter hoogte van zijn zwembroek, mat daar middenin, ingebed in weelderige een bos zwart haar, zijn donkerbruine geslacht. Niet zozeer lang, maar dik genoeg voor een goed gevulde hand. Hij is een van de weinige sporters hier die zich niet scheren.  Niemand hier die weet dat Ben met zijn voorkomen van de ideale schoonzoon de groot geschapen boy-next-door is, het middelpunt van de pornoset, de beleefde, knappe buurjongen met een onbekend maar spannend privéleven.

De eerste keer dat we samen onder de douche eindigen hangt er een ongemakkelijke stilte terwijl we proberen niet naar elkaar te kijken. Ik weet niets te zeggen – hij kennelijk ook niet – en ook al dwaalt mijn blik steeds af, ik vermijd uit alle macht  naar zijn atletenlijf te staren. Met zijn ogen dicht laat hij het water over zich heen stromen, het druipt naar beneden langs zijn jongenstepels, voorbij zijn navel en en zijn geslacht, dat ineens een stuk zwaarder oogt. Hij slaat een handdoek om, loopt naar het saunahok en slaat de deur achter zich dicht. Zal ik hem achterna gaan? Ik wil niks liever, maar dit zou wel heel opzichtig zijn; vindt hij me niet opdringerig , valt hij eigenlijk wel op mannen, hoe moet ik dan binnenkomen, moet ik iets zeggen, als 

 ‘waar kan ik gaan zitten’ ? Ik durf het gewoon niet.

Terug in de kleedruimte treuzel ik zo lang mogelijk om te zien hoe hij de sauna uit komt. In gedachten zie ik hoe de deur opengaat, hoe hij glimmend van het zweet met een semi-stijve het hok uit stapt. Maar het duurt en duurt, en hij komt maar niet naar buiten. Wat  houdt die gozer het lang uit in de hitte! Net als ik besluit naar huis te gaan, hoor ik de deur van de sauna opengaan. Het geluid van de koude douche. Te laat. 

 

Een volgende keer heb ik meer geluk. Ik zit net in het bubbelbad als hij eraan komt. Hier! Kom hier zitten, naast mij! schreeuw ik in gedachten, maar ik doe natuurlijk net alsof ik hem niet opmerk. Naast mij, alsjeblieft! Er zitten minstens tien anderen in dit bad, dus de kans is klein. De handdoek die hij heeft omgeslagen hangt hij aan een haakje; ik vang net een glimp op van zijn naakte atletenlijf. Hij knikt naar me, en ik zie nog net hoe hij over de rand van het bad stapt, en hoe pal links van mij, zijn brede torso en alles wat daaronder zit onder water verdwijnen. Hij kijkt niet naar me, rekt zich behaaglijk uit, en geeft zich met ogen dicht over aan de weldadige warmte. Ik probeer een glimp van zijn lijf onder de waterspiegel op te vangen, maar in het borrelende water zie ik alleen een donkere vlek ter hoogte van zijn geslacht. Hij let verder niet op de mensen om hem heen, en ik kan ook niet veel meer doen dan zitten en hopen dat hij snel opstaat zodat ik nog een keer iets van zijn grotemannenpik en sportlijf kan opvangen. Net als ik de hoop heb opgegeven, draait hij zich een halve slag  om en leunt op zijn ellebogen op de rand van het bad om naar het heen-en-weergeloop van de mensen bij de douches te kijken. Onder het water zie ik de contouren van zijn smalle jongensbillen. Hij lijkt niet echt belangstelling te hebben voor de passanten, maar voor mij evenmin. 

