De vijver

Mijn vader had me gevraagd te helpen met een klus voor zijn hoveniersbedrijf. Het ging om de vijver bij een groot herenhuis, even buiten de stad. Ik moest het gras op de schuine kanten maaien, het riet aan de kant uitdunnen en de vijver uitdiepen. Het was lekker weer die dag, ik fietste er heen in een voetbalbroekje, t-shirt en gympen. Het gras en het riet was zo gebeurd. Nu nog het uitdiepen. Ik liep terug naar het schuurtje om de lieslaarzen van pa te halen.


Met de laarzen aan stond ik midden in de vijver de waterlelies los te trekken en afgevallen blad van de bodem op te rapen. Ik was ingespannen bezig en had niet in de gaten dat er iemand naar me stond te kijken. Hij vroeg of ik koffie wilde, toen ik eindelijk opkeek. Ik antwoordde dat ik eerst de laarzen uit moest doen. Maar dat was niet nodig, we konden op het terras zitten. Hij zei bovendien dat ze me wel stoer stonden.


Daar kwam hij aan met de koffie. Ik schatte hem iets ouder dan ik. Hij vroeg of het werk opschoot, of ik hovenier was en toen opeens of die laarzen lekker zaten. Ik schoot in de lach, want die laarzen waren erg lomp, maar wel handig om mee in een vijver te werken. Toen, met een aarzeling, zei hij dat hij even wilde voelen aan de laarzen. Zonder het antwoord af te wachten begon hij mijn benen te strelen. Ik wilde zeggen dat ik dit maar raar vond en niet wilde, maar vond het ook wel fijn. Hij streelde de laarzen vanaf mijn kuiten tot aan mijn dijen. Hij ging over de rand van de laars, over mijn blote been en dan bleef zijn hand op mijn lul liggen. Ik schrok, mijn adem stopte totdat hij er in kneep en me begon te kneden. Hij zei allemaal lieve woordjes tegen me en vroeg of ik mee ging naar de garage.


Binnen trok hij mijn shirt uit en ik het zijne. Hij was helemaal kaal geschoren, geen haartje op zijn borst en ook niet onder zijn oksels. We stonden nu omarmd met elkaar te zoenen. Ik voelde zijn handen in mijn voetbalbroekje gaan, over mijn billen en daarna op zoek naar mijn lul. Mijn handen gingen nu bij hem over zijn strakke spijkerbroek. Hij deed een stap achteruit en liet zijn broek zakken. Er kwam een glanzend roze broekje tevoorschijn. Hij draaide zich om en bukte zich om zijn schoenen uit te doen. Hij droeg nylonkousen, doorzichtig zwart en met een naad. Ik kon er niets aan doen. Ik moest de billen in dat broekje voelen. Hij kreunde en draaide zich weer om, om weer te zoenen. Deze keer met onze tongen om elkaar. Hij fluisterde in mijn oor dat hij me wilde pijpen. Ik vond nu helemaal niets meer raar. Ik liet hem mijn voetbalbroekje naar beneden doen en mijn lul laten strelen en kussen. Die eerste aanraking binnen in zijn mond, zo warm, zo zacht, zo nat. Zijn handen waren overal, op mijn laarzen, op mijn kont, mijn buik. Hij zoog, hij likte en hij sabbelde. Totdat ik het niet langer kon tegenhouden.

5310 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.