Zwitsers Ski-oord 2

Hier en daar leen ik uit andere verhalen, waardoor mijn verhaal nog wat lekkerder wordt!!!

 

De 2e keer met mijn vriend.


In deel 1 heb ik verteld hoe ik een nieuwe neukmaat ontmoette in mijn skioord in Zwitserland, maar werd betrapt door mijn vrouw.

Opwindend genoeg gaf zij mij niet het gevoel dat ik niet verder mocht gaan met mijn avontuur, dus zo gezegd zo gedaan.

Ons verhaal eindigde dat mijn vrouw mij begrijpend aankeek mij een kus gaf en zei: “ Maar alleen met elkaar spelen als ik weg ben, he, ga nu maar even terug naar je neukmaat”.

Ik draaide mij om mijn lat fier voor mij uit en liep weer naar de slaapkamer.

Uiteindelijk lag mijn maat daar, eigenlijk nog in vol ornaat, beter gezegd zijn lul stond vol verwachting op mij te wachten.

 

Ik had afgesproken dat hij naar huis zou gaan, maar ik had toch nog wel zin om wat met hem te spelen terwijl wij afscheid zouden nemen. Onze kleren lagen in de gang, die hadden we van ons afgegooid toen vol verlangen en opgekropte sexgevoelens naar ons appartement waren gelopen om met elkaar te gaan spelen –zie deel 1- dus daar moesten wij zo ie zo naar toe.

 

We liepen de gang in, mijn vrouw zat te lezen, maar kon gewoon zien wat wij zouden gaan doen, ik had ook wel weer zin om dat lekker opwindend te doen, en weer uitdagend bezig te zijn. Opvallend genoeg was ik na een paar keer klaar komen nog steeds onbeschrijfelijk geil gebleven.

We keken elkaar aan. “Even van de gelegenheid gebruikmaken”, zei Nico, en voelde zich helemaal niet geremd, hoewel mijn vrouw alles kon zien.

Een goed verstaander weet wat hij moet doen. Ik kniel voor hem neer en begin tergend langzaam zijn pik, die inmiddels weer fier overeind staat, te pijpen. “Ahhhh”, zegt hij, “lekker, dat had ie net nodig”. En ik, ik zoog nog harder aan zijn stijve knots. Wij gaan zo door, voeren onze “show op” en even later begin hij te kreunen en te steunen en hijgt: “O kerel, ik kom alweer klaar, ik spuit dat lekkere mondje van jou helemaal vol”, Ik liet zijn lul even uit mijn mond schieten, keek naar mijn vrouw die nog zat te lezen,,lek het en zei: "Doe maar, ik heb wel weer zin in jouw romige sperma”. En paarvtellen later kwam hij gierend klaar.

“Nou is het mijn beurt” zei ik en ik draai mij om. “Bukken, lekker ding”, zegt hij. Ik buk voorover en spreid mijn benen, ik voelde zijn tong een rondedans maken rondom mijn kringspier. Af en toe duwde  hij een of meerdere vingers in mijn soppende kutje. Langzaam voert hij de spanning op, ineens haalt hij zijn vingers uit mijn kontje, gaat overeind en stopt in 1 keer zijn lul bij mij naar binnen, zoals je in deel 1 al hebt kunnen lezen was ik ruim genoeg, dus zijn lul floepte zonder enige tegendruk zo naar binnen, en weer had ik dat opwindende gevoel van geiligheid. Ik voelde dat mijn lijf begint te schokken, ik sta te tollen op mijn benen en ik zak er bijna door. “o, dit is zo lekker, ik ben zo geil, ga door, steviger, harder …. Ik kom”, hijg ik, en kijk ondertussen naar mijn vrouw die het zo terloops bekijkt.

