Late trio met chems Deel 3

Het is gewoon een heel mooi gezicht als ik mijn kerel geneukt zie worden. Dat maakt mij bere geil. Kom er dan gezellig bij Ronald joh. Hij maakte de knopen van zijn leren broek los en zijn paal knalde uit zijn broek. Er drupte zelfs al wat voorvocht uit, zag ik. Ronald kwam achter mij staan en iedere keer wanneer ik mijn lul langzaam uit de kont van Sjohn haalde, voelde ik de harde knots van Ronald tegen mijn ster aan duwen. Het duurde dan ook niet lang, eerdat hij zijn lul bij mij naar binnen drukte. Ooooo wat een megageil standje was dit. Ik werd verdomme gewoon geneukt terwijl ik zelf aan het neuken was. Dat kan alleen doordat ik ghb en xtc op heb hoor, want dit had ik normaal nooit gekund. Ik ga je uit elkaar trekken Jos, weet je nog, zei Ronald. Haha ja maar jouw mannetje houdt van langzaam geneukt te worden, dus je moet je nog even inhouden kerel. Ooo wacht maar zei Sjohn, mijn kontje heeft even wat rust nodig, dus ik ga mij douchen en afspoelen, dan kan mijn kanjer jou eens goed onderhanden nemen.

 

Terwijl Sjohn naar de douche liep, zei Ronald zo en nu ben ik aan de beurt. Op je rug Jos, want ik wil je aankijken als ik je hard neuk. Ik ging op mijn rug liggen en ineens kwamen er leren handboeien op de proppen. Wat is dit nu, zei ik. Geloof mij dit ga je lekker vinden kerel. Ronald deed de leren banden om mijn polsen. Mijn handen zaten nu aan elkaar verbonden met een kleine ketting. Hij plaatste mijn handen boven mijn hoofd en hield deze vast. Hij drukte in een keer zijn keiharde paal bij mij naar binnen. OOOOO voorzichtig man, zei ik. Jij wou harde seks zei hij grommend, dan kun je dat krijgen. Hij begon mij als een bezetene te neuken. Bij iedere pompbeurt haalde hij zijn lul uit mijn kont om hem er vervolgens weer keihard in te drukken. Ik moet eerlijk zeggen, dat deed verdomde veel pijn, maar toen ik er wat van zei. Zei Ronald, jij wou hard en ruig, dan krijg je hard en ruig, dus je moet je bek houden. Alsjeblieft geef mij dan wat poppers schreeuwde ik, want anders hou ik het niet vol. Poppers, kun je krijgen. Hij hield mij een flesje poppers onder mijn neus en ik nam snel een paar flinke inhalleringen. Ronald ging meteen door met het keihard pompen in mijn ster. Oooo wat was dit geil. Het leek wel alsof ik in de zevende hemel was. Binnen enkele minuten kwam ik met een enorm gekreun klaar en spoot ik het zaad op mijn buik. Ik hoefde niet eens mijn handen te gebruiken. Jemig gewoon klaargekomen door het neuken van jou, wat was dat geil zeg. 

 

Als ik klaar ben gekomen dan is de geilheid ook meestal verdwenen bij mij. Dus ik was er eigenlijk wel klaar mee en wilde mij ook gaan douchen. Ben je nu helemaal besotemieterd, nu ben ik nog aan de beurt hoor, zei Ronald. Hij hield mijn handen weer stevig vast boven mijn hoofd en gromde als een wild beest. Hij neukte mij flink door,alsof zijn leven er van af hing. Auuwww Please Ronald stop, schreeuwde ik. Bek houden, je bent van mij nu. Iedere keer haalde hij zijn paal er weer uit en drukte hem er vervolgens daarna in 1x weer in. Het duurde gelukkig niet al te lang en toen hoorde ik: Oooooooo jaaaaaaa ik kom, ik kom, oooooo verdomme ik kom. Ik voelde zijn enorme paal in mijn darmen kloppen. Wat een ontzettend geil gevoel was dat. Meteen nadat hij was klaargekomen, verontschuldigde hij zich. Sorry Jos, ben ik te ver gegaan, heb ik je pijn gedaan. Want dat was echt niet de bedoeling hoor.

 

Kerel zei ik, wat was dit geil, hier hoef je nooit sorry voor te zeggen. Dat dominante dat past je goed. Wat kun jij een monster zijn zeg. Heerlijk gewoon. Hij haalde zijn lul uit mijn kont en dit keer duurde het wel een hele tijd voordat mijn kringspier zich weer sloot. 

 

Je kunt wel raden dat deze date niet bij 1x is gebleven. 

3325 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.