Zomer op het Laakse strand

Geplaatst door: lelyslet op 07-04-20

Het was een zomerse dag, lekker zonnig en warm, toen ik van mijn werk thuis kwam. Zo'n namiddag die je liever niet met kleren aan beleeft. Het Laakse strand zit niet ver weg, dus ben er snel heen gereden.


Daar aangekomen ben ik lekker op mijn kleedje gaan liggen. Het grote open veld dat bijna achteraan bij de bosjes zit. Er waren nog maar een paar mensen, die al aan het inpakken waren. Ze gingen weg en toen was ik alleen. 

Na een half uur kwam een senior man en ging aan de andere kant van het veld liggen. Een gebruinde man met een mooie dikke lul. Hij legde zijn spullen neer en liep paraderend langs me richting het laatste veld en de bosjes. Een beetje geil geworden ben ik langzaam ook die kant op gelopen. Nog voor  ik bij het einde van het veld was, kwam hij al terug lopen. Ik bleef naar zijn pik staren en likte mijn lippen.

Midden op het pad ben ik op mijn knieën gegaan en nam zijn pik in mijn mond. Zijn heikel likkende, kwam het voorvocht snel. Ik voelde.zijn pik groeien in mijn mond. Het duurde ook niet lang voor hij zijn zaad in mijn mond spoot.

Hij ging weer terug naar zijn spullen, pakte in en ging weg. Het was duidelijk dat hij alleen kwam om zijn zaad te lozen. Er was helaas niemand anders om te pijpen. Zo open en bloot op het strand had ik dat wel gehoopt. Komende zomer maar een nieuwe poging.

3716 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.