Mijn lul is op en neer aan het zwiepen en het sperma drupt op de vloer van de gang. Ik houd met mijn handen de kast vast, bang, dat ik anders onderuit ga. Ik sta immers niet meer stevig op de benen na de schokkende explosies van een kwartiertje terug. Ik kreun nog wat en voel even hoe zijn lekkere lul mijn neukgrot in en uit gaat. In, uit, in uit …. “Man, ik ben net klaargekomen van die likbeurt van je”, fluister ik. “Maakt niks uit”, zeg hij, “ik houd je wel stevig vast” Zijn handen glijden langs de zijkant van mijn lijf, op zoek naar mijn tepels. Hij begint langzaam mijn puntjes te bewerken, knijpend, draaiend. Mijn tepels worden knetter stijf en ik begin te zuchten, dat het allemaal toch wel het toppunt van geiligheid is. En even later kom ik voor een tweede keer klaar. Nu ligt er naast mijn voorvocht ook nog een behoorlijke plas sperma op de vloer. Hij zakt door zijn knieën, gaat tussen mijn gespreide benen door en likt het sperma van de vloer. “Hmmmmm, lekker”, zeg hij en draait me om. We kijken elkaar aan en zijn lippen zoeken de mijne en even laten staan we weer stevig in de gang te tongen. Mijn sperma vloeit over van zijn mond naar de mijne en weer terug. Hij likt het sperma over mijn hele gezicht en ondertussen zoeken zijn vingers weer mijn kutje achterlangs. Ook ik laat me niet onberoerd en grijp zijn nog steeds  stijve leuter en begin hem met de hand te verwennen. Zo staan we nog een paar minuten na te genieten van wederom een lekker seksavontuur.

Ik pak hem beet en kleed hem langzaam en teder aan, hij zegt gedag naar mijn vrouw, we lopen naar buiten naar de lift, hij gekleed, ik naakt, en ik neem met een intense zoen afscheid van hem.

 

Hij stapt de lift in en is weg, ik loop weer terug ons appartement in en draai me om de deur dicht te doen, nog steeds helemaal naakt met een druipende leuter, die half slap naar beneden hangt.

 

Ik doe de deur op slot en merk niet, dat mijn vrouw inmiddels achter me staat. Haar handen gaan over mijn heupen en ik voel hoe haar handen vol in mijn kruis grijpen. “Oei,  dat is wel heel erg lekker” zeg ik. En voor haar is dat het teken om mijn lul te pakken en mij mee te nemen de woonkamer in en mij over de bank te drukken. Heerlijk in mijn blote kont hang ik over de bank en voel ineens een koude staaf tegen mijn billen drukt, mijn maglite denk ik, die heeft ze in haar handen, 

Mijn handen gaan naar achteren, ik voel haar natte kruis en ik doe haar broek los en deze glijdt ook naar beneden. De lekkere staaf zoekt mijn bilspleet, vindt hem, gaat in 1 floep naar binnen en zij maakt zachte, neukende bewegingen met mijn kunstlul door mijn bilspleet. “Oh, ik heb weer zin in die staaf”, zeg ik. “Ik zie het”, reageert zij terug. Naakt gaan we op de bank liggen en beginnen met elkaar te vrijen.

Dit duurde nog even, we knuffelden elkaar en even daarna kleedden we ons weer aan.


Ik had toch wel erg veel in korte tijd meegemaakt.

Nog geen 5 minuten later kreeg ik een appje van Nico; “ik mis je nu al”, met een foto van zijn lul erbij, dus het verlangen begon al weer.

Zullen wij elkaar morgen weer in de sauna in het wellness centrum treffen, om 20:00 uur” vroeg hij, “ dan kunnen we daarna eventueel bij mij thuis verder van elkaar genieten en spelen”.

 

De volgende dag ging ik om 19:00 uur naar het welness-centrum, eerst zwemmen en daarna naar de sauna, waar Nico ook naar toe zou gaan.

 

Het was overigens erg rustig, toen ik aankwam besefte ik dat ik mijn zwembroek vergeten was, ik liep naar de balie en vroeg of een niet een vergeten zwembroek lag, ze hadden keuze uit 2, waarvan 1 hele kleine strakke, ik vond dat wel opwindend –als ik een stijve zou krijgen zou dat iedereen opvallen- dat leek mij wel verleidelijk als Nico straks kwam, dus ik en pakte hem aan, “Ik mocht het broekje wel houden, want niemand had er naar gevraagd” zeiden ze aan de balie.

 

Ik ging zo snel mogelijk naar beneden om mij uit te kleden en in het minuscule zwembroekje te hijsen. Ik pakte de handdoek en liep de gang op richting het zwembad.

Ik liep het zwembad in en er lagen nu 3 onbekenden in het water. Zij keken mij een beetje raar aan vanwege mijn minizwembroekje, maar dat kon me niets schelen. Ik begroette ze en dook het water in. Na even gezwommen te hebben gingen de 3 mensen het water uit, droogden zich af en liepen de deur uit. Ik ben heel subtiel even naar de wc gegaan om te kijken in de sauna of er iemand was. Niemand te bekennen. Dus ik ben het water weer in gegaan. Maar als er niemand is, kan ik ook wel zonder zwembroek zwemmen. Dus ik trok voorzichtig mijn zwembroek uit en legde die heel subtiel op de rand achter een bloempot neer. Ik zwem voorzichtig in de buurt, want als er iemand binnenkomt dan kan ik snel mijn zwembroek aan doen.

