Bull Otto

Geplaatst door: bootwanker op 11-02-20

Ik zat als vastgenageld in de stoel terwijl ik toekeek hoe de natte glanzende dikke eikel van Otto langzaam Frank zijn kontje penetreerde en daarna zijn pik onder luid gegrom van beiden helemaal tot aan de ballen in Frank zijn kontje verdween. Ondertussen voelde ik mijn kloppende pik steeds harder worden in mijn hand. Dit was toch wel een hele geile ervaring.

Frank en ik zijn al bijna 10 jaar getrouwd en hadden tot voor een paar jaar geleden een monogame relatie. Een jaar of 2 geleden zijn we begonnen met experimenteren met andere mannen. De ene date verloopt nou eenmaal geiler dan de andere. Soms vindt de een het lekkerder en soms de ander. Zo gaat dat nou eenmaal als je date met andere mannen. Meestal is het een trio, maar soms ook een kwartet. De meeste mannen vinden we via homo.nl en soms zelfs via xtube. Als ik of Frank een man heeft gevonden vragen we wel aan elkaar of we het samen zien zitten om met die man te daten. Bij een trio kan soms een van de drie ook even toekijken wat de andere twee doen en dan weer meedoen. Bij een kwartet kun je meer afwisselen of helemaal elk apart met een ander seks hebben en af en toe even kijken of iedereen het nog lekker vindt en anders even van partner wisselen. Frank en ik hadden al wel eens tegen elkaar  gezegd dat we het ook wel geil vonden om alleen maar toe te kijken. Toekijken hoe de ander seks had met de date en door die date werd genomen.  Een poosje niks meer over gezegd, maar bij mij kriebelde die fantasie toch wel.

Op een dag ben ik toch maar begonnen met eens wat rond te zoeken op internet hoe dat nou zat. En al gauw kwam ik terecht bij iets dat cuckolding heet. Ik zag wel dat dat meer iets was voor heterostellen of bi stellen. Uiteindelijk vond ik ook wel verhalen en video’s van homomannen. Geil worden van het feit dat je partner seks heeft met een ander, de bull,  en dat jij daar van af weet en zelfs toekijkt. Ik begreep al snel dat er veel varianten zijn en dat je goed moet afspreken welke aspecten je wel wilt en welke niet. Het gaat van een beetje toekijken tot aan het overnemen van de partner aan toe, waarbij de oorspronkelijke partner een soort van slaafje wordt. En alles wat daar tussenin zit met of zonder vernederingen voor de oorspronkelijke partner. Nou daar waren wij nou niet bepaald naar op zoek. Voor ons is het voyeurismedeel eigenlijk het onderdeel wat ons aanspreekt. Kijken naar een live pornoshow met jouw man in de hoofdrol. Zien hoe hij samen met die ander seks heeft, zien hoe hij begeerd wordt en hoe ze samen genieten van seks terwijl jij je daarbij opgeilt en uiteindelijk ook nog seks hebt met de bull of je eigen partner.

Het was wel nogal een speurtocht om een geschikte bull te vinden. Op gayromeo zijn diverse cuckolding groepen te vinden. Ondanks dat het toch een homo bi site is ook hier weer de nodige vrouwen. Daar waren wij dus niet naar op zoek. Op een gegeven moment vond ik een heel leuk mannenechtpaar. Wel wat jonger dan wij. Ze zagen er echt leuk uit. De een met knalblauwe ogen, blond haar en een uitdagende jongenskop. Op zijn foto’s stond hij met geile outfits en wilde graag veel geneukt worden. Zijn man was wat ouder en zag er stoer uit met skinhead en ook in stoere en geile outfits. Ze hadden mijn aandacht getrokken omdat die bij zijn profiel had staan dat hij graag wilde toekijken hoe zijn man flink genomen werd door andere mannen. Leek me dus een prima combinatie. Hij toekijken terwijl we seks hadden met zijn man en wij en zijn man toekijken hoe hij seks met  één van ons had of zelfs ons na elkaar een beurt zou geven. Helaas wees hij het voorstel af. De cuckolding groepen op gayromeo leverden niet zoveel op en we begonnen toch wat ongeduldig te worden. Wel foto’s van allemaal pikken en dan was daar toch nog weer ergens een vrouw in het spel. Uit verre landen, maar niks wat in de buurt kwam van wat we zochten.

Uiteindelijk op homo.nl nog maar eens duidelijk omschreven dat we een top/bull zochten en wat we dan van hem verwachtten. En toen was daar ineens Otto. Een man van begin 40, sexy lijf en geile pik met een veelbelovende zak er onder. En toen hij ook nog een foto van zijn koppie stuurde waren we helemaal om. Een beetje zwoel type met donkere ogen en haar. Hij keek nogal ondeugend op de foto. Over en weer chatten van wat we wel en niet wilden. Hij had het al wel eens eerder gedaan met een stel. Maar die wilden veel te veel. Hij moest bij hen in komen wonen en min of meer de plek innemen van een van de partners. De ander mocht alleen nog maar toekijken en na afloop alles schoonlikken. Heel soms mocht hij ook nog zijn partner afzuigen of door Otto geneukt worden. Het ging Otto allemaal veel te ver. Ons voorstel leek hem wel wat.

