Tuincentrum boy

Geplaatst door: bootwanker op 25-03-20

Frank en ik hebben een bescheiden tuin en af en toe moet er wat vervangen worden of aangevuld worden. Meestal Gaat Frank mee en dus waren we deze keer samen in een tuincentrum bij ons in de buurt. Het was weekend en we hadden uitgebreid ontbeten en dus na verloop van tijd moesten we allebei toch wel even naar het toilet. Na het plassen spoelen we meestal onze pik af. Maar als er mensen in het toilet zijn niet. Maar deze keer was er niemand – dachten we – dus stonden we allebei bij een wasbak om onze lul even af te spoelen. We schrokken toen achter ons ineens een toiletdeur openging. Shit, we dachten alleen te zijn. De man grijnsde wat naar ons en we wilden gauw vertrekken. De man was ongeveer van Frank zijn leeftijd. Stevig gebouwd en kort haar en baardje. Ook nogal behaard gezien het haar dat boven z’n shirt uitkwam. Sportieve kleding en leuke Nike sneakers. Hij had ons wel door het tuincentrum zien lopen en al snel gezien dat we een mannenstel waren. En hij vond ons een leuk stel. Toen wij richting toilet liepen was hij snel voor ons uit gelopen en had zich verstopt in een toilet om ons te verrassen. Voor hem was het een extra leuke verrassing omdat hij nog net had gezien hoe wij onze lullen stonden af te spoelen en dat vond hij erg lekker om te zien. En of wij wel eens iets met een andere man deden, want hij zag ons wel zitten. Ter aanmoediging was hij naar ons toe gelopen en zat Frank z’n kontje te strelen en mij in het kruis te voelen. Zo, die liet er ook geen gras over groeien. Frank en ik keken elkaar eens aan, maar voordat we konden reageren had de man al Frank z’n leuter uit de broek tevoorschijn gehaald en begon erop te zuigen. We waren allebei wat overrompeld en het duurde even voordat we op zijn vraag reageerden. Ik hakte de knoop door en zei dat we af en toe wel wat met andere mannen deden, maar niet op het toilet. Dus als hij wat wilde moest hij met ons mee naar huis gaan. Frank had inmiddels z’n lul weer in de broek gedaan. Hij stelde zich voor als Rob en ja hij had wel zin om met ons naar huis te gaan. Planten afgerekend en ingeladen en daar gingen we met Rob achterin.

Onderweg probeerde hij al aan Frank en mij te frunniken en voelen. Frank reed haast een fietser om ver. Gelukkig ging alles goed. Rob vertelde onderweg dat hij getrouwd was met een oudere man en ze allebei schoolmeester waren in Eindhoven. Ze deden samen ook wel trio en kwartet, maar gingen ook wel apart op pad. Vandaag had hij toevallig ons gezien en wilde proberen of wij daar ook voor in waren. Hij had wel zin in een trio met ons.

Thuis gekomen begon Rob gelijk met mij te tongen en in mijn kruis te voelen. Af en toe werd er aan mijn oorlel geknabbeld en gefluisterd dat hij mij een lekkere Daddy vond. Frank kwam er bij staan en trok Rob z’n broek naar beneden zodat hij aan z’n kontje en lul kon graaien. Ik rukte me even los om op bed snel het speellaken te leggen zodat we ongehinderd onze gang konden gaan en bedacht ineens dat we ook wel eens even met onze nieuwe sling konden gaan spelen. Net vorige week opgehangen en uitgeprobeerd, maar nog niet met een andere man erbij. Nou ja, maar kijken of Rob daarvoor te porren was. Ik had me inmiddels uitgekleed en riep de heren naar boven. Ze kwamen al stommelend boven en we gingen eerst maar eens op het speellaken beginnen.

