Eindelijk afgesproken (2)

We hadden nog een hele gezellige middag in Amsterdam en hebben samen nog ergens lekker gegeten. Vast stond dat we elkaar vaker wilden zien. Na een zalige afscheidskus vervolgden we elk onze weg naar huis met de afspraak dat we elkaar binnen een paar dagen weer zouden zien en hij beloofde te blijven logeren! De volgende dagen kropen voorbij. Als een klein kind die naar een pretpark gaat was ik mij aan het verheugen op zijn komst. We hadden nog regelmatig contact via de app, waarin hij mij vertelde hoe ik mij het beste kon voorbereiden. Het zou mijn vuurdoop worden, ik was immers nog maagd en wist zeker dat hij degene zou worden die mij mocht ontmaagden. De dag dat hij kwam had ik mij 's morgens zorgvuldig geschoren op de juiste plekjes volgens zijn aanwijzingen. Zo, wat voelde zo'n kale zak en piemel lekker. Direct begon die weer te groeien, maar ik had mijzelf voorgenomen niet klaar te komen en alles te bewaren totdat hij er zou zijn. De deurbel ging en jawel hoor: daar stond hij met dezelfde glimlach als een paar dagen geleden. Ik bood hem wat te drinken aan en ging naast hem zitten op de bank. Het duurde niet lang voordat onze lippen elkaar gevonden hadden. Voordat ik er erg in had speelden onze tongen intens met elkaar. Ik voelde mijn hele lijf tintelen. Wat is dit lekker en wat jammer dat ik dit niet eerder ontdekt had. Ik merkte al snel dat ik een veel te strakke broek had aangetrokken, want er zat iets behoorlijk klem en het duurde niet lang voordat zijn hand via mijn been langzaam zijn weg naar boven vond. Hij merkte daarna droogjes op dat iets riep om bevrijdt te worden. Ik gaf hem de vrije hand en in een oogwenk had hij mij broek los gemaakt en voelde ik voor het eerst een mannenhand mijn piemel vastpakken. Voor mij het signaal dat ik op zoek ging naar die van hem. Doelgericht maakte ik zijn broek los en ik schrok een beetje van wat ik daar aantrof. Ook bij hem had de lekkere tongzoen het nodige losgemaakt, maar deze piemel was wel heel erg groot! Wat twijfelend pakte ik zijn piemel vast. Voor mij de eerste keer dat ik een andere dan die van mij zelf in mijn handen had.

Dit was zo spannend. langzaam bewoog ik zijn voorhuid naar achteren en ik hoorde hem zacht kreunen. Ondertussen bewerkte hij ook die van mij. Zo lekker! Ik vroeg aan hem of we maar naar boven moesten gaan en ik ging hem voor. Aangekomen in mijn slaapkamer kleedden we elkaar snel uit. Daar stond hij dan: een mooie slanke man met zijn piemel fier overeind. Hij vroeg mij op mijn rug te gaan liggen en hij ging in tegenovergestelde richting boven op mij liggen. Ineens zag ik zijn mooie stijve piemel en haast instinctief nam ik zijn stijve paal in mijn mond. Haast op hetzelfde moment voelde ik dat hij hetzelfde deed. Mijn adem stokte haast van de stortvloed van gevoel die over mij werd uitgestort. Ik kreeg het gevoel dat mijn piemel nog stijver, harder en dikker werd dan normaal. Het voelde zo lekker. Zo lekker dat ik bijna vergat dat ik met mijn tong zijn piemel moest bewerken. Ook dat voelde heel bijzonder en ik merkte dat er uit zijn eikel een zoetige vloeistof ontsnapte en dat maakte mij eerlijk gezegd nog geiler. Zo lagen we een tijdje, totdat hij merkte dat het niet meer heel erg lang zou gaan duren totdat ik mijn zaad in zijn keel zou spuiten. Hij stopte direct en vertelde dat het fijner was om daar nog even meer te wachten. Ik merkte dat hij veel beter in staat was het klaarkomen uit te stellen dan ik. Mijn hart klopte mijn lijf uit. Dit voelde zo goed en dit wilde ik veel vaker meemaken. Hij vroeg mij of ik echt zeker wist dat ik mijn maagdelijkheid wilde verliezen en of hij echt degene mocht zijn die dat mocht doen. Ik zei dat ik heel graag wilde dat hij dat deed en vroeg wat ik moest doen. Liefdevol liet hij mij op mijn rug liggen met mijn benen omhoog. Mijn zijn vingers maakte hij mijn maagdelijke gaatje klaar. eerst één vinger erin en vervolgens nog een tweede. Dit voelde al zo goed, zodat het al flink wat voorvocht uit mijn eikel druppelde. Hij pakte de fles met glijmiddel en smeerde zijn piemel hiermee in. Ook deed hij nog een klodder op mijn gaatje.

Nou zei hij, daar gaan we dan. Als het niet gaat dan moest ik het zeggen dan zou hij direct ophouden. Maar ik wilde niets liever. Heel voorzichtig plaatste hij zijn eikel tegen mijn gaatje en ik voelde een drukkend gevoel. Toegegeven, toen hij heel voorzichtig en liefdevol de druk wat opvoerde was het niet direct een gevoel dat ik kan waarderen. Ik moest mij goed ontspannen en dat deed ik dan ook. Langzaam duwde hij zijn lange piemel bij mij naar binnen en het gevoel van enig ongemak werd een gevoel van intense euforie. Dit voelde goed. Mijn hele onderlijf tintelde en ik ervoer sensaties die ik nog nooit eerder ervaren heb. Als ik nog mocht twijfelen, wat ik niet deed, dan wist ik nu echt zeker dat ik dit vaker wilde meemaken. O, wat voelde dit goed. Die warmte, die intense nabijheid. Ondertussen voerde hij het tempo voorzichtig wat op en de tintelingen werden heviger. Het was alsof van piemel van onderaf, of was het nu binnenuit intens gestimuleerd werd. Het was bijna gênant hoeveel vocht er inmiddels uit mijn eikel liep. Hij vroeg wat ik wilde: in mij klaarkomen of niet? Ik zei dat ik wel heel erg benieuwd was hoe dat zou voelen en ik had het nog niet gezegd of ik voelde zijn piemel haast nog harder worden en niet heel erg lang daarna voelde ik zijn warme zaad in mij een weg zoeken. Tot mijn stomme verbazing kwam ik op dat moment ook klaar en dikke klodders zaad werden in de rondte geslingerd. Dat voelde zo goed. Zo intens was ik nog nooit klaargekomen en zelfs zonder mijn piemel aan te raken. Dit wilde ik graag nog een keer meemaken. Mijn vriend liet zijn piemel uit mij glijden en gaf mij een hele dikke zoen en vroeg of ik ook zo genoten had, maar zei tegelijkertijd dat hij dat wel gezien dacht te hebben. We stapten snel even onder de douche en gingen daarna lekker naast elkaar liggen, gaven elkaar nog een paar heerlijke zoenen en vielen samen in slaap. De volgende ochtend voelde ik een een inmiddels vertrouwde hand in de buurt van mijn ochtenderectie....

2097 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.