Rik op de racefiets.

Geplaatst door: bootwanker op 04-04-20

Op een avond liet Frank mij een foto zien van een leuke man op een racefiets. Hij had een lycrapakje aan en van die lange voetbalsokken en sneakers. Hij wilde graag met ons daten. We moesten dan wel een Adidas outfit aan. Sportbroekje, shirt en van die hoge kousen en Adidas sneakers er bij aan. Hij kickte daarop. En eigenlijk ook wel op pilletjes en vele soorten ijzerwaren. Geen idee waar hij het over had, maar we gaven in elk geval aan niet van pilletjes en zo te houden en die ijzerwaren moest hij dan maar meenemen en laten zien. Daar konden we dan ter plekke nog wel over beslissen. Hij wilde de hele dag komen en zou op de racefiets komen. Vonden we goed.

Een paar dagen voordat hij kwam ging de bel en stond de postbode met een pakje voor ons aan de deur. We hadden allebei niks besteld en waren dus zeer verbaasd. Het pakje zat vol met sportkleding. Broekjes, shirtjes en van die hele hoge voetbalkousen. Alles van Adidas. Nou dat was duidelijk dus waar dat vandaan kwam. Wij aan het passen en kijken hoe het ons stond. Frank vond een wit setje wel geil en ik had iets met rood en wit. Alvast dikke voorpret. In onze collectie sneakers nog een paar bijpassende Adidas sneakers uitgezocht en we waren er helemaal klaar voor.

Op de bewuste dag hadden we ons lekker gedoucht en gespoeld en zaten we klaar in onze sport outfit. Hij zou al om 10 uur in de ochtend komen. We dachten eerst nog even dat hij niet kwam opdagen  omdat de afgesproken tijd al lang voorbij was, maar een uur later dan afgesproken kwam hij toch. Hij was veel later omdat het veel verder fietsen was dan hij had gedacht. Een strak geel lycrapakje aan, waar alle contouren duidelijk in zichtbaar waren. In elk geval een lekker groot gespierd lijf en een dikke bobbel in het kruis. En uiteraard de sportkousen, opgetrokken tot over de knieën, en Adidas sneakers. Op de rug een zakje met rammelende spullen. Vast en zeker de ijzerwaren, waar hij het over had gehad.

Aangezien het een relaxte slow date zou worden begonnen we even met tongen en elkaar overal betasten. Hij was laaiend enthousiast over onze outfits, alhoewel hij ze zelf naar ons had opgestuurd. En wij vonden dat lycra pakje wel heel geil om te zien en te betasten. Eerst maar eens aan de koffie en af en toe wat zoenen en elkaar betasten. Het was een spontane man en hij wist wel hoe hij ons de hele tijd moest prijzen met positieve en lieve opmerkingen. Dat had nog nooit iemand bij een date zo gedaan. Meestal is het een begroeting, de seks en daarna in nog even gezellig wat drinken en napraten. Dit begon al heel anders en hij vleide ons wel heel erg met positieve en lieve opmerkingen.

Uiteindelijk gingen we samen op bed liggen met Rik in het midden. We hadden inmiddels onze sportkleding uitgedaan behalve de hoge sokken en sneakers. Rik keek daar goedkeurend naar en trok ze allemaal op tot over onze knieën. Daar kickte hij nou eenmaal op. Frank begon met tongzoenen en ik met het likken van zijn pik en ballen. Hij was besneden en had niet zo’n grote pik en zak. Dus terwijl ik boven de natte geluiden van het tongen hoorde verdween al snel Rik z’n hele pik in m’n mond. Tijdens het pijpen kon ik ook nog wel met m’n tong bij z’n ballen. Ondertussen bleef Rik maar zeggen hoe lekker hij het met ons vond en als hij al niet getrouwd was hij wel met ons wilde wonen. Frank en ik ruilden maar eens van plek en ik ging met Rik tongen en Frank ging hem pijpen. Rik was wel een nogal passieve bottom. Maar het tongen ging heerlijk en zijn opmerkingen en gekreun moedigden ons beiden wel aan.
Tijd voor pauze. Wij kadetjes met thee en Rik kadetjes met wijn op bed. Lekker relaxed eten en drinken en ondertussen elkaar wat betasten en strelen.