Toch wel een beetje zenuwachtig zaten we gedoucht en gespoeld klaar in afwachting van Otto. Wie zou met hem vrijen en wie zou moeten toekijken. Zou het wel net zo geil zijn als waar we over gefantaseerd. Ding, dong. Daar stond Otto voor de deur. Een brede ondeugende smile op zijn gezicht. We hadden al genoeg gechat en om niet nog meer spanning op te bouwen maar gelijk beginnen. Hij begon al gelijk te zoenen en tongen met Frank. Dus de keuze was gemaakt. Op weg naar de slaapkamer vielen er al kledingstukken op de grond en in een ommezien waren Otto en Frank uitgekleed. Ze doken samen op bed en ik ging in een stoel zitten. Vol spanning kijkend hoe dat zou zijn en wat er ging gebeuren. Er werd gezoend en geknuffeld, wat aan elkaars kontjes gezeten en eerst verdween een van Otto’s vingers in Frank zijn kontje en daarna nog een. Ineens wenkte Otto mij. Ik moest eerst eens even Frank z’n kontje flink rimmen en daarna Otto z’n pik op volle sterkte zuigen. Daarna moest ik weer gaan zitten. Nu zou het menens worden en ging het echt gebeuren. Ik zat op de stoel en had inmiddels een snoeiharde leuter in mijn hand, waar het voorvocht al uit liep. Frank ging op z’n knieën klaarzitten in afwachting van Otto z’n paal. Ik zag hoe Otto z’n paal richting Frank z’n kontje ging. De dikke natte glimmende eikel duwde tegen z’n sterretje en ging langzaam naar binnen. Otto’s pik ging langzaam verder naar binnen onder luid gegrom van beiden. Ik voelde hoe mijn kloppende lul alleen nog maar harder werd. Dit was toch echt geil om te zien. Heel langzaam begon Otto Frank te berijden. Eerst langzaam en daarna steeds sneller ging die pik erin en uit. De ballen kletsten tegen Frank z’n kontje. Op een gegeven moment begon ik Otto wat aan te moedigen over dieper, harder en om maar eens goed te laten zien hoe een bull een kontje kan berijden. Ineens stopte het spektakel en kwam Otto met z’n dikke glimmende neukpaal op mij af. Ik moest maar eens flink zijn ballen en pik aflikken. Dat was toch wel even een heerlijk geil intermezzo.

Frank was inmiddels op z’n buik gaan liggen en Otto dook er boven op en schoof in een keer zijn afgelebberde natte pik naar binnen. Het neuktempo ging omhoog en Otto zat ondertussen Frank in de nek te likken en bijten van geiligheid. Frank kreunde van de geiligheid en Otto neukte harder en dieper en kreunde nog harder. Ik zag aan het schokken hoe Otto klaarkwam en zijn zaad in Frank afspoot onder mijn toeziend oog en mijn geroep dat het harder en dieper moest. Bij mij stroomde het voorvocht rijkelijk uit mijn pik en ik was van plan me klaar te trekken. Maar nee, Otto zag mijn bedoeling en riep het een halt toe. Nee, hij had het nu voor gedaan en nu moest ik hem laten zien dat ik Frank ook prima kon berijden. Ik moest eerst nog even aan Frank z’n kontje likken en wat van het zaad van Otto oplikken. Toen begeleide Otto mijn pik in Frank z’n sterretje en duwde tegen mijn kont zodat ik in een keer naar binnen gleed. Het ging zonder moeite en mijn pik glibberde door het zaad van Otto zo naar binnen. Heerlijk nat en warm voelde dat. Otto bepaalde met zijn handen het tempo waarin ik Frank moest doorpalen. Je snapt natuurlijk wel dat er maar kort in dat kontje gereden kon worden. Ik was al zo geil van het toekijken dat ik al snel klaarkwam.

En als ik dacht dat het toen klaar was had ik het toch helemaal mis. Otto z’n lul was inmiddels weer wat omhoog gekomen. En nu moest Frank hem op volle sterkte zuigen en daarna op mijn plek gaan zitten. Ik moest op mijn rug gaan liggen en voordat ik wat kon zeggen zat Otto z’n leuter al diep in mijn holletje en begon hij mij onder toeziend oog van Frank flink door te palen. Ik zag wel dat Frank inmiddels ook met z’n stijve aan het spelen was terwijl hij aandachtig keek hoe Frank mij aan het berijden was. Ook Frank was inmiddels een beetje begonnen met instructies geven aan Otto wat hij wilde zien. Helemaal niks voor Frank om dat te doen. Blijkbaar was dit voor hem ook erg geil. Ineens voelde ik Otto schokken en een warme straal bij mij naar binnen komen. En Otto trok toen Frank uit de stoel en duwde Frank z’n enorme pik mijn kontje in. En als die van Frank op volle sterkte is moet je wel even zuchten om dat te verwerken. Maar al snel werd ook het neuktempo van Frank door Otto bepaald. Ik zag hoe Otto grijnzend toekeek hoe Frank mij zat te berijden onder luid gegrom. En al snel voelde ik een tweede warme straal bij mij naar binnen komen. Met z’n drieën lagen we nog even bij te komen op bed. Nou dat had aan alle verwachtingen voldaan. En nu maar hopen dat Otto vaker komt of er andere bulls zich aanmelden.

3947 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.