Rob dook op mijn pik af en begon daar heerlijk langzaam op te zuigen en likken. Eerst likken over het riempje en de pisspleet en daarna langs de eikelrand. Tegelijkertijd zat hij aan Frank z’n lul te trekken. De voorhuid voorzichtig naar achteren en naar voren en daarna met een natgemaakte vinger erover glijden. Ja, Rob had dit al eerder gedaan gezien de manier waarop hij te werk ging. Mijn lul verdween tot aan mijn ballen in Rob z’n mond en Frank z’n paal had inmiddels de volle omvang bereikt en ik zag vanuit m’n ooghoek dat z’n eikel inmiddels paars-rood aangelopen was en glom van geiligheid. Nog even een snelle lik aan mijn ballen en nu was Frank z’n paal aan de beurt voor zuigaandacht en mijn lul werd heel sensueel en vakkundig afgetrokken. Maar wel zo dat ik er nog lang niet van klaarkwam. Inmiddels ging Rob zo liggen dat hij nog Frank z’n paal kon afzuigen en ik bij zijn lul en kontje kon komen. Ik likte langzaam langs zijn stam naar beneden en nam zijn zak in de mond. Ik voelde intussen ook even aan zijn kontje en ging blindelings op zoek naar zijn sterretje. Aan het gezucht en gekreun te horen deed ik het goed. Toen ik zijn leuter in mijn mond deed proefde ik trouwens ook al snel het voorvocht en werd zijn eikel steeds gladder. Ik had inmiddels zijn sterretje ook gevonden en speelde daar wat mee. Gelukkig had ik de fles glijmiddel al klaar gelegd en kon ik daar nog net bij. Ik deed wat op zijn sterretje en mijn vingers en ging daarna langzaam eerst met een en daarna met twee en na verloop van tijd 3 vingers naar binnen.

Het was tijd voor wat anders vond Rob, want hij ging verliggen. Frank moest aan zijn lul zuigen terwijl Rob mijn pik begon te likken en tegelijkertijd op ontdekking ging naar mijn sterretje. Hij streelde lekker zacht mijn kont en ging plagerig met zijn vingers door mijn bilspleet. Die werd uitgebreid gestreeld en ingesmeerd met glijmiddel. Hij kon er wat van. Toen voelde ik voorzichtig een vinger en daarna meer vingers mijn kontje oprekken. Ai, ai, hij wist ook mijn prostaat te vinden en die genadeloos te bewerken tot ik voelde hoe het voorvocht mijn pikspleet uitstroomde en gretig werd opgezogen door Rob. Nee, ik mocht nog niet klaarkomen.

Ik dirigeerde Rob naar onze sling en hielp hem om erin te gaan liggen. Frank had wel zin om dat geile ingesmeerde kontje van Rob te gaan berijden. Hij deed nog wat extra glijmiddel op z’n pik en ramde hem zo dat voorbewerkte kontje van Rob in tot aan z’n zak. Ik keek heerlijk toe hoe Frank Rob zat te berijden. In en uit ging die dikke harde pik. De paars-rode eikel kwam af en toe naar buiten en maakte het voor mij nog geiler. Mijn eikel droop van de geiligheid. Dus ik ging op een verhoging staan bij Rob z’n mond en duwde mijn natte lul naar binnen. Rob zoog er gretig aan terwijl ik toekeek hoe Frank Rob helemaal uitwoonde met z’n dikke geile pik. Het aanblik alleen al en dan ook nog die zuigmond om m’n pik deed me haast klaarkomen. Ik zag dat Frank heerlijk genoot van Rob z’n holletje en steeds harder begon te stoten en tegelijkertijd Rob z’n lul aan het aftrekken was. Hij kwam luid zuchtend klaar in Rob. Ik trok gauw m’n lul uit Rob z’n mond en liep snel naar Rob z’n kontje en stak mijn suizende lul in zijn natte voorbereden kontje. Bij elke stoot voelde ik Frank z’n zaad naar buiten komen. Het duurde ook maar even of ik spoot een aantal flinke stralen naar binnen. Rob genoot met volle teugen dat zijn kontje voor de 2e keer werd bereden en een 2e lading zaad met kracht naar binnen werd gespoten. Terwijl m’n pik nog in z’n kontje zat trok ik z’n druipende pik naar een hoogtepunt. Van geiligheid spoot hij zelfs tot op z’n gezicht. Zo dat was een geile trio. Alle drie de zakken leeg en Rob z’n holletje goed uitgewoond en gevuld. We brachten hem daarna terug naar het tuincentrum en als hij nog een keer met z’n man wilde komen was hij van harte welkom.

4975 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.