 

Ik was net 5 minuten aan het zwemmen toen de deur open ging. Ik zwom snel terug naar mijn zwembroek maar ik zag dat het Nico was. Dus ik liet mijn zwembroek lekker liggen. Hij zag mij in het water en begroete mij toen hij ook het water in kwam. Hij zag meteen mijn zwembroek op de kant liggen, want ja zo'n roze kleur valt op. Dus hij lachte naar me en zei, “jij durft!” “ja natuurlijk. er is toch niemand”.

 

Hij zwom naar mij toe en ik plaagde een beetje door weg te zwemmen, maar al snel pakte hij mijn inmiddels half-harde lul vast en ik liet hem meteen zijn gang gaan. Ik gaf ik mij volledig over en hij gooide mijn benen in zijn nek. Ik kwam helemaal boven water toen hij opstond en hij begon mijn ballen te likken. wat heerlijk aanvoelde in de koude lucht die boven het water hing. Mijn lul was weer keihard geworden en die verdween al snel achterin zijn keel. Hij had mij vandaag nog niet gepijpt maar ik wist dat hij een meester was in het orale vak, hij kon hij dat lekker!

Ik pakte zijn hoofd vast en duwde die lekker over mijn lul heen. Hij liet mij van zijn schouder in het water vallen en pakte met zijn hand mijn ballen vast. zijn hand gleed door naar achter en zijn middelvinger gleed maar al te gemakkelijk mijn kontje in. Nico trok mij omhoog en pijpte mij nog eens lekker half boven water, als er iemand binnen zou komen stonden en lagen we letterlijk voor lul.

We zwommen wat rond, spatten elkaar wat onder en doken naar de bodem. Dat voelde ongelooflijk goed. Vooral het feit dat ik geen zwembroek droeg, gaf me een eigenaardig gevoel van vrijheid. Plots klom Nico weer uit het bad. Ik vond dat hij een mooi lichaam had, ook zijn harde jongenskontje en zijn stevige slanke kuiten mochten er best zijn. “Vooruit flauwerik, ga toch even mee hé!” riep hij lachend. Ik reageerde echter niet en zwom naar de rand van het zwembad waar ik bleef staan. Ik had eigenlijk geen zin om uit het bad te gaan, want ik zat geplaagd met een enorme joekel van een stijve. Hoe zou ik zoiets uitleggen? Hij zwom kalm naar me toe en vroeg me waarom ik plots zo stil was, en of ik me niet goed voelde of zo. Watertrappelend bleef hij achter me staan. Plots voelde ik zijn handen op mijn schouders. Ik dacht dat hij me ging onderduwen, maar nee, hij begint zachtjes, maar kordaat mijn nek en schouders te masseren. Een kriebeling trok langs mijn ruggegraat en ik kreeg kippenvel. “Ik weet wel waarom jij niet uit het bad wil” zei hij plots. Daarop kuste hij me teder in mijn nek. Zijn hand gleed langs mijn rug en streelden mijn harde kontje. Zijn andere hand zocht mijn harde piemel. Zachtjes nam hij die vast en begon me zachtjes te masturberen. Ik draaide me om en drukte mijn lippen op de zijne. Ik greep op mijn beurt naar zijn piemel en voelde dat die ook kaarsrecht stond. Zijn handen gleden over mijn borstkas en gingen door mijn natte haar. Ik dacht alleen nog maar aan hem en vergat mijn angst dat we betrapt konden worden. Hij vroeg me op de rand van het bad te gaan liggen, wat ik ook deed. Nico kwam naast me, hij speelde wat met mijn piemel en schoof mijn voorhuid naar achteren terwijl hij mijn eikel inwreef met mijn weelderige voorvocht. Een hemels gevoel vulde mijn onderbuik. Toen zocht zijn andere hand mijn kontje en beroerde zijn vinger eventjes mijn aarsopening. Terwijl hij me zachtjes bleef aftrekken, ging zijn natte vingertop in en uit mijn kontje en dat gaf me een hemels gevoel. Plots voelde ik dat ik het niet meer kon houden en spoot zonder waarschuwing mijn ballen leeg op mijn buik. Zeker vijf, zes witte pulsen sperma ontsnapten mijn kokende lichaam en kwamen sissend neer op mijn buik.

