Eerste keer anaal

Ik ben Mark, het is alweer een aantal jaren zeg maar tientallen jaren geleden dat ik voor de eerste keer geneukt werd. Ik voel me nog steeds 20.
Ik wil best meer over mij vertellen, maar dat doe ik wel een andere keer.

Ik had vroeger een relatie met een oudere jongen, maar dat was alleen oraal. Gezien de omvang en lengte van zijn piemel was hij bang dat hij me pijn zou doen. Ik heb geleerd hoe heerlijk het is om te pijpen en hoe ik  een man kan bevredigen met alleen mijn tong.

Dat contact is verwatert toen ik ben verhuisd. Maar jaren lang heeft het bij mij toch gekriebeld. En wilde dat toch eigenlijk weer ervaren. Sex met een man. Ik las wel eens verhaaltjes over homo parkeerplaatsen in homo sex boekjes, die ik stiekem kocht.
Het leek me wel spannend. Maar waar zijn die parkeer plaatsen dan die vol gewillige geile mannen zijn?

Ik maar eens zo een dure homo contact lijn bellen. voor een gulden per minuut......
Bleek na een paar gesprekken met mannen uit Limburg, dat we er behoorlijk wat hadden. Van Eindhoven tot Maastricht lag het bezaaid met parkeerplaatsen waar mannen zich treffen.

Ik me thuis douchen en scheren, zodat ik fris en fruitig ben. Tijdens het insoppen werd mijn plasser al hard bij de fantasie. Ik schok extra veel aandacht aan mijn pik. Zachtjes masseerde ik hem in met sop, met mijn andere hand speelde ik met mijn ballen.
Terwijl ik over mijn eikel streelde fantaseerde ik hoe een man zich zou voelen als mijn tong op die manier over zijn eikel glijdt.
Toen de hand die met mijn ballen speelde, zijn weg vond naar mijn sterretje, werd mijn pikkie zo hard, dat ik me wilde klaar trekken. Maar ik kwam bij mijn zinnen, ik moest dat bewaren.

Ik de auto in en naar de parkeerplaats die bij Eindhoven ligt. Ik zie een paar auto's staan verdeeld op de parkeer plaats.
Eentje staat bij de bos rand. Ik heb geen flauw idee hoe dit werkt. Ik begin te trillen van de zenuwen en rij voorzichtig een rondje. Alleen de auto bij de bosrand is leeg. Ik besluit achter hem te parkeren en af te wachten.
Nog een auto stopt achter mij en man stapt uit. Kijkt om zich heen en snelt de bosjes in. Mijn nieuwsgierigheid wint.

Ik stap uit en loop de man achterna. Misschien moet hij wel nodig plassen en is hij helemaal geen homo op zoek naar een geil jochie als ik. De zenuwen slaan door. Ik kijk wat om mij heen en zie allemaal rotzooi, doekjes en condooms rondslingeren.
Shit, daar had ik nog eens niet aan gedacht, condooms. Opeens zie ik iets verder op een grote man staan naast een boom, dat moet zeker die andere zijn. Hij is zich aan het aftrekken, en hij wenkt naar mij.
Ik schrik en snel me terug naar mijn auto en rij snel weg, met hartkloppingen in mijn keel.

Dat was niet wat er beschreven stond in die geile verhalen die ik had gelezen. Ik vond het vies en kon me niet voorstellen dat ik daar lekker kon worden genomen. En het was mij duidelijk dat niet iedereen dezelfde voorbereidingen had getroffen als ik. Teleurgesteld ging ik verder.

Ik was wel geil als boter, ik denk dat iedere jongeman van 20 dat wel is.En ik gaf de hoop niet op.
Een paar uur later en 4 parkeerplaatsen verder, stopte ik bij de Esso tussen Geleen en Born.
Het was inmiddels al 23:30, na de vrachtwagens stonden er veel personen auto's. Er liepen mensen de bosjes in en er kwamen er ook uit. Tegen de auto voor me stonden twee jongens aangeleund, innig te zoenen.

Ik besloot maar zwijgzaam de meute te volgen. Het werd heel donker, ik hoorde geluiden maar zag weinig. Ik voelde me niet op mijn gemak en besloot rustig terug te lopen. Ik leunde op mijn motorkap, en genoot van de warme avond. Er kwam een lange slanke man naar mij toe gelopen.

