De vakkenvuller

Geplaatst door: bootwanker op 10-01-20

Ik kom al jaren bij dezelfde supermarkt en tijdens het winkelen zie je dan allemaal van die schoolkinderen de vakken vullen. Het zijn zowel meisjes als jongens, maar mijn interesse gaat natuurlijk uit naar de jongens. Meestal zijn ze veel te jong of nog zo puberachtig. Fijn dat ze de vakken vullen, maar dat is het dan.

Nou heb ik al een aantal weken gezien dat er wat oudere jongen werkt om de vakken te vullen. Een mooie lange jongen en ik vind hem wel lekker eruit zien. Brutaal koppie met kort donker haar, donkere ogen en een mond waar ik wel fantasieën bij heb. Leuk gekleed in fel gekleurd t-shirt, strakke spijkerbroek en opvallende Nike sneakers. Gewoon lekker om naar  te kijken en over te fantaseren.

Het viel me wel op dat als ik hem tegenkwam in de winkel hij wel vaak langs me liep en naar mij keek. Trouwens ik keek ook uitdagend naar hem. Wel een beetje jong of viel dat nou ook weer mee? Maar daar bleef het een beetje bij eerst. Het kriebelde wel wat als ik het had gezien en maakte me wat onrustig. En de manier waarop hij opvallend vaak langs me liep en dan nogal aankeek…hmmmm.

Op een dag kwam ik weer boodschappen doen en daar was hij weer. Deze keer zat hij op z’n knieën en was druk bezig met het bijvullen van de suiker. Z’n strakke spijkerbroek zat wat laag waardoor ik zicht had op z’n bilspleet en het lekkere strakke kontje. Ik dacht dat hij me niet had gezien omdat hij druk bezig was met z’n werk. Opeens hoorde ik hem zeggen “bevalt het een beetje wat je ziet?”. Ik dacht dat ik het niet goed hoorde, maar hij herhaalde de vraag. Ik was even beduusd en mijn reactie liet even op zich wachten. Gevat vroeg ik toen of hij de suiker bedoelde of iets anders. “Ik heb je wel vaak naar me zien kijken hoor en nu keek je toch echt niet naar de suiker. Ik voelde gewoon je blik gericht op heel wat anders”. Daar sta je dan als klant in een supermarkt met een vakkenvuller op z’n knieën voor je, die doorheeft dat je hem zit te bekijken. En wat nu? Ga ik doorlopen of ga ik erop in? Hij is begonnen en nu is het aan mij om daar wel of niet op in te gaan. Mijn verstand verloor. “Ja, ik heb je al vaak gezien hier en ik vind het fijn om naar je te kijken. Je ziet er leuk uit”. Hij had dat wel in de gaten gehad en vond dat wel erg spannend en raakte daar wel wat opgewonden van. Zo’n oudere man die hem elke keer weer zat te bekijken. Hij was daarom deze keer toen hij me de winkel in zag komen expres zo uitdagend gaan zitten en had expres z’n broek een beetje naar beneden getrokken. Ai, ai, betrapt dus. Wat moest ik daar nu mee en wat zou mijn man Frank daar wel van vinden. Die houdt helemaal niet van jonge jongens. Hij vindt ze veel te wispelturig en onbetrouwbaar. Daarom is hij ook op mij gevallen. Hij valt op oudere mannen en ik op jongere. Dus dat kwam helemaal goed uit.

Maar nu sta ik te flirten met deze jonge jongen. Na wat beter kijken zie ik dat hij minder jong is dan ik eerst had gedacht. Ik denk begin 20. Dat levert in elk geval geen leeftijdsproblemen op dan. Op z’n naambordje stond dat hij Roy heette. Plotseling kwam hij overeind en fluisterde in mijn oor “mag ik je neuken?”. Eh…. Dat was wel heel direct en ook nogal onverwacht. In die strakke spijkerbroek was ineens toch wel een bobbel verschenen en hij deed z’n handen ervoor om het niet op te laten vallen. Ik zei dat ik getrouwd was en ik dan toch wel even met Frank wilde overleggen of hij het zag zitten. Hij glunderde en fluisterde weer in mijn oor “Oh lekker man, 2 mannen om te neuken…”. Ik schreef z’n nummer op een pak suiker en zei dat ik na overleg met Frank hem zou appen en gaf hem een vluchtige kus op de mond en een aai over z’n bobbel. Hij keek mij beduusd na. Zo, dacht ik. Een koekje van eigen deeg.

