Jos333 en Andrade

Geplaatst door: jos333 op 09-02-20

Andrade (profiel op homo.nl) is één van de drie bottoms die ik wekelijks neuk. Zo goed als elke woensdagmiddag dek ik hem in een sexbios te Schiedam, want beiden kunnen wij niet thuis ontvangen. Het kost wel elke keer 12 euro pp maar wij vinden het o zo geil om ons daar publiekelijk spiernaakt met, op en in elkaar uit te leven. Dat doen we dan op het neukbed pal onder het beeldscherm vóór in de filmzaal. Daar bestijg ik Andrade die op zijn knietjes, kontje omhoog, zijn kutje aan mij presenteert. In doggy-stile berijd ik hem dan zo'n minuut of tien en dan gaan we plat en blijf ik nog zo'n tien minuten op hem liggen inbeuken. Ik voorkom dat ik klaar kom want dan zou het al na een paar minuten gedaan zijn met dat heerlijke geile opgewonden gevoel.
Ons "optreden" trekt natuurlijk het nodige bekijks en zo nu en dan durft er ook nog wel een andere bezoeker zich aan te sluiten bij ons geile gedoe. Alleen als hij net als wij spiernaakt is,betrekken wij hem bij ons hitsige spel. Andrade neemt dan zijn pik in zijn mond en met mijn paal in zijn kont geniet hij voor de volle 100%. Als stampend in Andrades kontje kan ik met mijn beide handen de billen van deze medespeler onder handen nemen of zijn tepels zuigen. 

Na zo'n twintig minuten intens rampetampen. ben ik wel even aan een rustpauze toe en stap ik af, maar Andrade blijft op het bed liggen, klaar om eventueel door nog een andere bronstige top te worden besprongen. De meesten durven dat echter niet zo publiekelijk, maar dan zoekt Andrade wel een donker hoekje op waar ze zich op hun gemak voelen. Vanuit mijn rustpositie hoor ik dan het smakkende stampgeluid als een andere top Andrades kutje is binnengedrongen. Kreunend en steunend hoor ik hem daarin klaarkomen en daarna is Andrade weer beschikbaar voor mij. Opnieuw ram ik dan mijn paal weer in zijn gulzige kutje en zit ik weer twintig minuten vastgezogen in zijn warme grotje, totdat ik weer aan een rustpauze toe ben.
Andrade heeft die rustpauze niet nodig; als onderliggende bottom is hij minder heftig in de weer dan ik, maar beiden genieten we volop van deze uren durende paar-middag. Wanneer bottoms mijn foto's en  profiel op homo.nl gezien hebben vragen ze mij zo nu en dan ook hen bij hen thuis te komen neuken. Omdat dat vaak fakers zijn zeg ik steeds dat ze eerst maar eens voor kennismaking naar de bios moeten komen. Doen ze dat niet, dan kunnen ze mijn paal wel vergeten.
Soms als er weinig kijkers in de gay-zaal zitten, geven wij onze neuk-demonstratie ook wel eens op het neukbed in de hetro-zaal waar solo-geilers zich zitten af te trekken. Dan blijkt dat eigenlijk de meeste mannen wel min of meer bi zijn, want zelden worden wij daar door een kijker naar de gayzaal verwezen; een live-show vinden de meeste mannen toch wel geil en dus ram ik ook daar stevig op Andrade in.
Na drie uur intens rampetampen ben ik onderhand wel zó opgefokt dat het zaad er uit moet.

Dan ga ik uitdagend vóór het filmbeeld staan, zodat iedereen mee kan genieten als ik me zelf ga aftrekken. Gespannen kijkt iedereen toe hoe ik me naar een orgasme opwerk. Daar zitten ze eigenlijk de hele tijd op te wachten.  Ook voor hen is het een soort hoogtepunt als ik met een luide schreeuw explodeer en mijn zaad de zaal in schiet. Heerlijk zo'n publiekelijk orgasme ! 
Daarna ben ik wel een tijdje uitgeteld maar Andrade heeft nog energie genoeg om zich nu te wijden aan die harde pikken die al zo lang smachtend uit de glory-holes de zaal in priemen. Hij helpt hen pijpend van hun zaad af want behalve een onverzadigbare kont kan hij ook uren lebberen aan lekkere lullen. Om 15.30 uur vind ik het mooi genoeg geweest en ga ik weer naar huis; mijn maatje pijpt nog wel een tijdje door. Volgende woensdag zien we mekaar weer; en wanneer iemand mee wil komen doen dan is het niet uitgesloten dat we de woensdag daarop bij hem thuis komen neuken.    

3281 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 27)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.