Neukles van de boer. Deel 2

Geplaatst door: bootwanker op 16-03-20

Snoepjevandeweek kwam met het idee om nog een vervolg te schrijven, maar dan bij de boer.
Dit gaat dan echt een kinky verhaal worden voor de liefhebbers.

In deel 1 kwam de boer in overall en laarzen bij ons thuis voor een geile neukles voor ons beiden. Na een paar dagen belde de boer mij op met de mededeling dat wij maar eens bij hem op de boerderij moesten komen voor een nog uitgebreidere neukles. Hij had een verrassing voor ons en was zeer benieuwd wat we er uiteindelijk van zouden vinden.

Het was komende zaterdag en natuurlijk moesten we in overall en laarzen komen. Naakt onder de overall en het kruis wat opengeknipt voor goede bereikbaarheid. Gespoeld en gekleed in alleen een overall met open kruis en rubber laarzen gingen we op pad naar de boer. Wel spannend om zo op pad te gaan. Maar hopen dat we niet ergens iemand zouden tegenkomen of dan dat we de auto uit moesten voor iets. Het tochtte ook wel wat in het kruis.

We vonden de boerderij al gauw en parkeerden voor de stal. De deuren stonden open en de boer stond al op ons te wachten. Ook gekleed in een overall en rubber laarzen. Ik zag dat onze souvenir van de vorige keer nog op zijn laarzen zat.  We gingen samen de stal in en ik ontdekte al snel dat dit geen gewone stal was. In het midden stond een wand met een groot raam, waar achter ik de koeien kon zien staan en zien rondscharrelen. Maar de voorste helft was brandschoon. Blijkbaar stonden hier dus geen beesten en gebruikte de boer dit gedeelte voor andere dingen. Er stonden nog wel de rekken, waar vroeger de koeien achter hadden gestaan. Maar nu was alles echt brandschoon en geen spoor meer van beesten te zien. Daar stonden we dan in onze overall en rubber laarzen.

De boer onthaalde ons hartelijk met een knuffel en een greep in het kruis. Wat de verrassing was moesten we nog even op wachten. Hij vertelde dat hij nog wel koeien had en die konden we dan ook achter de wand door het raam zien. Maar hij verdiende meer met party’s in dit schone gedeelte van de stal.  En ja hij had ook een soort van party voor ons in gedachten, maar dan anders.

Hij haalde een aantal handboeien tevoorschijn en voordat we het doorhadden zaten we vast aan het koeienrek. Frank met beide handen aan het bovenste stang en ik met 1 hand aan de stang eronder. Ja, dit zou echt een geile party worden. De boer greep bij Frank al even door de scheur in zijn kruis aan zijn kontje en begon daar met een natgelikte vinger over zijn sterretje te wrijven. Bij mij werd de enorme lul in de mond geschoven en met mijn vrije hand moest ik zijn ballen masseren.

Dit duurde maar even, want plotseling kwam er een hele groep mannen naar binnen. Allemaal in overall en rubber laarzen. Er werden tafeltjes naar binnen gedragen en glazen, drinken en hapjes.

Alsof het de normaalste zaak van de wereld was dat iedereen in overall en rubberlaarzen op deze party kwam en wij met handboeien aan het koeienrek zaten, keken alle mannen nieuwsgierig naar ons terwijl ze wat dronken en aten. Ik telde er 9. Wat zou dit nou gaan worden en ik voelde mijn kruis wel tintelen en suizen van dit aanblik en in afwachting van wat zou komen. Wij waren zo aan het rek neergezet dat we de mannen goed konden bekijken. Ze waren in diverse leeftijdsklassen van nogal jong tot middelbare leeftijd. Ik zag bij Frank al wel dat de aanblik van al deze mannen in overall en laarzen een effect had op zijn leuter, want die was inmiddels door de gulp naar buiten geglipt en stond fier vooruit. Toen ik naar beneden keek zag ik dat de mijne het ook geil vond wat ik zag.

Wij kregen een blikje drinken met een rietje voorgezet, zodat we ook wat konden drinken.

Blijkbaar had de boer van te voren met alle mannen afgesproken wat de bedoeling was en de spelregels. Voor ons wat het inderdaad nog even een verrassing. Het werd echter al snel duidelijk wat er zou gaan gebeuren. Ik zag wel een aantal mannen wat met elkaar flirten, wat zoenen en elkaars kruis betasten, maar verder mochten ze blijkbaar niet gaan.