Ik groet hem vriendelijk:"goede avond". Met een Belgisch accent groet hij mij terug:" Goede avond jongen, heb je al gevonden wat je zocht?". " Nee, eigenlijk niet" antwoordde ik en vertelde wat ik vandaag reeds had meegemaakt.
Hij nodigde mij uit om bij hem in de auto te gaan zitten en ik accepteerde. Hij legde uit dat hij recentelijk gescheiden was en uit de kast was gekomen. En ook hij was op zoek naar een geil avontuurtje.
Hij liet me zijn piemel zien en vertelde dat hij zich ook had voorbereid. "Ik zal voorzichtig zijn als je geneukt wilt worden" zei hij met een kalmerende stem. " Ik zou wel willen, maar ik vind dat niks hier" zei ik.
" Ik ook niet" zei hij. Hij stelde voor om naar zijn huis te gaan. het was maar 20 minuutjes rijden. Ik had mijn zinnen al gezet om zijn mooie piemel te verwennen dus ik stemde toe.

Eenmaal binnen vroeg hij mij of ik wat wilde drinken. Met een trillende stem antwoordde ik "nee dank U wel".
"Ga maar even zitten" zei hij en hij ging tegenover mij zitten. Hij was 55 smal en lang, mooi gekapt grijs haar en een glimmende zon bruine huid. Ik voelde dat het een beetje ongemakkelijk werd dus ik zei "Het is voor mij de eerste keer, ik heb dit nog nooit gedaan wat nu?"

Zijn ogen begonnen te glinsteren en zag de bult in zijn broek groter worden, " volg mij maar" zei hij.
In de slaapkamer aangekomen, ontdeed hij zich van zijn kleding, ik keek een beetje zenuwachtig toen ik zijn grote piemel in volle sterkte zag."wat is er?" vroeg hij mij. "Die van mij is niet zo groot als die van U" stamelde ik. Hij ging op bed zitten en lachte vriendelijk naar me en zei" je bent een lekker ventje, kleed je maar uit dan kunnen we elkaar lekker verwennen"

Ik trok me kleren uit en ging naast hem zitten. Hij sloeg zijn arm om mij heen met zijn warme hand greep hij mijn schouder vast en drukte me stevig tegen hem aan. Wat was hij lekker warm en rook hij lekker.
Hij liet ons naar achter vallen, nu lagen we op bed, en hij begon me teder en voorzichtig te strelen en kussen. Wat was dit zalig... Ik genoot helemaal en mijn pik sprong als een veer in stijve toestand toen zijn andere warme hand de binnenkant van mijn bovenbeen zachtjes kneed.

Met beide armen had ik hem stevig vast en streelde zijn rug. Ik begon zijn nek te zoenen en te likken en begon langzaam mijn reis naar zijn kruis. mijn tong en lippen vonden zijn tepels onderweg van de hals naar beneden. Met mijn hand begon ik zijn ballen te masseren. En zoals ik thuis had geoefend, liet ik mijn vinger door schieten naar zijn sterretje.Inmiddels had mijn lippen zijn mooie eikel gevonden.

Langzaam zoog ik zijn eikel en voorvocht naar binnen. Centimeter voor centimeter zoog ik zijn paal naar binnen terwijl mijn tong zijn eikelrand streelde. Ik streelde zijn schaamstreek, ballen en billen, zo zacht als een baby huidje.
Ik hoorde hem kreunen van genot, ik probeerde hem aan te kijken maar ik zag alleen zijn glimlach op zijn mond, gesloten ogen.
Met een hand streelde hij zachtjes mijn hoofd en de andere speelde met mijn billen en sterretje. Ik voelde ontspannen, op me gemak, geil en heerlijk.

Hij onderbrak me het was zijn beurt om mij te verwennen. Hij wilde mijn mond nog niet vol spuiten.
Met een grote hap nam hij mijn hele pik in zijn mond en bewoog zijn mond heerlijk op en neer. Al het overtollig vocht dat hij opspaarde liet hij langs mijn pik en ballen mijn spleet in lopen. Met zijn andere hand verdeelde hij het vocht door mijn spleet en speelde speels met mijn sterretje.Het begon te kriebelen ik wilde meer. Omdat ik nogal snel kom, tilde ik voorzichtig zijn hoofd omhoog en keek hem in zijn ogen. "Wil je me neuken? vroeg ik hem zachtjes. "Draai je maar om op je knieën, ik zal voorzichtig en rustig doen" zei hij. Ik hoorde de la openen en het geluid van een condoomverpakking die werd open gescheurd.

