Mijn eerste ervaring

Ik was net 18 jaar en had mijn examen voor de Havo achter de rug. Dus had ik een lange zomervakantie voor de boeg maar helaas nog geen vakantiewerk. Maar een oudere buurman van een paar huizen verderop, toen 71 jaar, kon wel wat hulp in de tuin gebruiken. Hij woonde vrij en had een behoorlijk grote tuin.

Het was al behoorlijk warm buiten dus ik ben er in korte broek en t-shirt heen gegaan. Na een paar uur zijn we wat gaan drinken op het terras. Terwijl wij aan het praten waren zat hij mij van top tot teen te bekijken maar ik besteedde daar geen aandacht aan. ‘s Middags werd het al een stuk warmer en deed ik mijn t-shirt maar uit want die werd nat van het zweet. Toen wij weer wat gingen drinken had mijn buurman zijn stoel dicht bij die van mij gezet en terwijl wij aan het praten waren legde hij zijn hand op mijn been. Ik wist niet wat ik er van moest denken maar liet het zo want het was toch een heel aardige buurman. Maar langzaam begon hij mijn been te strelen. Ik wist niet goed hoe te reageren en werd er verlegen van. “Vind je het vervelend vroeg hij?” Zachtjes zij ik “nee hoor”. Dat was het moment waarop voor hem het licht op groen stond denk ik en ging hij met zijn hand in mijn broekspijpje.

Ik ben ook niet ongevoelig en mijn piemel begon al wat op te zwellen. Dat merkte hij ook en begon mijn piemel te masseren. Hij vroeg of ik het lekker vond en ik knikte ja. Daarop maakte hij mijn rits los en trok mijn broek van mijn kont. Hij boog voorover en begon mij te pijpen. Mijn piemel stond nu helemaal recht overeind. Wat een geil gevoel, dat had ik nog niet eerder zo gehad. Van de spanning kwam ik vrij snel klaar en hij slikte alles door. Daarna ben ik naar huis gegaan met de afspraak dat ik de volgende dag terug zou komen om het werk af te maken.
Zo gezegd zo gedaan. De volgende dag stond ik al vroeg bij hem op de stoep. Hij was kennelijk nog niet zo lang op want hij had zijn badjas nog aan. Kom maar verder jongen zij hij. Ik heb eerst boven nog een klusje voor je en ik liep achter hem aan de trap op. We liepen naar zijn slaapkamer en daar liet hij zijn badjas op de grond vallen en stond toen helemaal naakt voor mij. Ik werd roos van verlegenheid maar zag wel dat hij een grote pik had. Pak die maar even vast jongen. En ik begon er langzaam aan te trekken. Hij werd al gauw stijf en toen duwde hij mij op mijn knieen en stopte zijn harde pik in mijn mond. Hij begon langzaam heen en weer te bewegen, maar al snel begon ik te zuigen. Wat geil was dat! Hij vroeg mij om te gaan staan en trok toen mijn weinige kleren uit, duwde mij op bed en begon mij te pijpen. Zijn handen pakten mijn billen vast en hij begon mijn sterretje te strelen. Langzaam duwde hij zijn vinger naar binnen en een geil genot overspoelde mij.

Hij had dat wel in de gaten en een tweede vinger kwam erbij. Zo, ga nu maar op je buik liggen jongen met je billen omhoog. Hij pakte wat glijmiddel en begon mijn sterretje goed in te smeren en weer zijn vingers er in. Nu ging hij achter mij zitten en toen voelde ik zijn eikel tegen mijn gaatje drukken. Je wordt nu mijn lekkere sletje zij hij en op dat moment duwde hij zijn pik naar binnen. Wat deed dat pijn! Ik wilde stoppen maar hij hield mij stevig vast en begon langzaam op en neer te bewegen. Langzaam werd de pijn minder. Begin je het lekker te vinden jongen vroeg hij? En hij merkte wel aan mijn zachte gekreun dat dat zo was. Hij begon nu sneller te bewegen en kwam heerlijk klaar in mijn jongenskutje. We hebben daarna gedouched en zelfs nog in de tuin gewerkt. Die zomer heeft hij mij vaker genomen en alles van de mannenliefde bijgebracht. 

3966 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 26)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.