Jos333 en Dick

Geplaatst door: jos333 op 17-01-20

Al zo'n zeven of acht jaar ben ik (profiel jos333) zo goed als elke maandag te vinden bij mijn neukmaatje Dick (ook profiel op homo.nl). Van 10.30 tot 15.30 uur verwennen wij mekaar aan één stuk door. Hij pijpt mij en als mijn paal hard is schuif ik die bij  hem naar binnen. Hij ligt dan op zijn buik en ik lig dan languit over hem heen. In dat standje ram ik er dan zo'n tien minuten stevig op los. Als ik moe ben, kantelen we samen op onze linker zij en met mijn pik nog in zijn kont rust ik uit van mijn hitsige rit. Mijn beide armen houd ik om hem heen geslagen en zo kan ik met mijn beide handen zijn tepels masseren. Daar raakt hij super opgewonden van en hij gilt en kronkelt van geil genot. Hij ervaart dat als een orgasme maar hij voorkomt dat hij nu al meteen gaat spuiten. Geleidelijk aan verslapt mijn pik en op een gegeven moment floept ie uit Dick zijn warme grot en dan draai ik me op mijn rug. Dan komt Dick weer in actie: pijpend en strelend brengt hij mijn joy-stick weer binnen de kortste tijd in de neukstand en dan bespring ik hem weer opnieuw. 


Vijf uur lang brengen wij zo met elkaar door: neuken, tepelmassage, pijpen en strelen, weer neuken en zo maar door ! Ook ik zit al di tijd tegen een orgasme aan maar voor een doorbraak heb ik mijn eigen hand nodig en omdat we nog uren willen genieten van onze geile opgewondenheid laten we het nog niet zo ver komen; we blijven al die tijd heerlijk geil en bronstig. 
Tegen 15.00 uur moeten we er helaas een eind aan maken. Terwijl we dan op onze rechterzij liggen, ik weer met mijn paal in Dick zijn gulzige kont en zijn tepels weer onder handen neem, trekt hij zich af, waarna ook ik mij onder Dicks strelende handen kreunend aftrek. Beiden zijn we boven de 60 en veel zaad produceren we niet meer, maar ons orgasme doet het bed schudden. Elke maandag is het weer heerlijk om mekaar zo uren lang te verwennen.
Ik heb nog twee andere neukmaatjes (chem-friendly) die ik regelmatig bezoek en ook met hen vermaak ik me reusachtig. Zulke mannen accepteer ik als vriend, want vriendschap is niet een kwestie van foto's en chatten, maar van mekaar verwennen. Met de acht vrienden die aan mijn profiel gekoppeld zijn heb ik talloze malen heerlijk gevreeën en geneukt. Typen, die alleen een fotootje van mijn kanon aan hun verzameling willen toevoegen, weiger ik mijn vriendschap. Dient zich nu en dan een bottom aan die ook zo'n "vriendschap-metterdaad" verkiest, dan ga ik een kennismaking niet uit de weg want neuken is mijn hobby. Bij een wederkerige klik kan ik misschien ook met hem uren lang genieten van mekaars verwennerij.

4492 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 33)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.