Wat een dag

Dag 10 van thuiswerken. Ik ben er echt helemaal klaar mee. Het was stil op de flat, te stil. Gelukkig had de zon geschenen de laatste dagen en had ik wat tijd op het balkon doorgebracht. Ik zuchtte nog eens diep. Met mijn tablet in mijn hand ging ik op de bank zitten. Ik opende mijn email. 8 nieuwe berichten. Oeh best veel. Al snel zag ik dat mijn gat in mijn hand en mijn ongedurigheid van de afgelopen vandaag in ieder geval zou zorgen dat de deur bel een aantal keren zou rinkelen. Ik had me uitgeleefd en nieuwe kleding, speeltjes etc gekocht. Ook zou vandaag mijn AH bezorging komen. De oudste van de 8 email trok mijn aandacht. Shit dat had ik niet verwacht. Ik opende de email en las deze door. 

Goed, dan eerst maar ontbijt. Ik liep de keuken in en begon wat klaar te maken. Na het ontbijt de douch in om effe echt wakker te worden. Dat hielp. Ik zocht wat bij elkaar om aan te trekken en liep weer de kamer in. De deur bel. shit, dat is vroeg. Ik opende de hoofddeur beneden en liep naar mijn eigen deur toe. Trillend op mijn benen bleef ik staan. Ik zag wat bewegen en eigenlijk nog voordat deze bel zou gaan had ik de deur al open. Een frisse wind kwam me tegemoet. Het was nog koud buiten. Een vent van een jaar 30 met een pakketje in de hand. Ik leg het hier neer zij hij terwijl hij bukte. Ik hield afstand en zag hoe hij bij het omhoog komen nadrukkelijk zijn blik op mijn kruis richtte. Ik kreeg het warm. Mijn lul besloot om met sprongentjes omhoog te komen. Dat ziet er lekker uit, zei hij. Ik bloosde nog meer. Dank je, zei ik. Jammer dat we afstand moeten houden, wel geniet van je pakketje. Hij keek nog een keer om toen hij over de balustrade liep. Ik pakte vlug het pakketje en deed de deur dicht. 

He dit was niet iets wat ik besteld had dacht ik nog. Ik openende het en er zat een mooie witte jockstrap in. Wauw, zo een waarvan ik nou al een hele tijd droomde. Ik trok hem snel aan, hij was een beetje aan de kleine kant maar mijn lul en ballen stonden er wel mooi in. Ik ging weer terug de kamer in. Dit was geil zo'n witte jockstrap, mijn lul had het dan ook helemaal naar zijn zin. Met een kop koffie surfte ik even over de mijn bekende sites. Ik schrok op toen de bel weer ging. Ik opende de beneden deur weer en wachtte geduldig af. In mijn witte jockstrap en t-shirtje voldoe het toch wel een beetje al te open en bloot. Nog meer dan toen ik mijn boxer aan gehad had een uurtje of zo geleden. 

Het was mijn bezorging van bol.com deze keer. Hij keek wel maar zei niets. Mijn lul liet zich wel zien maar deze keer bloosde ik niet. Dat viel reuze mee zo, dan lukte me wel. Ik liep de kamer in en zocht in mijn laatjes en vond al snel wat ik zocht. Een leren riempje. Ik deed mijn jockstrap naar beneden en bond het riempje onder mijn ballen en lul. Ik had dat al vaker gedaan en wist wat het gevolg was. Mijn ballen voornamelijk maar ook mijn lul werden naar voren gedrukt en vielen nog meer op in mijn jockstrap. Met een zucht liet ik de jockstrap er over heen vallen. Mijn lul deed een sprongetje omhoog en shit daar ging de deur bel al weer. Het leer er net op of dat iedereen vandaag tegelijkertijd kwam. 

