Taxi Rit

Geplaatst door: bemned op 17-03-20

In de eind jaren 80 en begin jaren 90 reed ik taxi  in het weekend om wat geld bij te verdienen. het was een Zondag middag en stond als eerste op station Arnhem. Er kwam een wat oudere heer naar mijn taxi die vroeg of ik vrij was. Ik zij ja je kunt instappen. hij nam plaats en ik vroeg hem waar gaat de rit naar toe. Naar Nijmegen zij hij. Ik zij zou je dan niet beter met de trein gaan is een stuk goedkoper. Wil je de rit dan niet zij hij. Jawel maar daar zitten wel wat kosten aan. Hoeveel gaat dat ongeveer kosten vroeg hij. Ongeveer 70 Gulden maar dat ligt eraan waar je in Nijmegen moet zijn. Nou laten we dan maar gaan rijden zij hij. Dus ik reed weg bij het station en we begonnen een gesprek. Hij hete Frank en woonde in Nijmegen en kwam nu uit Groningen en had genoeg van de trein. Ik vertelde hem mij naam en vertelde dat ik taxi reed om wat bij te verdienen. we kwamen ondertussen op de snelweg Arnhem Nijmegen waar het erg rustig was. Opeens zag ik dat Frank zijn hand in zijn broek stak. hij zag dat ik keek en zij hij ligt niet goed dus moet ik hem even goed leggen. Ja als het niet lekker ligt moet je dat doen zij ik. Ligt die van jou wel goed vroeg hij. ik zij ja. nou zij hij volgens mij zie ik hem wel iets bewegen ik denk dat hij knelt. Is niet zo erg zij gaat wel weer over. Nee zij Frank hou de handen maar aan het stuur dan los ik het wel even op. Wat wil je dan gaan doen vroeg ik en voelde dat hij zijn hand op mijn been legde. Nou ik ga met mijn hand jou broek in en leg hem goed. Ik had toen ik 15/16 jaar was weleens een lul van mijn vriend vast gepakt en hij die van mij maar dat was alweer een hele tijd geleden. Maar toch voelde ik dat mijn pik wat harder werd en ook wel zin had om een andere hand dan de mijne die mijn lul zou vasthouden. Nou dat is goed zij ik tegen Frank moet ik nog iets doen. Ja hou je handen aan het stuur en niet schrikken zodat we op de weg blijven. Jaja dat komt wel goed en ik voelde de hand omhoog komen. Ik maak even de knoop en  rits van je broek open zodat ik er beter bij kan. Ik voelde dat de knoop en rits open gingen en hij zij hand op mijn onderbroek legde. Daardoor werd mijn lul weer iets harder. Hee langzaam trok hij de onderbroek iets omhoog en hij zij zo die heeft er wel zin in. Dat klopte ik werd behoorlijk geil alleen al doordat ik bijna met blote pik in de taxi zat. Mag ik  doorgaan vroeg Frank. Ja ga alstublieft door ik wil die hand wel om mij pik voelen.

Dus ging Frank rustig met zijn hand mijn onderbroek in en pakte mijn lul beet. Kwam toch een ligt schokje in de stuur beweging maar had dat snel weer in orde. Frank had ondertussen ook zijn broek los gemaakt en zat met zijn hand ook zijn eigen lul te verwennen. Mij was die ook lekker aan het trekken en voelde aan mijn ballen. Wat was dat lekker. Kun jij ook met 1 hand rijden vroeg Frank. Dat zal wel lukken zij ik el ging met mijn hand naar zijn lul. Pakte toch een aardig dikke lul beet. mm lekker zij Frank. En we reden zo door naar Nijmegen met elk een lekkere lul in zijn handen. Toen we de Waalbrug naderde zij ik nu stoppen want we rijden zo de stad in. Dus lieten we beide de lul los Frank deed mijn rits en knoop dicht. En hij vroeg weet jij waar Zwanenveld ligt. Ik zij ja dat weet ik ik woon daar in de buurt. Oja zij Frank waar dan. ik woon op Meijhorst zij ik. Moet je nog lang werken vroeg Frank. ik keek op de klok en zag dat het 17.30 was. ik moet tot 18.00 uur erken dus denk ik dat ik na deze rit stop. Ok moet je dan de auto terugbrengen. nee zij ik heb hem morgen vroeg nodig moet iemand vroeg naar Schiphol brengen. heb je dan zin om bij mij een bakje koffie te omen drinken of een biertje. Ja dat lijkt mij wel lekker zij ik. we kwamen ondertussen op zijn adres aan en de kosten waren 68 gulden. nou zij hij dat heb je aardig geschat en gaf mij 100 gulden. ik wou hem geld terug geven maar hij zij dat het goed was. Ik zij ik breng even de auto weg en douche mij even en kom dan naar jou toe. dat douchen doe maar bij mij zij hij. en ik keek hem aan en wist dat ik dat zou doen dus stapte Frank uit en reed ik snel naar huis pakte de fiets  en ging naar Frank toe. Toen ik aanbelde deed Frank de deur open in een ochtendjas en ik zag dat hij daar alleen een onderbroekje onder aan had wil je hem weer even vastpakken vroeg hij. En ik knoopte zijn ochtendjas open en ging zijn onderbroekje in  en voelde zijn lul gelijk wat harder worden. Hij deed ondertussen mijn broek uit en pakte ook mij lul vast. Zullen we samen gaan douchen vroeg Frank. ja dat lijkt mij heerlijk zij ik. we gingen naar boven en ontdeden ons van de rest van de kleding. ik keek Naar Frank en zag ondanks dat hij wat ouder was nog een mooi strak lijf had. Kom dan gaan we naar de douch. Hij had een ruime inloop douche en hij zette de kraan aan. ik ging eronder staan en voelde Fran achter mij gaan staan en volde dat hij zijn handen om mij heen sloeg en mijn pk vast pakte. wat was dat een eerlijk gevoel en ik deed mijn handen tussen ons in en pakte zijn lul vast.

