Mannen in het bos

Geplaatst door: biman54-ede op 24-02-20

Afgelopen najaar heb ik toch iets raars meegemaakt, wel erg lekker maar ook heel raar. Ik ga wel eens een rondje hardlopen in het bos, zet de auto dan op een parkeerplaats in dat bos en doe mijn rondje. Het was me al opgevallen dat er daar steeds meer mannen aan het cruisen waren, voorheen was het vaak muisstil daar.

Ik had mijn sportschoenen, hardloopjasje en een strakke korte tight aangedaan zonder slipje eronder, want dat vind ik lekker zitten. Ik stapte de auto uit en liep over het fietspad richting het bos. Ik zag in mijn ooghoek een man de auto uitstappen en die liep me achterna.

Na het wildrooster liep ik rechtsaf een bospad af die steeds smaller werd. Ik keek achterom en de man volgde me nog altijd. Ik had wel zin, ik was botergeil maar voelde wel de spanning in mijn lijf en de kriebels in mijn buik. Ik liep over het smalle pad en stopte achter wat struiken en pakte mijn telefoon om zogenaamd even erop te kijken.

Ineens stond de man achter me, ik deed mijn telefoon in mijn jaszak en voelde zijn hand over mijn kontje gaan en zijn andere hand over mijn bobbel. Ik keek hem aan en ik knikte om aan te geven dat ik het goed vond. Hij trok mijn tight uit en haalde zijn pik uit zijn broek en begon tegen mijn kontje aan te rijden, ik bukte voorover.

Ik keek over mijn schouder naar achteren, zijn pik was al stijf, hij deed een condoom om en smeerde zijn pik en mijn mannenkutje in met glijmiddel. Hij pakte zijn pik en duwde hem langzaam naar binnen en begon me te neuken. Hij kwam heel snel klaar in zijn condoom die lekker gevuld was. De man deed het condoom af en gooide het op de grond terwijl hij met zijn pik naar mijn mond ging, ik likte het helemaal schoon en toen vertrok hij zonder wat te zeggen.

Ik had niet in de gaten dat er een andere man had staan te kijken naar ons, hij liep op me af, ik stond nog voorover gebukt en kwam achter me staan en hij duwde zijn pik in mijn nog gladde kutje, later bleek dat hij me zonder condoom neukte. Ik schrok omdat een andere man door de struiken stond te kijken en naar ons toeliep. Hij haalde zijn stijve pik tevoorschijn en duwde die in mijn mond, hij pakte mijn hoofd beet en begon mijn mond te neuken. Ik werd aan twee kanten geneukt.

Ik merkte dat de man die in mijn kontje zat begon te grommen. Hij haalde zijn pik er net op tijd uit en spoot zijn geil over mijn kontje, ik voelde het zaad tussen mijn billen doorlopen. Even laten kwam de man die voor me stond ook klaar. Hij haalde zijn pik uit mijn mond en trok zich af en spoot al zijn zaad over mijn gezicht, ik zat helemaal onder. Allebei de mannen deden hun broek aan en vertrokken terwijl ik aan alle kanten stond na te druipen van de sperma.

Plotseling hoorde ik een mannenstem zeggen: ze hebben je goed te pakken gehad, ik heb zakdoekjes bij me, zal ik je helpen schoonmaken zei de oude man en ik knikte, ik deed mijn gezicht en de man deed mijn kontje en als dank heb ik hem heerlijk klaar gepijpt. Ik had genoeg gehad en wilde naar huis hoewel ik zelf nog niet klaar was gekomen maar ja. Ik had een plastic zakje in mijn jaszak en ruimde de rommel op en Ik liep terug naar de parkeerplaats waar nog maar 1 auto stond, een grote witte suv.

Er stapte een man uit die me wenkte, hij stapte weer in en deed de passagiersdeur open en ik stapte zonder na te denken in. Hij deed zijn broek naar beneden en ik heb hem oraal verwent tot hij schokkend klaar kwam. Gelukkig heeft hij mij ook gepijpt en ik kwam binnen 1 minuut heerlijk klaar. Ik deed mijn hardlooptight weer aan en liep naar mijn auto terwijl er een andere auto de parkeerplaats opreed en zijn auto naast de mijne parkeerde, hij keek me geil aan maar ik reed weg, hij moest eens weten wat ik allemaal had meegemaakt in dat bos en in die auto.

Onderweg naar huis was ik verward, wat heb ik gedaan dacht ik bij mezelf. Ik was binnen een kwartiertje thuis en heb me toen opgefrist, kleding in de was, schoon slipje aangedaan en ben even op bed gaan liggen. Toen ik wakker werd hoorde ik zachte muziek, ik snapte het niet, het was de wekkerradio die 6.30 uur aangaf. Had ik dan de hele nacht doorgeslapen?? Ik voelde aan mijn slipje, die was heel nat, ging er met mijn vingers overheen en rook de geur van sperma. Ik was niet in het bos geweest, had alles gedroomd. Aan de ene kant baalde ik maar aan de andere kant was het maar beter zo maar ik denk dat ik in het voorjaar toch weer eens een rondje ga hardlopen in dat bos.

xx Henk

7192 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 36)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.