Ik ga verzitten en raak per ongeluk zijn voeten.  Ik mompel nauwelijks hoorbaar een excuusje. Hij kijkt even mijn kant op maar reageert niet. Hij lijkt er geen last van te hebben. Ik versteen en mijn hart slaat wild. Zou ik het nog een keer proberen? Ik hap naar adem en verplaats me omslachtig, waarbij ik zogenaamd per ongeluk nog een keer zijn voeten aanraak. Geen reactie. Dat is een teken! Veel mensen hebben een vierkante meter privacy om zich heen nodig, waarbinnen je niet mag komen, maar hij blijkbaar niet. Hij kijkt ook niet verstoord of geïrriteerd. Nu! Doe het! Probeer het gewoon, ook al is de afgang compleet als hij het niet wil. Ik houd mijn adem in en leg voorzichtig mijn hand op zijn bovenbeen aan mijn kant. Ik probeer mijn adem onder controle te houden want ik kan het bijna niet geloven. Hij geeft geen krimp en blijft recht voor zich uit kijken. Dit moet wel een vrijbrief zijn om me mijn gang te laten gaan. Voorichtig strijk ik mijn hand over zijn bovenbeen, langs de zijkant en dan heel voorzichtig langs de binnenkant van zijn dijen. Geen reactie. Langzaam ga ik in de richting van zijn billen. Geen reactie. Voorzichtig ga ik met een vinger tussen zijn billen door. Ik voel  het stugge haar in zijn bilspleet. Geen reactie. Even druk ik voorzichtig tegen zijn kontgaatje, dat kort meegeeft, en dan schuif ik voorzichtig mijn wijsvinger bij hem naar binnen. Hij zucht en sluit zijn ogen. Behoedzaam ga ik op en neer en gelaten laat hij me mijn gang gaan. Ik moet voorzichtig zijn, de anderen in het bad mogen niet merken dat ik onder water met hem aan het spelen ben. Langzaam schuif ik mijn vinger heen en weer in zijn warme jongensholletje. Met zijn ogen dicht laat hij zich meevoeren in het genot.  Ik trek mijn hand terug en beweeg die langzaam onderlangs zijn lichaam. Ik voel zijn dijen, dan zijn ballen en kom dan terecht bij zijn geslacht, dat hard is als een slaghout en recht naar onder wijst. Ik heb zijn dikke, donkerbruine mannenlul in mijn handen! Ik kan het haast niet geloven! Ik klem mijn hand rond zijn eikel, begin hem zachtjes en ongemerkt af te trekken.  Ik voel zijn lul steeds harder worden, maar nog steeds geeft hij geen krimp. Langzaam gaat mijn hand op en neer totdat ik voel dat zijn lul op springen staat. Hij haalt even diep adem, een zucht, en dan, een stuk of vijf korte samentrekkingen, en hij spuit zijn zaad met volle kracht in het borrelende badwater. Verdwaasd blijven we allebei zitten. Wie had ooit gedacht dat Ben met zijn geile atletenlijf, in het bijzijn van al die andere sporters, zich stiekem onder water liet aftrekken!

 

Een week later stap ik het stoombad binnen en zie aanvankelijk niets door de damp die als een dikke deken over de bankjes hangt. Als ik opkijk zie ik dat rechts naast me, languit gestrekt, Ben ligt, met zijn handen onder zijn hoofd gevouwen,  De onderkant van zijn voeten raakt bijna mijn dijen. Een glimp van herkenning trekt over zijn gezicht en hij doezelt verder in de warmte. Plukken donker haar onder zijn oksels, zijn brede borst gaat regelmatig op en neer, en zijn dikke geslacht ligt als een slapende puppy in zijn schoot. Ik kan hem zo aanraken, maar we zijn niet alleen hier, dus ik hou me in. Ik kan mijn ogen niet van zijn rustende lichaam afhouden en als ik het niet langer uithoud, raak ik dronken van geilheid de onderkant van zijn voeten aan. Nauwelijks zichtbaar in het duister; onmiddellijk zwelt zijn geslacht, dat nu schuin naar boven wijst. Hij verroert zich niet. Ik masseer zijn voetzolen, dan zijn enkels en dan langzaam met mijn wijsvinger ga ik naar zijn bovenbenen. Het donkere haar, dat stug meegeeft. Hij geeft zich over, roerloos laat hij zich verwennen, en als ik helemaal bovenaan zijn dijen uitkom, laat ik even zijn ballen tussen mijn vingers rollen. Zijn scrotum voelt warm en zacht, zijn ballen massief. Verder ga ik, langs het perineum naar zijn bilspleet en verder naar zijn kont. Hij geeft geen kik en ik laat mijn vinger voorzichtig naar binnen glijden, Zijn pik is inmiddels groot en dik en komt tot aan zijn navel. Door de stoomwolken zien de anderen er niks van. Ik ga met mijn wijsvinger heen en weer in zijn kont terwijl hij zich laat wegvoeren op golven van genot. Hij zucht onhoorbaar. Harder en harder ga ik tekeer en als ik een tweede vinger bij hem naar binnen steek, duurt het niet lang of ik voel dat hij gaat komen. Zijn buik golft op en neer  en dan zie ik hoe het zaad naar buiten stroomt, langzaam en beheerst. Het vormt een plasje in zijn navel. 