Ben jij al een keer gepijpt of heb jij al een keer gepijpt vroeg Frank. Nee zij ik wel gezien maar nog nooit gedaan. Dan doe ik het eerst bij jou en als het je bevalt mag je het bij mij doen. Frank ging op zij knieen zitten en nam mijn lul in zij  mond. Mijn god wat was dat een heerlijk gevoel zoals hij mijn lul verwende met zijn tong en ook mijn ballen in zijn mond nam. nou zij Frank lang niet meer klaar gekomen want je ballen zijn aardig groot. ik zij dat dat klopte dat ik al een poosje geen seks meer had gehad. En Frank voelde dat ik zo zou klaar komen en stopte dus niet zo snel zij hij. Zou jij mij nou willen pijpen vroeg hij. Ik ging ook zitten en zag de lul voor mijn ogen. langzaam ging Frank met zij lul naar mijn mond en drukte hem zachtjes tegen mijn lippen. Jij moet nu weten wat je wilt als je het niet wil even goede vrienden. Ik dacht ik vond het net echt lekker dan kan ik hem toch niet laten zitten. Ik opende rustig mijn mond en liet de lul langzaam naar binnen glijden. mm zij rank dat is een goed begin ga nu maar lekker met je tong over mijn eikel. Zo gezegd zo gedaan en hoorde dat Frank ervan genoot. Ik nam ook zijn ballen in mijn mond en hoorde dat hij stond te genieten. Stop maar even zij Frank anders kom ik ook al klaar Kom we drogen ons af en gaan beneden even een bakje koffie nemen om even te praten. Ik waas eerder klaar en hij vroeg kun jij vast koffie gaan zetten. moet ik mij niet eerst aankleden. nee alles zit dicht dus lopen we lekker naakt door het huis. Ik ging naar beneden en opende wat kasten m de koffie te vinden ik had het gevonden en stond tegen de keuken aan om de koffie erin te doen en hoorde Frank naar beneden komen. Ik voelde ineens dat hij zijn handen tussen mijn benen legde en mij benen iets uit elkaar trok. ik ging dus wat met mijn benen uit elkaar staan. hij legde zijn handen op mijn kont en trok die iets uit elkaar. En ineens voelde ik dat hij zijn tong door mijn bilnaad liet glijden. ik kreunde wat want het was een heerlijk gevoel Vind je het lekker vroeg Frank. Ja dat hoor je toch wel. Nou dan vind je dit nog lekkerder en hij ging met zijn tong mijn sterretje bewerken. Holie wat was dat lekker. Ik zij de koffie kan mij gestolen worden en praten doen we een andere keer wel. Hoe bedoel je zij Frank. Ik ben nog nooit geneukt en wil dat jij mij als eerste neukt. ik zag een glimlach op Frank zijn gezicht. Wil je dat echt. Ja ik wil vandaag en wel nu geneukt worden. Kom dan gaan we naar de slaapkamer. heb je zelf een idee hoe en ik welk standje je geneukt wil worden.

Ik zij ik heb weleens filmpjes gezien en dat noemen ze op z'n Hondjes. Nou pijp mijn lul eerst maar lekker hard dan ga ik jou rustig neuken. Ik nam zijn heerlijke lul weer in mijn mond en pijpte hem snel hard. neem maar plaats zij Frank maar als het pijn doet moet je het zeggen. Frank liet nog wat van zijn spuug op zijn handen vallen en liet dat op mijn sterretje vallen. Hier komt die zij Frank en ik voelde de lul tegen mijn sterretje Frank duwde hem rustig naar binnen een ik beet op mijn tanden. Ik zal hem even le=aten zitten zodat je er aan kunt wennen. Ga maar verder zij ik en hij drukte weer iets verder. gaat het vroeg Frank. het doet wel een beetje pijn zij ik. Frank trok zijn lul iets terug en maakte hem weer nat. Hij zij ik ga nu proberen om hem er helemaal in te krijgen . Ik voelde zijn lul steeds verder mijn kanaal in glijden en verbeet de pijn en ineens zij Frank hij zit er helemaal in ga er nu maar even aan wennen. En inderdaad ik ging er steeds beter aan wennen en de pijn nam af. Alles goed vroeg Frank. ja zij ik de pijn is weg. Nou dan ga ik je nu echt neuken en ik voelde hoe zijn lul door mijn kanaal gleed. wat een heerlijk gevoel was dat. Je hebt echt een lekkere strakke neukkont zij Frank. Dit hou ik niet lang vol zou je nog een andere standje willen. ja ik ga op mij rug liggen en gooi mijn benen in jou nek. zo gezegd zo gedaan ik lag op mijn rug en zag nu hoe Frank zij lul in mijn kont duwde wat een geil gezicht mijn lul werd weer wat harder. Frank zag dat mij  lul wat harder was en nam hem in zijn hand en begon mij af te trekken. wat was dit heerlijk geneukt worden en tegelijk afgetrokken worden. Ik hou het niet lang meer zij Frank mag ik in jou kont spuiten vroeg hij. Ik zij dat het ok was en voelde dat Frank nu nog harder ging neuken en trekken. Ik ko zij frank en ik voelde hoe hij zijn zaad mijn kanaal inspoot en op dat moment kwam ik ook klaar en spoot alles over mijn buik en gezicht. Frank begon gelijk mijn gezicht en buik schoon te likken. Kom we gaan nog een keer douchen zij Frank want zo kun je niet naar huis. En is dit iets om vaker te doen vroeg Frank. ja zij ik en nam zijn lul weer in mijn mond

4278 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.