Eerste keer

Sinds kort zit ik tijdelijk thuis, daardoor heb ik genoeg tijd om overdag te gaan sporten.


Nu was ik verleden week in de ochtend op de sportschool, na een uurtje te hebben getraind stond ik onder de douche en dacht ik ga de sauna ook maar weer eens in. Dit is een voordeel van een compleet abonnement.
Het was niet druk dus toen ik de sauna in ging was er niemand aanwezig, ik ging relaxed op de bovenste bank zitten. Na 5 minuten kwam er een oudere man ook de sauna in hij ging tegenover me zitten maar een bank lager. Hij had goed zicht op mijn kale pik, ik schonk de man weinig aandacht. Ik zat nog te ontspannen van mijn training, in gedachte zat ik wat te denken en aan enkele profielen die ik hier had gezien. Daardoor begon mijn paal te groeien ik merkte dit iets te laat op, de man tegen over mij zat er na te kijken zag ik. Ik liep rood aan van schaamte en stamelde excuses en sloeg de handdoek erover. Ik maakte aanstalten
om te gaan waarop de man zij dat hij het niet erg vond en dat ik een mooie paal had, ik zag dat hij een beetje met zijn eigen paal zat te spelen. Eigenlijk wilde ik gaan maar mijn nieuwsgierigheid won.

De man kwam nu langs me zitten en gleed met een hand onder mijn handdoek, hij pakte mijn ballen in zijn handen en kneep er zachtjes in. Mijn pik was nu in volle sterkte hij pakte hem vast en gleed vanaf mijn ballen na mijn eikel toe. Ik begon te kreunen
van genot, op dat moment hoorden we mensen in de ruimte voor de sauna. Snel gingen we wat uit elkaar zitten en speelden de onschuld toen deze binnen kwamen. Niet lang hierna stond ik op om me te gaan afspoelen, de beste man volgde enkele minuten later. Toen ik het kleedkamer in liep kwam hij er ook aan, hij wenkte mij om hem te volgen. We liepen iets verder de gang met kleedkamers de laatste ging hij binnen, toen ik binnenkwam draaide hij snel de deur op slot. Waarna hij zei dat hij nog niet klaar met me was. Hij pakte mijn half slappe paal in de hand en begon me langzaam af te trekken, ik kreunde van genot ik had nooit verwacht dat dit zo lekker kon zijn. Nu glom mijn eikel van het voorvocht en ik voelde hoe hij op zijn knieën
 ging zitten en mijn paal begon af te zuigen en met zijn tong ging hij rond mijn eikel. Ik probeerde me in te houden maar dat lukte niet goed, ik kon nog net op tijd laten weten dat ik kwam. Ik spoot het zo tegen zijn borstkast aan. 

Na dat ik mijn paal had schoon gemaakt en hij zijn borstkast maakte hij aanstalten om te gaan, ik dacht nu moet ik mijn kans grijpen om een andere paal dan die van mezelf in mijn handen te voelen. Ik ging achter hem staan en pakte hem vast, nu jij fluisterde ik in zijn oor. En ik pakte zijn paal in mijn hand, en begon hem langzaam af te trekken. Met mijn andere hand begon ik langzaam zijn sterretje te masseren, aan zijn gekreun te horen deed ik het goed voor de eerste keer. En al snel voelde ik hoe zijn lichaam zich klaar maakte om te komen, het was een mooi gezicht vond ik hoe hij zijn lading spoot. Ik had nooit durven dromen dat dit zo lekker was, dit smaakte na meer. 

Na ons gedoucht te hebben en aangekleed hebben we nog wat gedronken, hij heette Frans en was net zoals ik Bi we hebben afgesproken dit een vervolg te geven. 

5007 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.