Mijn eerste bi ervaring

Na mijn scheiding 10 jaar geleden heb ik geregeld seks dates gehad. Met vrouwen, maar ook met mannen die toch mijn voorkeur hadden en hebben. Ik ben een bi man  en meer op mannen gericht qua seks. Maar mijn eerste bi ervaring zal ik nooit vergeten ,ik denk dat alle mannen dat wel bij is gebleven Ik was toen scholier en was een slanke jongen waaraan niets ontbrak. Op een ochtend fietste op een warme zomerdag  rond 7 uur in de ochtend   naar een zwemplas in de buurt om even te zwemmen. Daarvoor nam ik een afkorting door het bos waarachter de zwemplas lag. Het was een smal zandpaadje waar fietsen niet mogelijk was. Ik stalde mijn fiets tegen een boom en zette hem op slot en liep het Zandpad op door het bos richting de zwemplas. Aan het eind van de zandpad zag ik de zwemplas en zag dat er nog niemand was. Ik trok mijn shirt uit en mijn korte broek ,mijn zwembroek had ik thuis al aangedaan en liep het water in en ging zwemmen. Ik zwom naar de overkant en weer terug en ging het water uit. Ik pakte mijn tas en kleren en liep de struiken in om mijn af te drogen en om te kleden. Ik trok mijn zwembroek uit en droogde mij af. Ik schrok, ik hoorde opeens  mannenstemmen die vlakbij mij waren. Ik stond verstijfd in mijn nakie te wachten en hoopte dat ze weggingen. Ik ging op mijn knieen en hoopte dat ze me niet zouden zien. Dit is een goede plek , hier ziet niemand ons ,hoorde ik een van de mannen zeggen ,ok zei de ander. Er was even een stilte , even later hoorde ik een van die mannen zachtjes kreunen .

Ik kroop richting dat gekreun en zag door het struikgewas twee naakte mannen rond de vijftig jaar, waarvan de ene op zijn knieen de stijve pik van die andere in zijn mond had. Jaaah , zuig harder man ik kom kreunde die ene man. Al snel trok de man zijn pik eruit en met een paar rukken spoot hij zijn sperma in het gezicht van de andere man. Nu ben ik aan de beurt zei de andere en ging staan en zag een behoorlijke half stijve pik. De klaargekomen man ging op zijn knieen en likte aan de eikel en nam hem met moeite in zijn mond en begon hem te pijpen. De man kreunde hard en na een tijdje haalde hij hem eruit en ik zag een enorme pik met een dikke glanzende eikel. Ik wil je neuken hoorde ik hem zeggen ,waarop de andere ging staan en hem de rug toekeerde en zich voorover bukte en zich vasthield aan een boompje. De andere man spuugde op zijn kont en duwde er een vinger in. Na wat gespuug en vingeren, spuugde hij in zijn hand en smeerde daarmee zijn eikel in en duwde die tegen de andere zijn kont. De man die voorover gebukt  stond kreunde zachtjes en toen bij hem die pik in zijn kont ging kreunde hij keihard. De andere man begon hem te neuken en de andere man kreunde hard en siste dat het veel pijn deed. Dat is zo over zei de andere en neukte rustig door met lange halen.

Ik was van al dat schouwspel geil geworden en had inmiddels een stijve lul en masturbeerde mij. De man die neukte keek opeens in mijn richting en zei hardop; kom je erbij ? of blijf je daar kijken ,ik had je vanaf het begin al gezien. Ik schrok hevig en stamelde ,sorry meneer ik was me aan het omkleden. En ruk je je dan altijd voor het aankleden? Kom hier en duw je pik in zijn mond. Ik had nog nooit seks gehad ,laat staan met een man , twijfelde enorm. Kom maar kreunde die andere man ik pijp je klaar. Ik was best opgewonden en liep naar hun toe. Toe maar knaapje , laat je maar klaarzuigen. Ik had vaak tijdens het masturberen gefantaseerd hoe het zou zijn om gepijpt te worden. Ik duwde ook vaak een voorwerp in mijn kont en trok me dan af. maar nu zou het mijn eerste keer worden en ging voor die man staan en al snel zoog hij aan mijn pik , Ik kreunde zachtjes en genoot met mijn ogen dicht en keek af en toe even hoe mijn pik in zijn mond gezogen werd. Ik voelde ook hoe zijn handen over mijn billen gingen en al snel een vinger over mijn kontje strelen. Wat een mooie geile jongen ben jij zei de andere man , ik wil jou ook wel neuken.