Zonder signaal of aanleiding stapte de eerste man op ons af. Zo te zien was hij nog erg jong. Misschien nog geen 20. Een lekkere knul om te zien. Door de overall kon ik niet goed zien hoe hij er verder uit zag, maar hij had in elk geval een leuk koppie en ook bij hem stak de pik al door de gulp naar buiten. Hij liep door het poortje in het hek en kwam eerst op mij af en presenteerde zijn pik ten teken dat ik daar aan moest zuigen. Een lekker dikke geile pik waar ik met volle overgave flink aan ging zuigen. Ik zat op mijn knieën en voelde dat hij terwijl ik hem aan het pijpen was even flink met een laars in mijn kruis aan het wrijven was ter aansporing van mijn zuigen. Een heerlijk natte dikke pik had dat joch met een lekkere dikke zak.  Hij pakte nog even mijn hoofd beet om zijn pik tot aan zijn ballen naar binnen te stoten en trok daarna terug en trok me overeind. Hij liep naar Frank en trok mij mee. Ik moest met mijn vrije hand zijn pik insmeren met glijmiddel en ook Frank zijn kontje. Daarna moest ik zijn pik langzaam naar Frank z’n sterretje geleiden en toekijken hoe hij langzaam met z’n pik bij mijn man z’n holletje naar binnen drong en hem eerst langzaam en voorzichtig ging berijden. De andere mannen keken aandachtig toe en begonnen het joch aan te moedigen over sneller en dieper en dat ik maar lekker moest toekijken hoe Frank genoot van zijn beurt. Het was geil om te zien hoe Frank en dat joch van elkaar genoten en binnen de kortste keren gaf een luide brul aan dat er werd afgespoten in Frank z’n strakke holletje. Het duurde even voordat hij z’n leuter terugtrok en een klodder zaad viel op een laars. Volgens mij hadden ze dit als instructie meegekregen dat dit moest. Blijkbaar had de boer onthouden dat ik dit geil vond. Ik moest onder luid gejoel de laars schoonlikken en daarna dat joch z’n pik. Hmmmmm. Lekker geil. Ik voelde al een gulp voorvocht uit m’n pik komen.

Toen werd er een ander joch uit de groep naar voren geduwd. Deze was voor mijn gevoel ongeveer net zo oud, maar hij keek wat verlegen en schuchter naar mij. Hij was lang en mager, blond haar en felblauwe ogen. Hij kwam wat verlegen op me af en fluisterde in mijn oor dat hij nog nooit zoiets had gedaan. Hij was overgehaald om mee te gaan door de jongen voor hem aan. Ik gaf hem een lekkere zoen en haalde zijn pik door de openstaande gulp naar buiten. Ik knielde en begon zijn kleine slappe pikkie te likken en zuigen. Al gauw bleek die toch flink wat groter te worden dan ik dacht en proefde ik het voorvocht in mijn mond. Zijn lijf kronkelde van genot en al snel was hij zover om het genot te ervaren van een strakke mannenkont. Frank z’n kontje was al lekker nat en glad en voorbereden dus ik schoof zijn pik zo naar binnen bij Frank. Even bleef hij verstijfd staan, maar toen begon hij Frank z’n kontje door te palen als een volleerde top. Met een gelukzalige blik op z’n gezicht ramde hij zijn pik op en neer en kwam tot grote teleurstelling van de toeschouwers al heel snel klaar met een rood gezicht en een luide kreun. Het was weer zo’n enorm geile beurt voor Frank, dat ik al een volgende scheut uit m’n pik voelde lopen. Intussen had de jongeman zijn pik uit Frank z’n kontje laten glijden en een flinke klodder op z’n laars laten vallen. Had hij ondanks alle dus goed onthouden. Maar in plaats van dat ik zijn laars en lul moest schoonlikken bukt hij voor mij en likte het voorvocht van mijn leuter en begon daar flink aan te zuigen. De toeschouwers riepen dat hij moest stoppen, want ik mocht niet klaarkomen. Inmiddels was het meeste zaad van zijn pik en laars gelopen, dus ik was zo klaar met schoonlikken.

Net toen ik dacht dat nummer 3 zou komen kwamen 2 mannen tegelijkertijd naar ons toe. Maar ze kwamen niet door het hekje naar ons toe. Ze bleven een eindje voor ons staan. Even pauze voor ons blijkbaar. Ze begonnen met zoenen en daarna ging al snel de bovenhelft van de overall naar beneden en werd met de mouwen om de middel geknoopt. Het waren twee heerlijke gespierde man van Frank z’n leeftijd. Ze zagen er heerlijk uit en waren heerlijk aan het tongen en elkaar aan het betasten in het kruis. Al snel werden de palen door de gulpen naar buiten getrokken en tijdens het tongen werden de palen betast en verwend met de handen. Ineens ging een van beiden tegenover de ander staan en begon over hem heen te pissen. Een ferme straal spoot tegen zijn overall en daarna richtte hij op de laarzen en piste deze vol to groot genoegen van de ander. Het was wel even een verrassing om dat te zien, maar ik werd er ook wel weer geil van. Het was een erg volle blaas want alles werd natgepist . Toen hij klaar was ging hij op de grond liggen en was het de beurt van de ander. Ook met een ferme straal werd de overall natgepist, kregen de laarzen een beurt en verdween er ook zo het een en ander inde mond. Heel apart om naar te kijken en toch ook wel geil. Beide heren glommen van de nattigheid en gingen al glibberend verder met tongen en daarna over in elkaar pijpen standje 69. En al heel snel kwamen er kreunende geluiden en zag je de een na de ander bij elkaar in de mond spuiten. Daarna nog even met elkaar tongen en werd het zaad uitgewisseld. Al snel daarna verdwenen beide heren onder luis applaus van het toneel. Om te douchen, neem ik aan.