Op dat moment knalt de deur open. God nee, de Engelse tutten komen binnen. Als ze maar niet bij ons in de buurt komen zitten! Ben komt met een ruk overeind en wil opstaan. Met lichte dwang duw ik hem terug op het bankje. Wil hij met een stijve lul en zijn buik onder dikke klodders sperma naar buiten lopen? Dan kan iedereen zien wat er hier aan de hand is. Ik gebaar hem stil te blijven liggen.

Gelukkig, de Engelse meiden gaan in een andere hoek zitten en ze bespreken op hoge toon hun problemen met gewicht, alcohol en jongens. Denken ze echt dat we dit allemaal willen horen? Ondertussen dringt het absurde van de situatie tot ons door. Met een hand voor zijn mond geslagen ligt Ben onhoorbaar te lachen. Ook ik doe mijn best om het niet uit te proesten. Hier zitten we dan en we moeten nu wel wachten tot de tuthola’s het stoombad uit gaan. Ik neem een beetje van zijn sperma op mijn vingers en masseer daarmee zijn kontgaatje. Het werkt als een glijmiddel en met gemak schuif ik andermaal mijn vinger naar binnen. Zo blijft hij liggen en wachten we samen af tot de meiden vertrekken, Het lijkt een eeuwigheid te duren, maar als ze dan eindelijk opkrassen, verlaten ook de anderen het stoombad. Nu zijn we eindelijk alleen. Wat een opluchting, we lachen nu voluit! Het had evengoed heel anders kunnen aflopen.

Ik vouw Bens benen uit elkaar en ga op mijn knieën ertussenin zitten, zodat hij niet overeind kan komen. Ik pak mijn lul vast en trek me boven hem af. Ik spuit mijn zaad over hem heen en het mengt zich met het zijne. Zijn buik en borst zijn nu bedekt met een dikke laag mannenpap.

 

Inmiddels beschouw ik Ben als een goede kennis. Niet dat ik bij hem thuis kom of dat we samen naar de kroeg gaan. Maar als we allebei in de sportschool zijn, is een blik genoeg, en treffen we elkaar bij de douches of in het stoomhok. Hij blaakt van trots op zijn atletenlijf en laat me als het even kan met zijn lichaam spelen. Ik heb onder de douche of in het stoombad vaak het voorrecht gehad om mijn handen over zijn behaarde benen te aten gaan, zijn dikke slagroomspuit in mijn hand te voelen, om te voelen hoe hij steeds geiler wordt en zijn pik steeds dikker, totdat hij zijn witte mannenroom over zijn buik spuit, en hij daarna versuft blijft zitten. Maar natuurlijk is dat niet alles, natuurlijk wil ik meer: het liefst zou ik bij hem thuis de nacht doorbrengen, en me daas en dronken tegen zijn naakte lijf aanvlijen, onder de dekens zijn pik in mijn mond schuiven, zijn sperma proeven, zijn gezwollen pik in mijn kont heen en weer voelen gaan, mijn zaad in zijn gezicht spuiten. Misschien komt het ooit nog eens zover. Voorlopig heb ik een goede motivatie om te gaan sporten, en Ben ook.

4963 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 27)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.