Oh Professor 2

Dit is het vervolg op Oh Professor. Ik raad aan het eerste deel eerst te lezen zodat je dit begrijpt! Daarin hadden Eduard en Jan een geil avontuurtje. Het was Eduard zijn eerste keer, maar hij vond het zo leuk dat ze elkaars nummer hadden doorgegeven. Eduard is een jonge professor en Jan een iets oudere boer. 


Ongeveer 2 weken na hun eerste ontmoeting, belde Eduard Jan op. Hij had er zo van genoten dat hij nog eens wou afspreken. Het was 17u en hij was al klaar met werken. Hij vroeg of Jan vrij was. Jan zei: 'Je bent welkom over een uurtje, bronstige beer.' Daarna beëindigde hij het gesprek. Jan kreeg het er al warm van. Eduard was zo knap. Voor een professor was hij echt wel gespierd! En wat had hij een grote! Hij moest er nog maar aan denken of hij kreeg al een tent in zijn broek.

Jan had dus nog een uur de tijd om zich klaar te maken. Hij nam een douche en wou zich mooi aankleden. Hij trok zijn kleerkast open en zocht een van zijn mooiste dingen uit. Hij begon met een gewone onderbroek, maar veranderde al snel van gedacht. Hij ging zijn nieuwe, rode string aandoen. Wat zag dat er sexy uit! Daarnaast trok hij een losse kostuumbroek aan, want die moest makkelijk uit kunnen, een witte blouse en prachtige sneakers. Maar hij vond toch dat er iets ontbrak. Hij keek uit een raam en kwam plots met het idee om gezellig buiten seks te hebben. Het was namelijk super mooi weer en hij vind het geweldig om buiten naakt te zijn.

Jan liep de trap op, op zoek naar een picknickdeken. Eenmaal hij dat gevonden had, ging hij naar de kelder en zocht hij een van zijn lekkerste champagnes. Hij zette die in de frigo, samen met nog wat andere lekkere hapjes. Hij had nu nog een halfuurtje om alles buiten klaar te zetten. Wanneer Jan alles had klaargelegd, ging hij nog even in de zetel zitten. Het wachten zat er bijna op, want Eduard had een berichtje gestuurd dat hij er bijna was.

Jan hoorde een auto over de steentjes rijden en stond automatisch recht. Enkele seconden later ging de bel. Jan trok zijn hemdje nog eens goed en deed de deur open. Eduard was verbaasd. 'Jan, wat zie jij er mooi uit. Heb je dit allemaal voor mij gedaan?' Daarna volgde een dikke kus, die opnieuw eindigde in een lekkere tongzoen. Eduard zou Jan al beginnen uitkleden zijn voor de deur, maar Jan kon het net op tijd stoppen. Hij zei: 'ik heb nog een verrassing voor je, volg me maar.' Hij nam Eduard zijn hand vast en liep met hem naar de tuin. Wanneer Eduard het picknickdeken zag, begon hij een beetje te blozen. Hij vond het geweldig en dankte Jan met een kusje in zijn nek. 

Ze gingen samen op het deken liggen, nog steeds hand in hand. Eduard kon echt niet meer wachten en begon de blouse van Jan open te doen. Hij wreef rustig over zijn borst heen, terwijl ze lekker aan het tongen waren. De blouse vloog uit en ook de t-shirt van Eduard ging snel uit. Ze lagen dan wel zo'n 10 minuten alleen maar te zoenen en tongen. Ze kregen geen genoeg van elkaars lippen. Ondertussen ging de hand van Jan naar Eduard zijn kruis. Hij wou het zo snel mogelijk proeven. Het was al twee weken geleden en mistte zijn lul enorm. Ook Eduard zijn hand ging in de broek van Jan. Ze besloten om elkaar allebei volledig uit te kleden, want dan konden ze genieten van elkaars warme lichaam.

Het was Eduard die als eerste wou pijpen, dus ging Jan rustig achterover liggen. Het was pas de tweede keer dat de jongen professor pijpte, maar hij was echt een natuurtalent. Hij kuste, likte en streelde over Jan zijn penis. Die in no time op volle toeren stond. Hij kon zo diep pijpen dat Jan begon te kreunen. Het kreunen werd steeds sneller en sneller en Jan fluisterde in zijn oren dat hij ging klaarkomen en dat hij moest wegtrekken. Eduard antwoordde terug: 'dat hoeft niet Jan, ik heb nog niet genoeg vitaminen gehad vandaag.' Eduard pijpte door en Jan zijn ademhaling begon steeds sneller te gaan, tot hij het plots uitschreeuwde. Hij kwam klaar in Eduard zijn mond, die het zonder problemen allemaal inslikte. Het was zijn eerste keer dat hij sperma proefde en hij vond het eigenlijk wel lekker.

Nu was het Jan zijn beurt om die grote lul eens onder handen te nemen. Jan had wel al een pak ervaring en kreeg Eduard zijn pik direct stijf. Zijn lul volledig pijpen was bijna onmogelijk, maar hij slaagde er wel in om hem heel diep te pijpen. Eduard vond het zalig. Hij kreunde lichtjes, want normaal doet hij dat niet. Nu was hij zo geil dat het vanzelf kwam. Na enkele minuten vroeg Jan of hij Eduard mocht rimmen. Eduard stemde direct toe en gooide zijn benen omhoog. Jan begon zijn kontje rustig te likken. Eerst een paar rondjes rond zijn sterretje, daarna ging zijn tong steeds dieper. Jan was hem zo lekker aan het rimmen en stak er een vingertje bij. Eduard schrok een beetje, maar direct daarna werd hij er nog geiler van. Jan vond al snel Eduard zijn G-spot en wreef er lekker aan, tegelijkertijd was hij aan zijn ballen aan het zuigen. Eduard werd zo opgewonden dat hij binnen de 2 minuten klaarkwam, zonder dat hij aan zijn pik kwam. Hij begon te lachen, hij wist niet dat hij kon klaarkomen door enkel aan je G-spot te zitten. Jan likte het sperma op en slikte het naar binnen.

Ze maakten zich schoon en bleven nog even naast elkaar liggen. Ze genoten er echt van om bij elkaar te zijn. Ondertussen ging de zon bijna onder, wat een mooi uitzicht! Eduard keek op zijn uurwerk en zag dat het al 19u30 was. Hij moest helaas naar huis, want zijn ouders hadden eten voor hem voor zien... Ze namen afscheid en hoopten elkaar snel terug te zien. Misschien gingen ze dan wel nog iets verder ;)

Wordt vervolgd (als er interesse in is natuurlijk)

1824 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.