Zondagmorgen suprise 3

Geplaatst door: natu-60 op 23-02-20

Bezweet en voldaan liep ik naar het zwembad om me ff heerlijk te ontspannen en het geil van me af te spoelen.
John liep met me mee en we lieten Hans en Martin achter.
We lieten ons in het warme water zakken en zwommen een paar baantjes.
In het ondiepe gedeelte gingen we zitten. Ik pakte John beet en begon hem rustig te zoenen zijn mond ging al snel open en onze tongen gingen het gevecht aan ondertussen liet ik mijn hand over zijn tepels glijden die heerlijk erect werden met mijn andere hand ging ik naar beneden en liet die op zijn nog slappe pik rusten.
Niets geiler dan een slappe piemel die door mijn handen langzaam stijver word. Ik kneedde zijn dikke eikel die nog steeds bedekt werd door zijn ruime voorhuid .Ik liet hem op de rand van het zwembad zitten met zijn voeten in het water en zijn kleine stijve dikke pik recht vooruit tegen mijn buik aan.
We zoende nog een tijdje tot dat ik me iets liet zakken en zijn heerlijk kleine dikke pik in mijn mond nam.
Ik liet mijn tong onder zijn voorhuid glijden over zijn eikel en proefde wat voorvocht te teken dat John het goed geil vond.
Met mijn ene hand onder zijn geschoren ballen en met mijn andere langzaam zijn voorhuid naar achteren duwend zijn pik iets dieper in mijn mond nemend.
Opeens trok John zich terug .Dit is zo geil ik wil nog niet klaarkomen. Ik had  nu een goed zicht op zijn keiharde pik die stoer vooruit stond vlak voor mijn gezicht.
John liet zich weer in het water zakken en ging achter me staan .

Met zijn handen ging hij door mijn bilnaad die nog heerlijk soepel was van de zonnebrandolie.
Ik voelde zijn stijve pik tegen mijn ballen drukken en langzaam ging hij op zoek naar mijn kontgaatje .
Ik probeerde me te ontspannen omdat ik wist wat er gebeuren ging.
Ik heb geen ervaring met geneukt worden en het was voor John dan ook lastig .Hij liet me los en zei me te  wachten en dat hij zo terug zou komen.
Al snel was hij terug met een fles massage olie zijn piemel nog fier vooruit.
Hij let me weer vooroverbukken en begon mijn sterretje te masseren langzaam af en toe een vinger naar binnen duwend.
Een vinger werden er twee en nummer drie volgde al snel. Mijn kontgaatje werd lekker soepel gemaakt en na ook de nodige olie op zijn pik te hebben gesmeerd liet hij me weer voorover bukken en drukte zijn dikke eikel tegen mijn ster aan die nu makkelijker naar binnen gleed.
Langzaam gleed hij verder naar binnen en al snel begon het genot toe te nemen en begon hij me langzaam te neuken.
Ik was al snel heerlijk ontspannen en liet hem begaan al neukend begon hij me in mijn nek te zoenen en met zijn hand begon hij mijn slappe pikkie te kneden die voor de derde keer die dag stijf werd .

John begon te kreunen en zei dat hij klaar ging komen.
Hij haalde zijn pik uit mijn kontje en draaide me om en begon furieus aan zijn pik te trekken en kwam wild klaar en spoot  met dikke stralen sperma mijn gezicht vol.
Hierna lieten we ons weer in het water zakken en spoelde ons schoon en gingen terug naar Hans en Martin nieuwsgierig waar die mee bezig waren....(wie een goed idee heeft laat maar weten in een pb)

2150 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.