Twee mannen van middelbare leeftijd kwamen op ons af. Goed uitziend en niks mis mee, zo te zien. Daar wilde ik ook wel even mee stoeien. Maar dat was niet aan de orde. Ze hadden gehoord dat ik er op kickte om toe te kijken terwijl mijn man te grazen werd genomen. En dat vonden zij nou weer spannend en geil. De een bleef voor het hek en duwde zo z’n leuter in Frank z’n mond en de ander kwam door het hekje en ging gelijk met z’n leuter  Frank z’n sterretje masseren. Nee, ik mocht alleen kijken hoe zij met z’n 2en Frank gingen verwennen.  Inmiddels voelde ik alweer voorvocht uit m´n lul komen. Dit vond ik wel een heel geil. En zoals ze het brachten deed mijn lul al steigeren. Frank werd aan de voorkant in de mond geneukt en na wat gewrijf ging aan de andere kant langzaam een flinke leuter zijn strakke holletje naar binnen. Die was nog nat en opgerekt van die andere 2 beurten, maar deze leuter was beduidend dikker en ging wat moeilijker naar binnen. Doordat hij aan de voorkant zo in de mond geneukt werd ging aan de achterkant het toch ook nog vrij snel. Tot aan de ballen gleed het naar binnen. En langzaam werd het tempo opgevoerd. Af en toe kwam die dikke paars rode eikel even naar buiten. Ik werd zo geil van die 2 mannen die mijn Frank lekker aan het doorpalen waren. Er was een luid gehijg en gekreun te horen en beide mannen keken af en toe naar mij om reacties te zien. Inmiddels vloeide bij mij het voorvocht rijkelijk uit m´n pik en drupte op een laars. Luid kreunend werd de eerste lading in Frank z´n kontje afgespoten onder aanmoediging van de andere mannen. Deze keer liet hij niet zijn lading op z´n laars lopen, maar likte hij het zelf snel op vanaf Frank z´n kontje. De andere man kwam nu ook door het hekje en vulde de leegte op in Frank z´n holletje. Tot mijn verbazing werd Frank nu langzaam en zachtjes geneukt en bukte de ander zich om het geil van mijn laars af te likken. En daarna kregen mijn lul en zak een beurt. Dit was allemaal zo geil. Kijken hoe Frank werd bereden door nummer 4 en ik tegelijkertijd afgezogen. Maar nee, ik mocht nog steeds niet klaarkomen. Geen genade. Ik moest kijken hoe Frank grondig en lang werd bereden door nummer 4. Zijn lange leuter ging langzaam in en uit. Tot aan de ballen werd er stevig doorgeneukt. Ik zag Frank z´n zak ook flink heen en weer bewegen en dat er langzaam wat voorvocht uit z´n pik kwam. Terwijl de een flink doorging met Frank te neuken ging de ander onder hem en begon Frank af te zuigen. Het zuigen en neuken tegelijk was allemaal teveel voor Frank en hij kwam luid grommend klaar op hetzelfde moment dat hij lading 4 naar binnen kreeg gespoten. Nog nooit zo´n geile sessie meegemaakt.

Nu kwam de boer zelf zich ook nog even mengen in al dat geile gedoe. Ik werd losgemaakt van het hek de boer drukte mij achter Frank en met z´n hand geleide hij m´n lul Frank z´n kontje in. Eindelijk dat hete natte holletje om mijn lul. Zacht gleed m´n lul naar binnen en gleed door al die andere ladingen. Ineens drukte de boer ook zijn lul tegen mijn ster en na wat aandringen drukte hij hem bij mij naar binnen. Even wennen en toen gingen de boer gelijk op. Ik neukte Frank en hij mij.
Na al die geile gebeurtenissen was het bij mij zo klaar en spoot ik mijn lading bij Frank naar binnen. Voor de boer was het ook allemaal geil geweest, want ik voelde al snel hete stralen bij mij naar binnen komen. Frank en ik moesten allebei onze kontjes op de laarzen van de boer leeg laten lopen. Wilde hij als souvenir aan onze geile sessie. Geen idee of we dit ooit nog weer gaan meemaken.

3380 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.