Dominant(je)

Vandaag na lang aarzelen een date gepland met M, we hadden wat gechat en ik was heel benieuwd naar hem vooral omdat hij dominant is.

Ik had gevraagd wat ik kon verwachten en hij somde een paar dingen op: assplay, spanking, toying enz.
Bij hem aangekomen belde ik aan, een kleine wat oudere man deed open en ik dacht "ojee als dit maar goed komt", hij vroeg me binnen en ik volgde hem de kamer in.
Eenmaal binnen ging hij achter mij staan en kneep hard in mijn tepels, ik voelde mijn pik hard worden, ook omdat hij mijn pik begon te masseren. 
Hij beveelde mij om mijn kleding uit te doen en deed dat zelf ook.
Ik moest mij omdraaien en hij begon hard op mijn kont te slaan, ik voelde mijn kontje gloeien.

Ik moest op mijn knieën op de bank zitten en hij begon mijn kutje uitgebreid te likken en zijn vingers in mijn kut te duwen, god wat was ik geil, ik ben zelden zo lekker gevingerd.
Na een paar minuten stopte hij en liep naar een kast waar hij een plastic tas en een pot vaseline pakte.
Hij haalde een veter uit de tas en begon mijn pik en ballen af te binden waarna hij mij op een zalige manier begon te pijpen.
Na een tijdje pakte hij de vaseline in smeerde mijn kutje goed in waarna hij een butplug zo mijn kut in duwde.
Hij begon weer hard op mijn kont te slaan en spaarde dit keer ook mijn kut en afgebonden ballen niet, waarna hij een klein zweeje pakte en flink op mijn kont en kutje begon te slaan, ik werd gek van geilheid.
Ik moest in de lengte van de bank op mijn handen en knieën zitten en weer begon hij met zijn handen en zweepje mijn kont te bewerken tot deze weer gloeide van genot.
Op zeker moment zette hij de webcam aan en haalde de buttplug uit mijn kutje, ik kreeg een verse klodder vaseline op mijn kut en hij begon mij stevig te vingeren, eerst een, toen twee en daarna drie vingers in mijn kut waarbij hij af en toe ook nog met de zweep over mijn afgebonden ballen sloeg, dit allemaal voor de webcam.
Na het vingeren stopte hij diverse maten dildo's in mijn kut en neukte mijn kutje op een zalige manier die hem via de webcam gevraagd werden.

Na verloop van tijd moest ik voor hem staan en pijpte hij mij op een zalige manier naar een hoogtepunt waarbij ik al mijn zaad diep in zijn keel spoot, ook dit deed hij voor de cam.
Na afloop namen we afscheid en vroeg hij of ik nog eens terug kwam, nou reken maar, dit was supergeil en lekker.

3260 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.