Ik kreunde dat ik nog nooit seks had gehad met iemand. Hij zei dat het tijd werd en vroeg of ik het heerlijk vond. Ik kreunde dat ik genoot en voelde hoe een vinger mijn gaatje in ging en mijn prostaat masseerde. Ik werd heel erg opgewonden en kreunde hard dat ik klaarkwam. Aaaargh kreunde ik hard en kwam schokkend klaar en spoot mijn sperma in zijn mond. De man zoog tot de laatste druppel en zei dat ik me om moest draaien. Het neukende stel ging iets naar achteren , buk je voorover jongen en hou je aan die boompje vast. Dat deed ik en die man trok mijn billen uit elkaar en likte mijn anus. Het was een lekkere gevoel en werd er nog geiler van toen zijn tong in mijn kontje ging. Vervolgens ging er weer een vinger in en met wat spuug en geduld gevolgd door een tweede en derde vinger. Ontspan jongen ,ik ga je zo neuken zei de man die inmiddels gestopt was met het neuken van de man die mijn kontje bewerkte. De man die neukte ging voor mij staan en duwde zijn kletsnatte eikel tegen mijn lippen ,het koste mij moeite om die enorme eikel in mijn mond te krijgen en toen het lukte duwde hij zijn pik erin en drukte hard en voelde zijn eikel in mijn keel hij haalde hem er weer uit en ik kokhalsde , de tranen liepen over mijn wangen en voor ik iets kon zeggen zat hij er al weer in en drukte hard ,ik kreeg geen lucht en voelde zijn eikel in mijn slokdarm gaan en begon te neuken. Na een paar stoten haalde hij hem er weer uit , ik kokhalsde en slierten slijm kwamen uit mijn monde en hingen aan zijn eikel. Hij neukte me meerdere keren in mijn keel terwijl de andere mijn kont vingerde. Na een tijdje gingen zijn vingers eruit en ving hij slijm uit mijn mond op en smeerde mijn kont daarmee in. Ik werd met tussen pauzes in mijn keel geneukt en begon er aan te wennen en kokhalsde na  een aantal keren niet meer en het neuken in mijn keel duurde langer met steeds kortere pauzes.

Opeens voelde ik een eikel tegen mijn kont en voor ik het door had zat de pik van die andere in mijn kont wat behoorlijk pijnlijk was. Ik werd geneukt in keel en kont tegelijk. De man die mijn kont neukte kreunde hard dat ik een geile jongenskut had en aan die andere man vroeg of hij ook wilde. Die andere man zei dat hij mijn kut ging neuken wanneer de andere klaar begon te komen en in mijn mond moest spuiten. Dat duurde niet lang ,want opeens ging die pik uit mijn kont en liep rukkend naar mijn mond ,en de andere naar mijn kont. Ik kreeg die pik in mijn mond en na een paar ferme stoten kwam hij klaar en slikte ik voor het eerst in mijn leven sperma. De smaak er van was niet vies en vond het lekker zelfs ik zoog zijn pik

Schoon en daarna hield hij me bij mijn hoofd vast met zijn nog stijve pik duwde hij hem tot aan zijn balen in mijn mond en voelde tegelijk die enorme eikel tegen mijn kont duwen en die ging er met heel veel moeite in. Tranen liepen over mijn wangen en schreeuwen kon ik niet ,maar o wat een pijn deed dat. De man wachtte even en vroeg of het ging . ik knikte met mijn hoofd en langzaam werd ik door hem geneukt en de pijn trok langzaam weg en al snel werd ik volop geneukt met af en toe harde stoten. De pik die in mijn mond zat was inmiddels slap en ik oog er aan tot hij hem eruit trok. De stoten in mijn kut werden heftiger en hoorde de man harder kreunen . opeens ging die pik uit mijn kut en de man liep snel naar mijn mond en duwde die pik in mijn slokdarm en na enkele stoten kwam hij klaar en spoot zijn zaad op mijn tong en slikte het gretig door. Ik stond voorover en hield mij vast aan die boompje met gesloten ogen en voelde aan mijn kont die behoorlijk open stond en gevoelig was. Toen ik ging staan zag ik dat de mannen zich al weer aangekleed hadden De man met die grote pik zei dat wanneer ik vaker wilde ,ook wel bij hem thuis mocht komen. Hij gaf mij zijn telefoonnummer op een papiertje en na een tikje op mijn bil vertrok hij. ik liep naar de zwemplas en sprong erin en ging daarna de struiken weer in om mij af te drogen en aan te kleden. Ik voelde nog even aan mijn kont  ,die nog behoorlijk gevoelig was maar niet meer openstond. Ik zuchtte opgelucht want was  bang dat dat blijvend was.

Onderweg naar huis fietsend kon ik maar amper op mijn zadel zitten. Maar eenmaal thuis gedoucht en omgekleed. Ging ik op bed liggen en genoot van wat mij was overkomen en besloot die man te bellen wanneer ik zin in seks had. Een week later belde ik de man op en spraken af. We hadden uitgebreid 1op1 seks en net als na de eerste keer had ik weer moeite om op mijn zadel te zitten toen ik na afloop naar huis fietste. Ik ben geregeld bij die man thuis geweest en af en toe waren er meerdere mannen bij  aanwezig die mij verwenden. Ik bezocht die man bijna drie jaar lang wekelijks om te genieten Van ons seksspel waarbij vele variaties en standjes aan bod kwamen. De man werd ziekelijk en bij mijn laatste bezoek vertelde hij me dat hij ernstig ziek was en terminaal. Van seks kwam niets meer terecht ,maar ik bleef hem bezoeken. De laatste keer dat ik hem zag was hij stervende. Ik heb toen afscheid van hem genomen. In de jaren daarna studeerde ik af en ging werken ,kreeg verkering en trouwde, kregen kinderen en waren samen tot tien jaar geleden. Al die jaren dacht ik dagelijks aan die man en onze seksuitspattingen. Na mijn scheiding ben ik weer in contact gekomen met mannen. Ik had geregeld seks en genoot pas weer  volop bij de man die nu mijn vaste maat is.

5799 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 32)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.