Een beetje kinky?

Geplaatst door: bootwanker op 08-01-20

Frank en ik kennen elkaar al een flink aantal jaren en zijn inmiddels bijna 10 jaar getrouwd. Frank is een lekkere zwoele man met zwart haar, bruine ogen en een slank postuur van 40 jaren jong en ik ben een blanke man met bruine ogen van 63 en noem mezelf volslank. We zijn sportieve mannen en gaan 2x per week naar fitness en wandelen veel om in goede conditie te blijven.

We hebben eerst een monogame relatie gehad, maar sinds een jaar of 2 daten we ook wel eens met andere mannen. We hebben een fetisj voor rubberlaarzen, sneakers en nog zo wel wat andere dingen. In de meeste gevallen hebben onze dates die fetisj niet, maar dat is geen probleem.

De ene date is nou eenmaal lekkerder en geiler dan de andere. Soms wat ouder, soms wat jonger, dikker, dunner, kleine pik, grote pik. Ze zijn er in alle soorten en maten, zeg maar. Wij vinden het belangrijk dat ze lekker fris zijn, van seks houden en ook fijn als ze er leuk uitzien en gezellig zijn.

Meestal draait het uit op een lekkere trio met het reguliere vrij, pijp en neukwerk. We hebben wel ontdekt dat de meeste mannen zich liever laten neuken dan dat ze zelf neuken of dan dat ze wel onze kontjes willen berijden, maar dat die van hun dan ook bereden moet worden. Vaak komt het niet eens zo ver omdat er al afgespoten wordt voordat er geneukt gaat worden. Ook goed.

 Nou had ik bij een van onze dates een keer ontdekt dat ik vreselijk geil werd om toe te kijken hoe Frank werd geneukt door een andere man. Ik zag hoe die top hem lekker verwende en daar zelf ook van genoot. Ik was loeihard en heb Frank, nadat de date zich had klaargereden in zijn strakke kutje ook nog eens flink genomen. Ik kwam na een paar stoten al klaar. Ik vond het wel een beetje apart en heb er eerst een poosje over gezwegen. Na verloop van tijd toch maar eens besproken met hem en of hij dat gek vond of ook spannend en geil. Nou ja, toen ik er zo over begon had hij het wel geil gevonden dat ik zo toekeek terwijl die andere man hem te grazen nam en mijn pik zo loeihard vooruit stak. En hij vond het ook wel geil om te zien toen ik een keer geneukt werd door eentje.

Ik keek hem zo eens aan en stelde voor om eens op zoek te gaan naar een geile top die ons beiden eens lekker zou willen neuken om de beurt en het ook wel geil zou vinden als ik dan zouden toekijken hoe hij met z’n natte dikke pik het strakke kutje van Frank zou doorpalen en daarna andersom. Ik had inmiddels ontdekt dat het een beetje op cuckolding leek, maar dan wel een hele softe variant.

Het was wel een heel gezoek maar op een gegeven moment hadden we beet.

Daar stond hij voor de deur. Grote stevige man, diep doordringende bruine ogen en donker haar. Hij gaf een stevige hand en kwam met een zelfverzekerde ferme pas over de drempel. “Daar ben ik dan, Stefan” We keken even wat onzeker naar Stefan, maar hij glimlachte vriendelijk en we lieten hem verder binnen. We vroegen of hij eerst nog wat wilde drinken, maar hij wilde eerst maar even aan de gang met waar hij voor was gekomen. “Zo, dus jullie willen wel eens even toekijken hoe een bull jullie voordoet hoe je je man lekker zou moeten verwennen”. “Nou, ik heb nog geen klachten gehad, dus laat maar zien waar het gaat gebeuren”. We gingen hem voor naar onze slaapkamer en we wilden ons allebei gaan uitkleden om samen hem op te geilen. Maar Stefan gebaarde dat ik moest gaan zitten. “Nee, ik ga jou eerst eens even laten zien hoe ik jou man verwen”. En hij begon gelijk Frank te tongen en onder het tongen kleedden ze elkaar uit. De kledingstukken lagen langzamerhand her en der. Ik zag dat bij beiden inmiddels de pikken fier overeind stonden en dat Stefan een flinke leuter had. Daar zou Frank nog wel even moeite mee hebben. Het tongen stopte en Stefan drukte Frank omlaag en duwde zijn leuter in Frank z’n mond. Ik had inmiddels mijn rits los gedaan en mijn lul ook tevoorschijn gehaald. Ik zag het eerste geil al naar buiten komen. Inmiddels werd Frank al in de mond geneukt en tot mijn verbazing ging het wel met gevoel. Niks niet van ram hem d’r in en zuigen kreng. Het ging echt op een geile manier en ik werd hier al geil van. Na een poosje Frank te hebben laten zuigen en likken werd hij ineens op bed geduwd op z’n buik en begon Stefan eerst Frank z’n billen te strelen en likken.

Daarna werden de billen wat van elkaar getrokken en begon hij het kutje te likken en dat ging met veel speeksel en ik zag dat de tong diep z’n gaatje naar binnen ging. Trouwens, dat hoorde ik ook aan het gekreun van Frank. Ik voelde mijn pik stromen en kloppen. “Ik zie dat je het geil vindt” zei Stefan ineens. “Zo hoor je je man lekker op te geilen en zijn kontje lekker voor te bereiden op een pik”. Daarna begon Stefan eerst met één vinger langzaam het kutje op te rekken en daarna met 2 vingers en uiteindelijk met 3. Man o man, wat een geil gezicht die 2 zo aan de gang te zien en horen.

