Zonnen op het naaktstrand Larserbos

Geplaatst door: lelyslet op 20-03-20

Officieel was naaktrecreatie niet meer toegestaan, maar ik had een beschut plekje gevonden op het naaktstrand van het Larserbos. Niet geheel uit het zicht, maar wel zover dat niemand ziet dat je naakt ligt.


Terwijl ik naakt vanaf mijn kleedje alles aan het bekijken ben, komt een man aangelopen. Compleet naakt met een half stijve pik waar hij zo af en toe langs wrijft. Hij komt naast me staan. Mijn hoofd is precies op de juiste hoogte. Ik neem zijn ook in mijn mond en begin hem langzaam te pijpen. Zijn ook wordt al snel keihard en zo nu en dan laat hij een goedkeurend gekreun horen. 
Met zijn pik in mijn mond kijk ik hem aan en zie hoe hij zijn telefoon pakt. Hij begint te filmen. Ik ben nu zo geul, dat ik gewoon door ga en speel in de camera kijk. Ik maak er echt een show van. 

Zijn ademhaling versneld en hij spuit met een flinke hoeveelheid zijn warme geile zaad over mijn  hoofd, gezicht en tong terwijl hij alles filmt. Het druppelt naar beneden over mijn lijf. 
Hij laat me zijn scherm zien en ik zie mezelf heerlijk in actie. Wat een geile ervaring. Ik heb mijn email gegeven zodat hij hem kan sturen, maar tot vandaag heb ik nog steeds niets ontvangen. Ik denk dat ik deze actie dan maar eens moet herhalen.

3814 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.