Frank was al thuis en zag direct dat ik wat kwijt moest. Ik vertelde hem wat mij was overkomen in de supermarkt en hij stond mij wat aan te grijnzen. “ja, ja, zal wel” was de typische reactie van Frank. Na nog eens met volle overtuiging het verhaal verteld te hebben was Frank nogal sceptisch over de leeftijd van de jongen. Frank wilde wel weten wat Roy dan wel wilde met ons en of dat wel goed kwam en geen gedonder met ouders en andere vervelende bijkomstigheden. Ik vertelde hem dat Roy graag ons beiden wilde neuken maar dat we natuurlijk in de winkel niet hele gesprekken daarover hadden gevoerd. Toen ik hem vertelde hoe Roy eruit zag en dat hij een lekkere strakke spijkerbroek met geile Nike sneakers droeg en vooral niet te vergeten een ferme bobbel in de broek was hij snel om. En zo begon ik eerst maar eens wat te appen met Roy. Over zijn leeftijd en of hij nog thuis woonde en wat hij nou precies met ons wilde. De antwoorden kwamen haast per omgaande terug. Hij was dus inderdaad 22 en woonde op zichzelf omdat hij studeerde en zijn ouders in het zuiden woonden. Daarnaast kwamen een aantal foto’s van zijn lijf en pik, in slappe en stijve toestand, en het commentaar dat hij ons allebei met die geile leuter van hem wel eens flink wilde neuken. Hij had er erg veel zin in. En nee, wij waren niet de eersten. Hij wist hoe je een man lekker kon neuken. Die foto’s en zijn geile praatjes erbij waren voor ons al gauw dusdanig geilmakend dat we hem uitnodigden om langs te komen.

Hij kwam nadat hij klaar was met z’n werk in de winkel op vrijdagavond. Hij ging nog even bij huis langs om te douchen en zou dan komen. Wij zaten al helemaal gedoucht en gespoeld klaar en net toen we dachten…….. ging de bel. Daar stond hij voor de deur en ik keek in bewondering naar hem. Mijn geile vakkenvuller kwam bij ons thuis. Zo’n hele strakke spijkerbroek met gaten her en der, maar tot mijn verbazing ook bij z’n kruis voor en achter. Wit t-shirt met idem gaten en dan speciaal bij de tepels en mooie kleurige Nike sneakers. Het was een snoepje om te zien en binnenkort te proeven. Frank liet ook duidelijk blijken dat hij toch wel onder de indruk was van die geile boy. Direct maar even lekker tongen met z’n drieën en door de gaten in die spijkerbroek greep ik z’n lul en trok die naar buiten en Frank zat al even te voelen aan z’n kontje. Ik vroeg of hij eerst nog wat drinken en ja hij wilde wel een biertje. Praatte over van alles en nog wat. Goeie verteller ook nog. Hup naar boven zei ik op een gegeven moment. We trokken zowat z’n kleren van het lijf en hij zat aan die van ons te trekken. Best handig was hij daarin hoor. Dat begon al goed. Hij wilde z’n sneakers aanhouden en wij moesten de onze ook aanhouden. Daar kickte hij op. Nou vinden wij dat ook wel geil. Geen probleem.

Al zo jong als hij was, wist hij wel van aanpakken zeg. Frank werd naar beneden gedrukt en kreeg z’n pik in de mond gedrukt. En dat was best een flinke leuter die daar naar binnen ging. “zuigen, zuigen” riep hij. En tegelijkertijd begon hij mij te tongen. Tussendoor werd nog iets gemompeld over dat wij zijn geile sletjes waren, die een flinke beurt moesten hebben. Hij trok Frank omhoog en ging tongen met hem en ik moest die flinke paal naar binnen zuigen. Die kwam ver naar achteren tegen mijn verhemelte aan. Ging net goed. Ik proefde hoe langzamerhand er steeds meer voorvocht uit het spleetje liep. Intussen streelde ik zijn lekker strakke kontje. Wat een heerlijk geil joch was dit toch. Lekker lijf en zo vol geile passie. Wat een genot om daar mee seks te hebben. Mijn hoofd werd van zijn leuter afgetrokken en Roy hield op met Frank te tongen. We werden allebei met de kracht van een geile met testosteron verzadigde jongeman op bed geduwd. Hij had dus zijn sneakers aangehouden om zich daarmee te kunnen afzetten tegen ons om ons op bed te kunnen duwen. “Op je knieën en kontjes omhoog” was het commando.  Ik kreeg een tong in mijn bilspleet geduwd en ik zag dat Frank vingers door z’n bilspleet kreeg. Hij had blijkbaar onze fles glijmiddel gespot en spoot een scheut in Frank zijn kontje. Ik voelde zijn tong wild door mijn bilspleet gaan en een harde tong mijn sterretje binnendringen. Ik kreunde hard. Ik kon tegelijkertijd zien dat Frank zijn kontje stevig werd gevingerd. Eerst een vinger ging er in, daarna 2 en toen nog de 3e. Misschien probeerde hij ook wel zijn hele hand, maar Frank sputterde tegen. Zo geil om zelf gerimd te worden en te zien hoe Frank werd gevingerd.

