Privechauffeur

Op een dag zag ik deze advertentie staan tijdens mijn zoektocht naar werk : Gezocht-privéchauffeur voor 4 weken-redelijke vergoeding en kost en inwoning.
Nieuwsgierig heb ik een mailtje gestuurd en binnen een half uur antwoord terug, kom maar langs voor kennismaking en als het bevalt vertrekken we op korte termijn naar Z-Frankrijk.  De volgende dag mocht ik al langs komen, met het verzoek om voor 3-4 dagen verschoning mee te nemen. Misschien zouden we wel de volgende dag al kunnen vertrekken, als er een goede klik was tussen ons.
Nou daar stond ik dan 's middags om 4 uur en belde aan bij het huis dat ik had doorgekregen. een vrolijke oudere man deed open en vroeg : ben jij de chauffeur, kom binnen. Hij stelde zich voor als Erik en bracht me naar de woonkamer. Het was een klein, maar gezellig ingericht appartement waar Erik woonde Nadat hij een kopje thee had gezet ging hij naast me zitten op de bank en vroeg of ik goede rijervaring had. Dit beaamde ik, doch niet als professioneel chauffeur, maar wel al meer dan 1 miljoen kilometer op de teller. Hij vertelde dat ie ook graag auto reed, maar door problemen bij het CBR etc mocht ie nu ff niet rijden. Kun je morgenvroeg al vertrekken vroeg Erik, ik wil graag naar Zuid Frankrijk naar mijn vakantiehuisje, is het nu beter weer dan hier. Voor mij geen probleem, wil alleen een goede nachtrust voorzo'n lange reis dus maakte aanstalten om op te staan, maar Erik zei slaap maar hier, dan kunnen we extra vroeg uit de veren. Hier kun je ook op tijd gaan slapen zei hij lachend. Zal ff wat eten bestellen, waar gaat je voorkeur naar uit, een pizza of chinees. maakt mij niet uit, ik lust allebei even graag en Erik besloot chinees te bestellen, dat ging meestal wat sneller. En inderdaad na 15 ,minuten stond al iemand voor de deur met de bestelling. Na het eten schudde Erik een borreltje in en zette nog een lekker kopje thee en kwam weer naast mij op de bank zitten.  Beetje tv kijken, wat babbelen en rond half 8 uur zei ik dat ik wel wou gaan slapen want morgen is het vroeg dag. Tja zei Erik toen, wat ik je nog niet gevraagd heb wil je op de bank of naast mij in bed slapen. Het bestelde logeerbed is nog niet geleverd. Maakt niet uit zei ik, als ik maar lekker kan slapen, niet te veel moeite doen. OK zei Erik, dan slaap maar naast mij. Eerst douchen vroeg ie.

Graag zei ik, maar ik heb geen handdoek of pyama bij mee. Geen probleem hoor zei Erik ik slaap ook zonder zei ie lachend en liep naar de kast om een handdoek en een soort kimono te pakken. Na het douchen keek ik nog ff het journaal en ondertussen ging Erik douchen. na het journaal zei hij, kom dan laat ik je de slaapkamer zien, kunnen we gaan slapen. Ik slaap links zei hij dus ik nam de rechterkant van het bed en deed de kimono uit en ging lekker onder de dekens liggen. Na een minuut of 5 vroeg Erik zachtjes slaap je al, vergat je te vertellen dat ik in mijn slaap af en toe behoorlijk beweeg, dus niet schrikken als ik je af en toe aanraak of stoot. Maakt niet uit zei ik half slapend als je maar niet snurkt of slaat voegde ik er lachend aan toe. 
Na een paar minuten voelde ik een hand zachtjes op mijn heup, zachtjes masserend. Nu of nooit dacht ik toen bij me zelf, hier heb je je hele leven op gehoopt om mee te maken en ik draaide me zo dat zijn hand bij mijn pik kwam. Slaap je vroeg Erik zachtjes en ik mompelde ja, half.  Zachtjes ging hij door met masseren en ik deed mijn benen wat uit elkaar en gromde zachtjes mmmmmmmm. Mijn pik begon te groeien en ik schaamde me een beetje, maar Erik vroeg lief aan me, lekker ? Ja antwoordde ik. Eerste keer vroeg ie en weer antwoordde ik zachtjes Ja . Hij sloeg zijn arm om me heen en begon me te zoenen en ik voelde zijn tong in mijn mond glijden en beantwoordde zijn zoen en weldra lagen we heerlijk te tongen.
Na een paar minuten maakte hij zich ff los en zei, alles komt goed schatje, wees niet bang en laat je gewoon gaan. Je kunt niets verkeerd doen en wat je niet wil gebeurd niet. Voor de rest gewoon laten gaan en hij zoende me weer. Zijn hand gleed over mijn borst en streelde mijn tepels, die hard als steen werden. Daarna gleed ie verder naar onder en begon mijn pik weer zachtjes te strelen. Ik liet mijn hand ook naar beneden glijden en voelde zijn pik snel groeien in mijn hand en masseerde zachtjes zijn ballen. Erik kreunde zachtjes en na een minuut of 10 ging zijn hand richting mijn billen. eerst zachtjes masseren en toen voelde ik zijn vinger aan mijn kutje.

Echt eerste keer vroeg ie aan mij, zo strak voelt je kutje . Ja zei ik, heb nog nooit met een man iets gehad of gedaan. Dan gaan we lekker rustig beginnen zei hij en pakte een flesje glijmiddel en smeerde dat op mijn kutje. Zachtjes duwde hij zijn vinger naar binnen en begon mijn prostaaat te masseren. Daarna volgde zijn 2e vinger en al snel kon zijn 3e erbij. Hij pakte iets uit de la en haalde zijn vingers uit mijn kutje en ik voelde dat ie een dildo naar binnen schoof. Lekker vroeg ie toen en ik knikte van ja, want kon niets meer zeggen door het geile gevoel dat door me stroomde. Hij kwam voor me zitten en vroeg wil je me pijpen en ik knikte instemmend en hij zette zijn lul aan mijn mond die ik gretig naar binnen zoog. Wat een fijn gevoel, zo een pik in je mond die langzaam stijf wordt. Toen zijn pik op oorlogssterkte was haalde hij hem weer uit mijn mond en zei, nu gaan we voor het echte werk. Ga maar eens lekker op je knieën zitten en als het niet fijn is gewoon aangeven. OK zei ik en nam de houding aan die hij voordeed. Erik ging achter mij zitten en ik voelde zijn stijve lul tegen mijn kutje, dat nog openstond door de dildo, die hij er uit gehaald had. Langzaam voerde hij de druk op en ik voelde zijn eikel naar binnen glijden. Ff een pijnscheut, maar daarna heerlijk. Zachtjes begon ie mij te neuken en na een paar minuten spoot ie zijn zaad in mijn kutje. Toen zijn pik verslapte gleed ie uit mijn kutje en ik voelde zijn zaad naar buiten lopen. Erik drukte mij nu op mijn rug en begon mijn pik heerlijk te pijpen. Ook ik kwam snel klaar en gulzig zoog ie mijn pik helemaal leeg.

En vroeg ik Erik, genoten ?
Ja zei ik, echt genoten, jij ook.
Dat beloofd een leuke vakantie te worden zei Erik lachend en voegde er aan toe nu maar gauw gaan slapen, anders kunnen we morgen niet zo vroeg gaan.

Reactie altijd welkom 

4398 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 38)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.