Op de motorkap

Geplaatst door: lelyslet op 24-03-20

Het was een mooie dag. Ik had een t shirt en een joggingbroek aan. Eentje die makkelijk uit kon. 

Ik had via de chat afgesproken met een Surinaamse jongen om ergens buiten genomen te worden. Dus ik stond bij de sluis op de knardijk te wachten. Een rustige plek, waar soms voetgangers en fietsers langs komen of iemand die aan het einde van de dijk zijn auto wilde keren. 
Een auto komt aanrijden. Daar is hij. Weinig woorden maakten we vuil. Ik ging achter de auto op mijn knieën, terwijl hij zijn broek los maakte. Ik trok zijn broek naar beneden en hapte gretig naar zijn pik. Een behoorlijk exemplaar. Ik schrok er wat van. Gelukkig had ik glijmiddel mee.
 
Toen zijn pik op sterkte was, liet ik mijn broek op mijn enkels zakken en bukte voorover over de motorkap. Hij had condooms mee genomen, welke hij om deed. Na de nodige glijmiddel op mijn kut gesmeerd te hebben, schoof hij langzaam zijn grote pik erin. Het paste tot mijn verbazing. 
Rustig aan begon hij me te neuken. Steeds harder en harder, tot ik uiteindelijk flink genomen werd. Het duurde ook niet lang, voor hij kwam. 
Hij trok zijn pik eruit, deed zijn broek weer dicht, stapte in de auto en reed weg, mij met mijn broek op mijn enkels achter latend. 
Ik deed mijn broek weer omhoog. Net op tijd, want kort erna kwam een ouder stelletje langs fietsen. 

3606 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.