Sexparking

Geplaatst door: bartje op 20-02-20

Vroeger in mijn jeugd fantaseerde ik veel over jongens. Ik heb verschillende keren leuke en lekkere dingen meegemaakt, maar ik wilde ook proberen hoe het was met een vrouw. Ik vond mijn vrouw, trouwde en kreeg kinderen. Na jaren wakkerde er toch langzaam aan, maar steeds heftiger, een verlangen om iets met een man te doen. Als ik in de sauna of op een naaktstrand was, keek ik altijd naar mannenlichamen. Ik durfde mannen eigenlijk niet recht in de ogen te kijken, omdat ik bang was dat ze zouden ontdekken dat ik 'anders' ben. Een jaar of vijf geleden werd ik door een goede vriend gevraagd of ik biseksuele gevoelens had. Ik had al lang gehoopt ooit benaderd te worden, omdat ik zelf niet het initiatief durfde te nemen. Stel je voor dat hij het niet zou willen en het zou doorvertellen aan mijn vrouw!
Er ontstond een regelmatig biseksueel contact waarbij we elkaar aftrokken en pijpten. Ik vertelde tegen die vriend dat ik wel een keer met hem in bed zou willen liggen en kijken wat er dan zou gebeuren. Daar had hij geen behoefte aan. Bij mij bleef dat idee wel in mijn achterhoofd. Hoe zou het zijn om echt met een man te vrijen? Ik ging steeds vaker op internet zoeken naar mannensex. Mannen zien als ze klaarkomen en hoe ze elkaar verwennen. Ik vond een filmpje over prostaatmassage. Dat zag er zo geil uit, dat ik dat bij mezelf wilde uitproberen. Ik probeerde het met de vingers en met een dildo die we hebben, en die er een hele fijne maat heeft. Op het filmpje was te zien dat er zaad uit de pik kwam van degene die een massage kreeg. Dat wilde ik ook uitproberen.

Door mijn prostaat te masseren kreeg ik een heerlijk gevoel en mijn pik werd er mega hard van. Zo heerlijk, en het lukte mij ook om sperma door mijn pik naar buiten te duwen. Daar werd ik natuurlijk extra geil van. Zo speelde ik regelmatig met mezelf en kwam dan daarna heerlijk klaar door mezelf af te trekken. Dit geile gevoel en het idee om een keer een echte piemel in me te voelen werd zo sterk, dat ik mijn huwelijk ervoor op het spel zou durven zetten. Het verlangen werd steeds sterker. Ik ging het internet op en kwam op de site homo.nl. Ik maakte een profiel aan en zette er een keer paar foto's op. Ik vond het heel spannend om de eerste keer de chat te openen. Al snel had ik contact en meldde zich iemand uit Eindhoven. We wisselden telefoonnummers uit en gingen appen. Ik kreeg zijn gezicht en zijn pik te zien en we maakten elkaar supergeil. We konden beiden niet thuis ontvangen, waardoor het weken zou duren voordat we elkaar echt zouden zien. Hij deed daarom het voorstel om bij een sexparking af te spreken. Ik vond het supergeil, maar ook superspannend. Ik hoopte maar dat ik hem kon vertrouwen en dat ik niet het slachtoffer zou worden van een groepsverkrachting. We spraken laat in de middag af in de buurt van de parkeerplaats, om daar vervolgens samen daar aan te komen. We parkeerden de auto's en keken elkaar aan. Hij stapte uit en kwam naast mij zitten in mijn auto. We keken elkaar diep in de ogen en hij vroeg of ik van tongen hield. Ik knikte en we gingen heerlijk tongen. Ondertussen voelde ik een hand op mijn been die steeds verder naar boven ging. Dat voelde echt heerlijk, waardoor mijn pik direct stijf werd. Bij hem voelde ik ook een dikke bobbel. Die broeken moesten open en naar beneden om elkaar ik de auto heerlijk te verwennen. We trokken en pijpten elkaar. Tijdens het pijpen van mijn lul werden er vingers in mijn kutje gestopt.

Eerst één, maar al snel meer. Ik drukte mijn kutje verder op zijn vingers. Ik was helemaal gek van geilheid. Terwijl we zo bezig waren, kwamen er een paar mannen die naar ons keken en die hun pik uit de broek hadden waar ze aan trokken. Mijn date stelde voor dat hij mij zou neuken, maar dan moesten we wel uit de auto. Hij verzekerde mij dat hij rustig aan zou doen en dat niemand mij zo zou bespringen. De broeken werden weer even opgetrokken om naar buiten te lopen. Iets verderop bij een boom bleven we staan. Ik had gelukkig condooms bij me. We lieten onze broeken weer zakken en ik trok nog even aan zijn pik. Vervolgens deed ik het condoom om zijn paal. Die van mij stond ook fier rechtop. Ik bukte enigzins en ik voelde zijn pik tegen mijn sterretje. Langzaam duwde hij zijn paal naar binnen. Ondanks al mijn oefeningen om mijn kutje op te rekken kwam er toch een moment dat mijn sluitspier even flink pijn deed. Mijn date wachtte keurig tot die pijn wegzakte en begon te bewegen. Ik was zo geil en die pik raakte in mijn kutje heerlijk allerlei gevoelige plekjes. Onze eerdere toeschouwers stonden nu ook te kijken en te genieten. Mijn date pakte tijdens de neukbeurt mijn pik vast en trok daar ook aan. Ik voelde hoe het zaad opwelde en dat ik dit zalige gevoel niet lang ging volhouden. Ik wilde nog genieten, maar ondertussen begon mijn pik heftig te spuiten. Het gevoel om geneukt te worden bleef echter lekker en mijn date gaf aan dat ook hij ging klaarkomen. Hij hijgde flink toen hij zijn zaad liet gaan. Wat was dit lekker zeg! Veel lekkerder dan een dildo of iets dergelijks. We spraken af om elkaar vaker te zien en namen afscheid. In de auto onderweg naar huis heb ik nog heerlijk nagenoten van het heerlijke gevoel wat ik nog steeds had in mijn enigszins openstaande kutje. Mmmm, dit wil ik nog vaak voelen.

5433 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 27)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.