“Kom, we gaan de sauna in, even warm worden” zei hij, en pakte mij beet, en we liepen hand in hand samen naar de sauna, iedereen die ons zou zien zou daar wat van kunnen vinden, maar ik vond het niet erg, ten 1e wist mijn vrouw er alles van en ten 2e was ik alweer onrembaar geil geworden.

De sauna was nog leeg en we gingen naar binnen, hij ging zitten en zette mijn kont bovenop zijn lul. “Ik heb hier de hele dag aan moeten denken” zei hij terwijl zijn lul lekker langzaam naar binnen gleed. hij pakte mijn kontje en duwde die lekker over zijn lul heen en zo gingen we even door.

 

En tot onze schrik ging de saunadeur open. We keken beiden verschrikt op richting de deur, toen de stoom een beetje wegtrok zag ik 1 van de andere zwemmers staan. Hij keek verschrikt op naar ons en vooral hoe we zaten. Nico zei, “doe die deur dicht, het is koud!” Dus deed hij de deur dicht,  tot ons beide verbazing aan de binnenkant, hij bleef er gezellig bij, ging voor ons op het bankje zitten en keek eerst nog een beetje ongemakkelijk naar ons. Mijn neukman vond het maar al te geil en begon mij weer lekker te neuken. En ik vond het wel raar in het begin, maar al snel nam de geilheid het over en liet ik me weer lekker gaan. Ik voelde opeens een hand over mijn borst glijden en keek opzij. De nieuwe man had zijn zwembroek uitgetrokken en zijn hand op mijn borst en met zijn andere had hij zijn lul vast die hij lekker aan het masseren was. Nico had andere ideeën en duwde mijn hoofd richting zijn lul. Ik deed mijn mond open en nam zijn lul lekker in mijn mond en begon hem gulzig te pijpen terwijl Nico mij steeds harder begon te neuken, als mijn vrouw nu wist dat ik nu met 2 mannen bezig was en niet alleen met Nico, ik weet niet of zij dat aan zou kunnen, maar nu had de geilheid weer de overhand.

 

Nico draaide mij om en duwde me voorover. Zijn lul verdween diep achterin mijn kont, na gisteren had ik zo ie zo ruimte en kreeg ik alles er eenvoudig in, de andere man ging op het bankje zitten zodat ik hem lekker kon pijpen. Hij vond het zo geil dat hij snel begon te kreunen en spoot met luide kreten zijn warme stralen in mijn mond, ik vond het heerlijk, lekker romig en vet, “what else”. Ik ving elke druppel van hem op in mijn mond en liet het lekker met mijn tong door mijn mond heen glijden. Zijn zaad smaakte enorm geil en lekker! Ik keek hem aan en zoende hem vol op zijn mond. Ik deed mijn mond open en liet zijn sperma ook lekker zijn eigen mond in glijden. Hij keek eerst verschrikt op, maar ik pakte snel zijn hoofd vast zodat hij niet weg kon. We tongden even lekker met al zijn zaad in onze mondjes. Dat begon hij weer geil te vinden en zijn lul werd langzaam weer keihard.

 

Nico trok ondertussen zijn lul uit mijn kontje en draaide mijn kontje richting de andere man. Die schrok eerst maar toen hij mijn kontje zag duwde hij zijn lul er diep achterin. Nu nam ik de lul van Nico lekker in mijn mond en begon hem lekker te pijken. 

Nico hoefde ook niet lang en kwam kreunend klaar.

Mijn hele mond stroomde weer over, nu van het zaad van Nico. Ik kon het niet lang binnenhouden. Ik draaide mijn hoofd richting Nico, trok zijn hoofd naar mij toe en zoog onze lippen strak op elkaar. We tongden elkaar weer lekker en wisselden het zaad weer uit. De man ging op zijn knieën zitten en stak 4 vingers met gemak in mijn kontje en nam mijn lul in zijn mond. Hij begon mij lekker te pijpen en ik liet alles lekker gaan. met zaad in mijn mond, mijn lul in iemands mond en 4 vingers diep achterin mijn gaatje. Ik kwam heerlijk klaar. Helaas vond de man het te lekker en slikte alles gulzig door.

……………

 

Wordt vervolgd

3025 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.