Ineens verdween de tong uit mijn kutje en zag ik hoe Roy achter Frank ging staan. Oei, oei, die lul was best groot, zo te zien vanaf mijn plek. Ik dacht even dat hij van plan was dat ding in een ram erin te drukken, maar dat viel mee. Voorzichtig ging eerst de eikel naar binnen en daarna werd de rest langzaam maar zeker naar binnen gewerkt. Het ging even langzaam en voorzichtig. Hij spande zijn beenspieren aan –  tegelijkertijd ging zijn bilspieren mee – en zette zich schrap in die sneakers van hem en ramde zijn lul er tot de ballen aan toe in. Met volle vaart ging zijn lul erin en eruit en klotsten zijn ballen tegen Frank zijn kont. Beiden kreunden en gromden van genot. Wat een geil gezicht. Mijn lul begon te druppen van geiligheid. Roy bleef maar door neuken en roepen dat wij zijn geile sletjes waren. Gillend spoot hij zijn lading in Frank zijn kutje. Toen dacht ik dat het klaar was, maar nee. Dat geile joch was onverzadigbaar. Hij trok zijn druppende lul uit Frank z’n kutje en ik moest hem schoonlikken. Daarna verdween zijn tong weer in mijn sterretje en werd die flink open gelikt. Frank was inmiddels gaan staan en ik zag het zaad uit zijn kontje lang zijn linkerbeen naar beneden lopen, zo zijn sneaker in. Ineens voelde ik een ferme plons glijmiddel in mijn bilspleet en zonder waarschuwing werd er genadeloos die hele leuter van Roy naar binnen geperst. Er ontsnapte even een kreun vanwege de pijnscheut en ik zag Frank al kijken.  Maar daarna was daar dat geile gevulde gevoel  van het op en neer bewegen in mijn kutje. Het gevulde gevoel. Het wrijven langs mijn prostaat. Die ballen die tegen mijn kontje klotsten. Wat een heerlijk gevoel. Wat een geil joch. Geen enkele moeite om 2 kerels te bevredigen. Hij moest nu toch wel wat langer stoten en ik genoot daar met volle teugen van. Hij bukte zich voorover en fluisterde geile dingen in mijn oor. In elk geval waren wij zijn neuktoys en lekkere kutjes, die hij regelmatig vol wilde komen pompen. Intussen zag ik dat Frank ook geil aan z’n pik zat te trekken en achter Roy was gaan staan. Aan het geluid achter mij te horen spoot hij tegen Roy z’n kontje aan terwijl die mij nog in een stevig tempo aan het doorpalen was. Plotseling hoorde ik Roy hevig beginnen te kreunen en kwam hij weer gillend klaar, maar nu in mij. Ik voelde het warme zaad naar binnen spuiten en Roy uitgeput over mij heen vallen. Zo lagen we nog even op elkaar totdat Roy z’n pik uit mij gleed.  Ik ging op Roy zitten en reed met mijn pik door zijn bilspleet die Frank al lekker glad had gemaakt met zijn zaad. Binnen een paar keer op en neer glijden spoot ik mijn zaad erbij. Heerlijk aanblik die lekkere potente boy met zijn strakke kontje, waar het zaad van 2 mannen tussen sijpelde. We bleven nog even lekker met z’n drieën naknuffelen op bed en daarna met z’n drieën tegelijk onder de douche….

Helaas ging Roy voor z’n studie naar Amerika. Afwachten of hij nog een keer terugkomt.

6923 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 26)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.