Voor het eerst naar de sauna.

Inmiddels een jaartje of 10 geleden kon ik de nieuwsgierigheid niet meer bedwingen en trok mijn stoute schoenen aan.
Naar eerst wat gechat te hebben en wat geile verhalen gelezen te hebben was ik zo geil dat ik me bedacht om toch maar eens de drempel over te gaan. Computer uitgezet, naar boven onder de douche gestapt en me lekker ingezeept. Scheerschuim er bij en me op de juiste plekken lekker glad geschoren. Ik werd met de minuut geiler en kon niet van mijn pik af blijven. Man wat was ik geil geworden. Moest me echt inhouden om niet klaar te komen. Even de douchekop verwissel en mezelf gespoeld. Ik was er helemaal klaar voor. Pfff… Dit is wel even wat anders dan een date met een man of stel hoor. Wat als ik een bekende tegenkom. Om die reden ook maar besloten om niet naar Tibet te gaan maar naar Kouros is Schoten, België. Wel even een ritje vanuit Eindhoven, maar de kans dat ik een bekende tegen zou komen was daardoor ook meteen een heel stuk kleiner, en daardoor de drempel ook verlaagd.

Daar aangekomen was het al aardig druk, op de kleine parkeerplaats was geen plek meer waardoor ik de auto aan de straatkant moet zetten. In de auto ging er nog door me heen, ga ik dit echt doen?
JA! Ik ga dit doen. Tasje met slippers mee en naar binnen. Aardige jongen aan de balie. Hij vroeg of ik een rondleiding wilde, maar ik zei dat ik wel wat ging verkennen. Hij glimlachte en wenste me veel plezier.
Nadat ik me had uitgekleed liep ik naar binnen, handdoekje om en ik ging mijn ronde doen.

Eerst even douchen en daarna de eerste sauna in. Verrassend genoeg was deze helemaal leeg. Ik legde mijn handdoek neer en ging liggen. Ik denk door de spanning die ik van te voren, en nu nog wel een beetje had begon er al snel wat te steigeren. Ik kon niet van mijn pik afblijven. Met mijn ogen dicht lag ik daar een beetje te spelen met mijn pik. Ik schrok toen de deur opeens open ging en wilde me vlug omdraaien zodat mijn stijve pik niet te zien was. Maar ik hoorde een stem zeggen, blijf maar lekker liggen hoor, niets om je voor te schamen. Pas toen keek ik naar de persoon die binnen was gekomen. Een wat oudere man, ik schat hem op een jaar of 60-65. Een zeer verzorgd uiterlijk, grijs net gekamde haren en een redelijk goed lichaam. Weliswaar een klein buikje, maar door zijn grootte was dat niet storend. Hij ging op het bankje schuin tegenover me zitten. Ik kon ook niet laten om naar zijn pik te kijken. Het was een mooie niet te grote pik welke slap tussen zijn benen hing. Een beetje gegeneerd keek ik hem aan en zag dat hij ook naar mij keek en glimlachte. Hierdoor ging ik maar weer terug liggen op mijn rug. Mijn pik was door dit alles weer wat slappen geworden en lag slap op mijn buik. Ik vond de rust weer terug en deed mijn ogen dicht. Ik had dan ook niet in de gaten dat de man na zo’n 5 minuten op het bankje onder me was komen zitten. Maar ineens voelde ik iets over mijn pik glijden. Loom deed ik mijn ogen open en keek wat er gebeurde. Ik keek recht in de ogen van de man. Hij keek me aan en ondertussen was hij mijn pik aan het likken. Binnen no time was mijn pik keihard. Met een hand ging de man naar mijn tepels en met de andere hand kneedde hij mijn ballen zachtjes terwijl hij heel mijn pik in zijn mond nam. Man wat was dit geil. Langzaam pijpend bleef hij me aankijken. Even liet hij mijn ballen los om zijn vingers af te likken.

Zijn natte vingers gleden tussen mijn billen door op zoek naar mijn gevoelige gaatje. Toen hij voor het eerst er over heen ging was het alsof er een schok door me heen ging. Mijn bekken ging omhoog en ik duwde daardoor mijn pik diep in de keel van de man. Dit moedigde hem aan om me diep te blijven pijpen en zijn vinger langzaam mijn kontje in te drukken. Zo werd ik door hem heerlijk gevingerd en gepijpt. Ik begon dieper te ademen, te hijgen en te kreunen. De man stopte nog een tweede vinger er bij en ging harder en harder tekeer. Ik stond op het punt om klaar te komen toen hij stopte. Ik lag te hijgen en moest echt bijkomen. De man stond op, gaf me een tongzoen en vroeg of ik het lekker vond.
Lekker? Ik vond het hemels en wilde ook niet dat hij stopte. Maar hij zei me, de dag is nog lang, we komen elkaar vast nog wel tegen en op het einde van de dag, voordat je gaat ben ik degene die je als laatste neukt, begrepen? Het was meer een mededeling dan een vraag. Mijn antwoord was automatisch en zonder erbij na te denken. Ja meneer. Met de woorden, heel braaf, en een tik tegen mijn wang aan verliet hij de sauna. Mij enigszins verbaasd achterlatend.
Nadat ik wat bijgekomen was van wat er zich zojuist had afgespeeld, verliet ik ook de sauna, ging naar de bar, bestelde een drankje en ging in de zithoek zitten.

Als dit het begin was, dan staat me een leuke dag te wachten.

Bij voldoende reacties zal ik de rest van deze dag hier ook plaatsen.

4945 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 46)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.