Toen moest Frank met zijn knieën op de bedrand gaan zitten en zag ik Frank langzaam zijn enorme leuter tegen het strakke gaatje van Frank aanduwen. Een scheut glijmiddel erbij en heel langzaam drong eerst de eikel naar binnen. Aan het gekreun van Frank te horen had hij het er best moeilijk mee. En heel langzaam ging toen Stefan z’n leuter naar binnen. Inmiddels zat ik heel voorzichtig wat aan mijn eigen pik te trekken om al dat voorvocht over m’n eikel te verspreiden. Het liep inmiddels al langs de schacht over m’n ballen. Langzaam begon Stefan het kontje van Frank te berijden en keek naar mij en vroeg of ik het goed kon zien en of ik het wel geil vond ze zo bezig te zien. Het was per slot van rekening wel mijn man die hij zat te berijden. Ik zag Stefan z’n eikel af en toe naar buiten komen en daarna weer naar binnen gaan. En toen begon hij heel langzaam op en neer te gaan met die dikke pik in dat strakke kontje. Sneller en dieper. Beide mannen versmolten in een samen op en neergaand neukbeweging. Ik trok en hijgde mee in hun tempo…..   Ineens stopte Stefan en trok langzaam zijn natte pik uit Frank. Hij kwam naar mij toe en liet mij z’n pik en ballen likken en zuigen.

Frank moest op z’n rug gaan liggen, benen op de schouders van Frank, en Stefan duwde z’n pik weer naar binnen. Tegelijkertijd trok hij met de ene hand aan Frank z’n pik en de andere hand aan Frank z’n zak. En heel langzaam kwam het tempo van neuken en trekken op gang. De bewegingen werden heftiger en toen zag ik ineens Frank met enorme stralen klaarkomen. Wat een geil gezicht.

 “Nu is het jouw beurt en moet Frank toekijken hoe ik zijn man een lekkere beurt geef” . Frank ging op mijn plek zitten en zag hoe Stefan mijn kleren heel handig en snel uittrok. Al snel ging Stefan z’n tong diep mijn mond in en waren we lekker geil aan het tongen. Tsjonge, jonge, die Stefan kon er wat van en toonde nog geen enkel teken van vermoeidheid. Vrij snel werd ook mijn hoofd omlaag gedrukt en begon ik eerst zijn eikel te likken. Lekker groot en nat. Hij gleed zo naar binnen en langzaam werd ik  in de mond geneukt. Vanuit een ooghoek zag ik Frank toekijken en met z’n stijve spelen. Zo, die was ook snel weer omhoog gaan staan. Blijkbaar was hetgeen hij zag ook geil voor hem. Nadat ik flink geneukt was in de mond en nogal wat voorvocht te verwerken had gekregen werd ik op mijn rug op bed gedrukt. Ik voelde hoe Stefan mijn billen uit elkaar trok en toen met zijn tong mijn bilspleet aan het verkennen was. Ik gromde van genot en terwijl ik langs Stefan keek zag ik Frank al weer met zijn stijve spelen en keek hij genotzuchtig naar wat Stefan met mij deed. “Zo Frank, nu ga ik eens even laten zien aan je hoe ik je man ga berijden. Hoe mijn leuter zijn kutje binnendringt en ik jouw man eens lekker laat voelen hoe het is om een lekkere beurt te krijgen. Kijk maar goed. Ik wil zien hoe geil je dat vindt”. Frank knikte en als bewijs liet hij zonder handen zijn pik op en neer dansen.

Ik voelde een lading glijmiddel over mijn voorbewerkte kutje glijden en ook wat naar binnen glijden en ook meteen Stefan zijn eikel tegen mijn kutje duwen. Heel zachtjes en voorzichtig drong hij naar binnen. Ik kreunde dat hij wel erg groot was en langzaam aan moest doen. Maar ineens riep Frank “Ja, Stefan, ram hem erin laat me eens zien hoe een geile bull dat kutje van mijn man berijdt”. Stefan liet zich niet verder aanmoedigen en ramde daarna in een stoot zijn hele leuter tot aan zijn ballen in mijn kutje. Ik zag tegelijkertijd dat Frank heftig aan zijn pik zat te trekken en glunderde van geiligheid. Stefan begon eerst langzaam en daarna begon het echte werk. Ik werd enorm stevig doorgepaald. Bovendien zat Stefan aan mijn pik en ballen te trekken in hetzelfde ritme. Ik hoorde Frank zachtjes kreunen en zag hoe hij voor de 2e keer klaarkwam. Van alle geiligheid kwam ik ook klaar en voelde tegelijkertijd harde warme stralen in mijn kutje gespoten worden.

Dit was een compleet nieuwe ervaring om een trio op deze manier te doen. Misschien niet iets wat iedereen zou willen meemaken, maar wij vonden het enorm geil. Iets nieuws wat we zeker vaker willen beleven. Laat maar komen.

2881 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.