Tijd voor wat meer Aktie. Terwijl ik met Rik aan het tongen was ging Frank op z’n pik zitten en begon hem te berijden. Onder het tongen zag ik wel dat Frank daar best van genoot en hij zag dat mijn pik al weer flink hard overeind stond en nat begon te worden. Ik ging staan en schoof mijn natte lul bij Rik in de mond. Frank bleef in een rustig tempo op en neer rijden op Rik z’n pik. Rik kreunde en mompelde allerlei lieve woordjes. Wisseling van de wacht. Ik ging op Rik z’n leuter zitten en Frank schoof z’n lul bij Rik in de mond. Terwijl Frank z’n natte dikker leuter bij Rik naar binnen schoof keek hij toe hoe ik op Rik z’n lul reed. Niet zo groot, maar wel lekker hard en ik voelde die lul heerlijk naar binnen en buiten gaan en langs mijn prostaat wrijven. Ik werd geil van kijken hoe Frank Rik in de mond neukte en hij werd geil van kijken naar hoe ik Rik bereed op z’n lul.

We waren alle drie inmiddels flink op stoom en als we zo door zouden gaan was het gauw afgelopen met de pret.

Pauze met wat knabbels en drinken. Alles weer tot rust laten komen. Wel elkaar een beetje plagerig betasten ondertussen natuurlijk.

Na de pauze wilde Rik z’n holletje gevuld hebben met onze pikken. Ik was het eerst aan de beurt. Het was een heel strak holletje. Met flink wat glijmiddel op m’n lul en op z’n sterretje gleed m’n lul toch lekker naar binnen. En Rik maar roepen hoe geil hij het vond en dat we hem flink moesten doorpalen. Dieper en harder. Frank keek geil toe hoe ik Rik een flinke beurt gaf en hem bereed als een volleerde topsporter. Maar dat strakke holletje, die aanmoedigingen en het neuktempo bracht mij wel snel in de buurt van een hoogtepunt. Dus ik liet m’n pik snel uit z’n holletje glijden en bracht Frank z’n pik in stelling. Ik smeerde z’n paal nog een goed in en nog een flinke scheut bij Rik en duwde toen voorzichtig Frank z’n lul naar binnen in het door mij voorbereden kontje. Frank z’n lul is groter dan de mijne, dus het was maar goed dat ik als eerste was geweest en het kontje al wat had opgerekt. Rik zuchtte even diep en Frank z’n eikel passeerde het sterretje op weg naar binnen. Langzaam dieper tot aan z’n zak en begon toen langzaam te pompen. Rik kraaide het uit van genot en Frank begon Rik in een steeds hoger tempo door te palen. Ik werd van dat aanblik zo geil dat ik haast zonder handen al klaarkwam en mijn lading over Rik heen spoot. Hij riep nog dat ik het ook in z’n holletje moest spuiten, maar het was al te laat. En tsja, toen kwam Frank ook klaar. Deze lading ging wel helemaal diep naar binnen bij Rik. Toen Frank z’n lul langzaam naar buiten liet glijden kwam er een flinke lading zaad mee naar buiten. Wat een heerlijk geil gezicht.

Rik vond het allemaal heerlijk geil en zei niet te hoeven komen. Maar dat vond ik maar niks. Dus ik pijpte hem nog even goed en het duurde maar even of ik voelde de stralen al in mijn mond spuiten.
Rik z’n kontje jeukte nog van geiligheid en hij wilde dat ik hem nog een keer probeerde te neuken en dan moest ik in hem spuiten. Ik was inmiddels van al die geile praatjes wel weer geil geworden en mijn lul stond al weer omhoog. Rik z’n kontje stond nog open en druipte nog na van Frank z’n zaad. Ik gleed er zo in, maar moest best wel moeite doen om nog een keer te spuiten. Ik ramde dus flink in Rik z’n holletje en Rik en Frank moedigden mij aan. Frank ging achter me staan om in hetzelfde ritme mee te stoten en aan m’n tepels te trekken. Uiteindelijk kwam ik nog brullend klaar en spoot mijn 2e lading in Rik z’n uitgewoonde holletje. Iedereen uitgeput en tevreden.

Rik bleef nog bij ons eten en ging nog stevig aan de wijn. Niks op de fiets naar huis dus. We hebben hem tot vlak bij z’n huis gebracht. Frank drinkt nooit, dus dat was geen probleem.  Het laatste stukje moest hij zelf nog even doen. De buurt hoefde niet te weten dat die sportieve fietser suf geneukt was en vol drank zat.

3783 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.