Brute vrachtwagenchauffeur

Ik zat luidkeels mee te blèren met de muziek die galmde uit mijn autoradio. Ik was op weg naar de verjaardag van mijn moeder. Ik had de hele dag gewerkt en ik was al een beetje aan de late kant. Het liep tegen 19:30 toen ik voorbij een parkeerplaats reed. In mijn ooghoeken zag ik er alleen een vrachtwagen staan. Alhoewel ik al laat was voor de verjaardag, keerde ik toch mijn auto. Want ik zag dat er licht in de kabine brandde en ik was toch best een beetje geil en had door alle drukte weinig tijd gehad om mijn lul even te verwennen onder de douche.Ik parkeerde mijn auto achter de vrachtwagen en stapte uit. Ik liep richting de bestuurderskant. De gordijntjes zaten dicht dus ik kon weinig zien. Toen ik om de vrachtauto heen liep zag ik dat de chauffeur op een houten picknickbankje zat naast zijn vrachtwagen en dat de deur van de bijrijderskant wagenwijd open stond.


Het was een grote kerel met een kale kop. Hij had een grote oor ring in zijn linkeroor. Hij leek wel een bodybuilder zo groot en breed. Hij zat met zijn blote kont op de leuning van het bankje met zijn enorme leuter te spelen. Hij had wel een sweater aan en ook zijn sokken en schoenen zaten netjes om zijn voeten. Alleen zijn broek en onderbroek misten. Het was een mooi gezicht. Ik zag dat hij een touwtje om zijn paal had gedraaid,waardoor zijn lul keihard was. Ik bedacht mij geen moment en zonder een woord te zeggen ,knielde ik voor hem neer en begon hem te pijpen. Jezus wat een knots van een lul, ik moest flink mijn best doen om hem diep in mijn mond te krijgen. Ik rolde mijn tong lekker om zijn eikel en ik hoorde hem af en toe een kreunend geluid maken,dus ik ging er maar vanuit dat hij het lekker vond. Toen zei hij ineens met een hele zware stem,wil je geneukt worden? Nou dat liet ik mij geen twee keer zeggen. Hij was helemaal mijn type. Stoer,groot,kaal en die zware stem,daar werd ik al helemaal week van. Dus jaaa graag,was dan ook mijn antwoord.

Dan gaan we dat effe in de auto doen zei hij. Ik zei oke en hees mij zelf de vrachtwagen in en ging op het bed zitten achter de stoelen. Hij kwam meteen achter mij aan en sloot de deur en gordijntjes.  Pff wat stonk die auto naar poppers zeg. Of ik was niet de eerste vandaag of deze chauffeur had al een tijdje met hem zelf lopen spelen.

Nou broek uit dan, commandeerde hij mij. Ik dacht nog bij mij zelf. Nou dat mag ook wel wat aardiger gevraagd worden. Maar aangezien dit mijn droomkerel was,trok ik snel mijn broek uit en zat al snel op mijn knietjes. Hij ging achter mij staan en drukte zijn paal tegen mijn ster aan. Ik heb hier geen glijmiddel zei hij,maar spuug is ook goed toch? Nou ja euuuu als je niks anders hebt, dan moet dat maar. 

Oja zei hij nog tussen neus en lippen door,ik wil gewoon neuken,geen gezoen en gestreel of geaaid. Neuken en daarna wil ik slapen. Is prima hoor,want ik moet nog naar een verjaardag en heb het ook druk, zei ik een beetje geiriteerd. Achter mijn stoel zit een netje daar ligt een flesje poppers in,als ik jou was,zou ik daar een paar flinke snuiven van nemen. Ik hou van hard neuken namelijk. Ik kreeg een vreemd onderbuik gevoel, was dit nu wel zo'n verstandige beslissing van mij geweest? Maar ik durfde nu ook niet meer terug te krabbelen en pakte met trillende handen het flesje.  Ik nam een paar flinke snuiven en voordat ik het dopje er weer op kon draaien. Drukte hij in 1x zijn enorme lul naar binnen. Jezus wat een pijn voelde ik op dat moment. Een enorme pijn scheut ging er door mijn lichaam heen en ik dacht dat ik bijna flauwviel. Ik wilde schreeuwen,maar hij neukte mij keihard en hield zijn hand op mijn mond. Auuuuw stop please ,probeerde ik te schreeuwen. Maar er kwam weinig geluid uit,door zijn grote hand,die mijn hele mond bedekte. Hij neukte mij als een wild beest en pompte en beukte zijn lul in mijn darmen. De tranen biggelden over mijn wangen. Ik werd hier gewoon bruut verkracht enner was niemand die mij kon horen  of helpen. Hij kwam gelukkig binnen no time klaar met een luid gegrom. Aaaaaaahhh oooooo jaaaa heerlijk ,schreeuwde hij. Toen hij zijn zaad in mijn darmen had gespoten, trok hij zijn lul ineens wild uit mijn kont. Meteen begon hij keihard te vloeken. Godverdomme heel mijn bed zit onder het bloed man. Ik was helemaal in shock en kon van de schrik en pijn niks meer zeggen. Klere zooi zei hij,der uit jij. Hij drukte mij letterlijk en figuurlijk de vrachtwagen uit. mijn broek werd mij nog achterna gegooid en toen sloot hij de deur en hoorde ik hem de boel op slot doen.

Daar stond ik dan in de berm te trillen als een rietje. Snel trok ik mijn broek aan en reed naar mijn moeder.
Daar aangekomen ,snelde ik meteen naar de wc. Het bloed  gutste er uit en ik was echt bang dat ik nog naar een huisarts moest. Hoe ga ik dat uitleggen,dacht ik nog. Gelukkig  stopte het bloeden na ongeveer 10 minuten. Echt lekker gezeten ,heb ik niet meer die avond. Toen ik die avond weer naar huis reed ,stond de vrachtwagen er nog steeds,alles was inmiddels donker in de kabine.

Ik reed er luid toetert langs en dacht nog bij mijzelf. Vieze vuile klootzak. Ik wakker,jij ook wakker.

6027 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 30)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.