Twee handen op mijn billen die met lichte druk mijn spleetje openende. Ohhhhh kreunde ik, ik voelde zijn tong over mijn sterretje. met lichte druk draaide zijn tong over mijn gaatje. Afgewisseld met lange natte tong likken werd mijn gaatje natter en wijder. Ik voelde zijn tong dieper mijn gaatje in gaan. Man wat was dat heerlijk. Toen voelde ik zijn piemel door mijn spleet gaan. Zijn harde pik drukte hij stevig tegen me aan. Met zijn handen had hij mijn heupen vast. Hij liet zijn eikel via mijn spleet naar beneden geleiden tegen mij ster aan. Hij vroeg zachtjes of ik er klaar voor was en kuste me teder in mijn nek. Ik drukte mijn kontje naar achteren om aan te geven dat ik er klaar voor was.

"Ontspan je, als jij drukte duw ik voorzichtig. Als het pijn doet of als ik moet stoppen moet je dat zeggen"
Ik deed wat hij zei, ik probeerde me te ontspannen, en drukte mijn sterretje en zijn eikel gleed zo naar binnen.
"Aauw, het brand" zei ik. Hij streelde mijn pik en kuste me op mijn rug en zei: "dat is zo over, als je verder wil gaan dan ga je maar verder naar achter". Na een tijdje ging het branderig gevoel weg en drukte ik voorzichtig mijn kont verder naar achter.
"Aaawww dat is lekker" kreunde ik naar mate langzaam zijn pik in mijn kont verdween. Ik raakte met mijn billen zijn schaamstreek. Ik duwde nog iets harde zodat ik zijn pik helemaal in me had. Ik voelde me geweldig. Dit  voelt nog beter dan ik me had voorgesteld.

Hij nam de controle over en pakte mijn heupen steviger vast, langzaam liet hij zijn pik uit mijn kont komen tot de eikelrand en duwde hem met het zelfde langzame tempo weer naar binnen. Ik gaf me al te graag over, ik liet me gezicht op het kussen vallen zodat mijn kont nog hoger kwam te staan. Hij voerde het tempo langzaam op en wisselde het af. Harde korte diepe stoten, langzame langen stoten. Ik genoot, kreunde en schreeuwde van genot. Man was dat heerlijk.

Hij gaf aan dat hij bijna ging komen. "Geef me je beste, leef je uit" zei ik. Dat heb ik geweten, Zeker tien minuten lang heeft hij me zo hard geneukt dat zijn ballen tegen mijn ballen aan kletsten. Maar goed dat hij afgelegen woonde, ik denk dat de buren anders wel wakker waren geworden. Ik hoor zijn ademhaling veranderen en zijn pik kloppen. Met een rotgang floept zijn pik uit mijn kont en zie het condoom langs mij op het nachtkastje landen. Niet veel later voel ik een warme straal tegen mijn  spleet en sterretje aan spuiten. Wat is dat een heerlijk gevoel. "Blijf zo even zitten" fluistert hij me zacht toe.

Langzaam voel ik zijn warme sperma over mijn ballen vloeien, en opdat moment draait hij me om, benen omhoog en likt zo met zijn warme tong langs me spleet omhoog, langs mijn anus en neemt dan mijn ballen in zijn mond en zuigt er zachtjes aan.
"Ik ben dol op sperma en nu wil ik dat van jou" zegt hij. Hij glimlacht naar me, zijn ogen glinsteren weer en hij begint we heerlijk te pijpen. Hij ligt half met zijn lichaam op mijn benen die nog steeds naar achteren liggen. Ik voel in een keer zijn vinger naar binnen te gaan en streelt mijn prostaat. Ik had het niet meer, wat was dat lekkerrrr...

Het duurde dan ook niet lang voordat ik alles in zijn mond spoot. Hij bleef maar speels met mijn pik en sperma spelen.
Hij liet mijn sperma langzaam uit zijn mond, over mijn pik, naar beneden laten lopen. Om vervolgens weer mijn pik helemaal naar binnen te zuigen en het sperma daar bij.

Wat was dat een ongelooflijke heerlijke ervaring die al mijn stoutste dromen heeft overtroffen.
Na het douchen hebben we nog even gepraat en hij vertelde me over sauna's waar alleen mannen komen die het zelfde willen.
Maar daar over in een ander verhaal. Ik heb de nette, vriendelijk man nooit meer gezien. Maar genoeg andere.

12603 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 29)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.