Een momentje later stond ik weer voor de deur en wachtte af tot ik een schaduw op mijn deur zag vallen. Ik wachtte de bel af en deed de deur open. Een jonge knul stond op een meter van de deur en wilde iets zeggen maar zijn mond viel dicht toen hij mij zag. Ik voelde hoe mijn lul nu echt mijn jockstrap helemaal vulde en mijn gezicht rood kleurde.  Eh, ik kwam het geld voor de voetbal vereniging ophalen. We zijn bang dat mensen dat nu vergeten en we hebben het hard nodig zij hij al stamelend. Oh shit, ja tuurlijk geen probleem. Ik pak het even.  Ik liep weg en ik wist dat ik nu mijn billen aan hem liet zien. Ik pakte het geld voor deze maand wat ik normaal altijd in de kantine betaalde en deed het in een envelop. Ik liep langzaam terug naar de deur. Ik betrapte hem dat hij met zijn rechter hand over zijn kruis wreef. Toen hij mij zag stopte hij er mee en strekte die uit om de envelop aan te nemen. Hij lachte nog een keer zenuwachtig, nam de envelop en draaide zich om. 

Shit, ik voelde hoe mijn geilheid nu de jockstrap bevochtigde. Ik deed de deur dicht en ging terug de kamer in. Ik keek wat rond op wat geile twitter blogs.  Het moet een uurtje of zo later geweest zijn toen de bel weer ging. Albert Heijn dacht ik. Ik trok mijn t-shirtje uit en ging met geile opwinding in mijn Jock stap weer naar de voordeur toe. Deze keer was het een wat oudere man. Hij zij niet veel maar dat was niet nodig, ik wist hoe ik er bij stond en schaamde me diep. Zo moest ik die middag nog 2 keer de deur open doen. Gelukkig was er weinig reactie maar mijn geilheid werd steeds groter en groter. 

Rond 5 uur opende ik mijn email weer. Er was maar 1 nieuwe binnen gekomen, ik las deze en dacht shit. Ik begon met mijn lul te spelen en deze stond stijf in mijn jockstrap toen 20 minuten later de deurbel weer ging. Ik had alles klaar, geld, papiertje dat ik op mijn borst geplakt had. Ik stond met mijn rug naar de deur eerst en draaide me om te deur bel ging. Ik opende deur en zag een jonge knul met een pizza in zijn hand. Een goede avond zei ik. Hij keek me aan en ik zag dat hij las wat er op het briefje stond. Doe je dat?  vroeg hij vervolgens. Ja, eh.. Ik zie het al je wordt geil bij de gedachte. Wel doe een paar stappen terug zodat we afstand houden. Ik liep een paar passen achteruit. Hij stapte tot net in de deur opening en opende zijn broek. Ik zag dat hij een half harde lul er uit haalde. Hij begon er mee te spelen, hij werd stijver en stijver en het duurde niet lang of het glas dat ik daar neer gezet had werd gevuld met zijn sperma.  Hij plaatste het terug op de grond, deed een paar passen terug tot hij weer buiten stond. 

Ik wist wat ik nu moest doen. Mijn lul was stijver dan stijf. Ik liep naar het glas, rook er even goed aan en liet het toen in 1 teug mijn mond in glijden. Het was best een aardige hoeveelheid. Ik hield het even in mijn mond en slikte het toen door. Geil zei hij. Jammer dat we afstand moeten houden. Ik knikte alleen maar. Hij pakte het geld aan en terwijl hij weg liep riep hij Ik kom nog wel een keer terug. 

Ik sloot de deur bleef zo even staan, ging met mijn hand over mijn lul en spoot mijn eigen sperma door mijn jockstrap naar buiten. Ik hoorde applaus op de achtergrond. Ik bukte voor de laptop die aan het eind in de gang de hele dag had gestaan. De camera ging nu aan en ik zag mijn meester staan. Hij zei goed gedaan sletje we aardig wat leuk film materiaal van je vernederende dag. We gaan dat mooi op twitter plaatsen. Goed gedaan, geniet van je avond. 

4418 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.