Oh Professor

Eduard is een jonge, net afgestudeerde professor. Hij leeft nog bij zijn ouders, want hij heeft nog niet genoeg geld verdient om alleen te gaan wonen. Zoals veel jonge kerels houdt hij van experimenteren, in het labo of het seksleven. Eduard heeft al enkele vriendinnetjes gehad, maar nog nooit echt een lange, serieuze relatie. 


Op een dag moest hij naar de boerderij van Jan, een man van ongeveer 35 jaar. Er was iets mis met zijn machines en Eduard kwam het oplossen. Tijdens dat hij aan de machines aan het werken was, begonnen ze een gesprek. Jan vroeg hoe oud hij was en hoelang hij al professor was. Eduard antwoordde: 'ik ben 24 en doe dit nu al anderhalf jaar'. Het probleem was binnen no time opgelost en Jan vroeg Eduard of hij iets wilde drinken.

Ze zaten samen aan de tafel toen Jan vroeg hoe het in de liefde ging. Eduard vertelde dat hij single was en dat hij al lang geen seks meer heeft gehad. Daarna vroeg hij hetzelfde aan Jan, want hij zag geen vrouwenspullen liggen in het huis. Jan vertelde dat hij homo was, maar dat hij ook geen relatie had. Eduard schrok een beetje, want hij had het totaal niet verwacht. Maar direct daarna begon hij vragen te stellen, want hij was wel benieuwd. Stiekem vond hij Jan wel een knappe man, maar dat durfde hij niet te zeggen. 

Jan vroeg hem of hij al ooit iets had gedaan met een andere jongen en of hij het wel eens wilde proberen. Eduard had het nog nooit met een andere jongen gedaan, maar vertelde hem dat hij het ooit wel eens wilde proberen. Jan fluisterde zachtjes in zijn oor of hij hem wilde neuken, want Jan was gek op geneukt worden. Ze gingen hand in hand naar de slaapkamer. Heel voorzichtig bracht Jan zijn mond naar die van Eduard en ze begonnen intiem te kussen, maar dat veranderde al snel in tongen. Jan begon Eduard rustig uit te kleden en startte met hem te pijpen. Het duurde geen 2 minuten tot Eduard zijn pik op volledige sterkte was, en man wat was die groot. Jan, die veel pijpervaring heeft, kreeg zijn pik niet tot aan de helft in zijn mond. Wanneer Eduard bijna zou klaarkomen, hield Jan op. Nu wou Eduard ook eens proberen. Hij ging rustig naar Jan zijn lul en gaf hem wat kusjes. Daarna likte hij zijn eikel, waar Jan heel opgewonden van werd. Toen probeerde hij hem zo diep mogelijk te pijpen. Eduard was een natuurtalent, hij stak Jan zijn pik vlotjes volledig in zijn mond. Het duurde maar enkele minuten tot Jan het genoeg vond, want hij wou o zo graag geneukt worden door die geile, jonge professor.

Jan ging als een hondje op het bed zitten, met de benen wijd. Hij was zo geil geworden tijdens het pijpen dat ze zelfs geen glijmiddel nodig hadden. Eduard stak rustig zijn enorme pik in Jan's kontje, die eerst een beetje kreunde van de pijn. Het was lang geleden dat hij zo een grote in zijn kontje had gehad. Die pijn veranderde al snel in intens genot. Het genot was zo groot, dat Jan zelf klaarkwam zonder zijn lul aan te raken. Zijn prostaat werd zo gestreeld dat het er zo uitspoot. Hij schreeuwde het uit van genot. Een beetje later begon Eduard steeds harder en sneller te neuken, want hij ging bijna klaarkomen. Net voor hij klaarkwam, draaide Jan zich om en spoot hij zijn mondje vol. Daarna lagen ze nog even naast elkaar uit te rusten en gingen ze douchen.

Eduard nam zijn spullen en ging er weer vandoor, maar had zijn kaartje achtergelaten. Hij had er zo van genoten dat ze misschien nog wel eens gingen afspreken. Jan  moest even bekomen. Wat was die jongen toch aantrekkelijk en wat had hij toch een heerlijke lul. 

Wordt vervolgd 

3848 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.