Mijn allereerste keer

Mijn allereerste sex ervaring met een nam!


 Na mijn diensttijd heb ik een aantal maanden bij een beschuit-en koekjesfabriek gewerkt om de tijd te overbruggen naar mijn vaste baan. Tijdens een van de ploegwisselingen viel mij oog op een boekje dat onder de kleedkastjes op de grond lag in de gemeenschappelijk kleedruimte. Ik raapte het op en zag dat er een stoere jongen in onderbroek op de cover stond. Ik keek om me heen en zag dat ik als enige in kleedruimte was snel stopte ik het in mijn tas. Van de spanning durfde ik er niet gelijk in te bladeren. Eenmaal thuis aangekomen heb ik met verbazing het boekje door gekeken. En eerlijk gezegd ben toen best wel geil geworden van die geile verhalen en opwindend foto’s. Hoewel het niet het nieuwste boekje was toentertijd had ik het verstopt in een doos met onderdelen in de kelder. Na mijn verhuizing naar een andere stad i.v.m. een nieuwe baan was ik op een vrije dag de overgebleven opgeslagen dozen aan het uitpakken en vond ik het boekje weer. Nieuwsgierig als ik was geworden las ik het in één adem uit. 

De volgende morgen nenig wikken en wegen en omdat het toch aantrok de stoute schoenen aangetrokken om een bezoekje aan de plaatselijk tabak zaak te brengen. Ik schuifelde twijfelend en tergend langzaam de hoek in als ik of niets vermoedend daar zou uitkomen. Mijn ogen vielen op een tweetal boekjes één waarin gewoon mannen stonden afgebeeld en één gay SM boekje. Tijdens het afrekenen stond ineens een dame naast me bij kassa 2 welke mij aansprak met de tekst “beide hebben we het zelfde bedrag te betalen maar niet de zelfde tijdschriften”.


Verbaast keek ik haar aan kreeg een knal rode kop, zo voelde het te minste wel. En sloeg meteen volledig dicht, beduusd liep ik maar mij fiets toe. Voordat ik überhaupt kon opstappen stond zij weer uit het niets voor mij en zei dat mijn boekjes spannender waren dan die van haar. Oh, kick je dan ook op mannen? was mijn reactie. Waar op zij hard begon te lachen zei ja hoor maar ook mijn man valt zowel mannen als op vrouwenTijdens het gesprek ik keek haar aandachtig aan en schatte haar z’n jaar of zestig dus ik dacht dat hij ook wel zo oud zou kunnen zijn. Verder vertelde ze dat het haar opwond als hij seks zou hebben met een man ter wel zij toe keek. Daar het nogal warm was en we vol in de zon stonden stelde ze voor om eventjes mee te gaan om bij haar thuis wat te gaan drinken. Ze woonde toch in het appartement hier schuin boven zij ze

Bij binnenkomst liep zij gelijk door naar de woonkeuken en zonder te vragen schonk ze drie grote glazenwater in water in. Niet veel later liep er een jonge man de kamer in en zei ik dacht al dat ik je hoorde praten. Ik draaide mij om en hij stelde zich voor als Rob. Ik keek hem van top tot teen aandachtig aan en schatte hem niet veel ouder dan 35 tot 40 jr. En vroeg van waar dit bezoek? An vertelde spontaan over mij aankopen waar op Rob nieuwsgierig was geworden. En aan mijn vroeg om de boekjes te laten zien. Nog voordat ik de boekjes op de kookeiland had neergelegd voelde ik dat hij al bijna tegen me aanstond.


Ik kijk graag over je schouder mijn haastte hij te zeggen. In gedachte voelde ik z’n redelijk gespierde lichaam al tegen me aankomen. Hoe zou dat voelen z’n harde lul tegen je aan? Het duurde niet lang of zijn handen gleden over mijn billen en zei hij tegen An wat heb je iets lekkers meegenomen zeg. Met zijn linkerhand kneep hij in mijn rechtertepel en met zijn rechterhand maakt hij mijn broek los. Al snel voel ik met mijn beide handen een enorme bobbel in zijn broekje zitten. Wrijvend over bobbel maakte hem nog heter dan hij al was. Het duurde dan ook niet lang voordat mijn broek op de grond lag. Tot zijn verbazing had ik geen onderbroek aan. Met mijn beide handen nog op mijn rug ritste ik zijn rits naar beneden en haalde zijn inmiddels harde lul uit zijn broek. Drukte mijn kontje stevig tegen hem aan zo dat ik zijn stijve heerlijk tegen mijn billennaad aanvoelde. Eerst nog speelde hij nog wat met zijn harde pik bij mijn billen en zei “zo te zien vindt je dit wel lekker hé”. Waarop ik aangaf dat het mijn eerste keer was dat ik samen met een man aan het vrijen was en dat het mij meer dan opwond. Hij beval mij om op het kookeiland te gaan zitten en mijn benen te spreiden. Ik leunde expres wat achterover zodat hij nu goed zicht had op mijn harde loodrecht opstaande pik. Met beide handen masseerde hij eerst mijn schaamstreek en toen met zijn tong mijn glad geschoren ballen. Hij duwde mijn benen de lucht in en zakt met zijn tong langzaam af naar mijn anus. God wat was dat een lekker gevoel, ik kreunde zwaar van genoot.  Plots stopte hij en nam gulzig mijn pik in zijn mond, ik merkte dat hij een volleerd pijper was, zijn lange en diepen halen deden mijn pik ontploffen en het duurde dan ook niet lang dat ik mijn warme sperma achterin zijn keeltje spoot. Hij trok mij van het kookeiland af en liet mij voor hem knielen instinctief pakt ik met beide handen zijn pik beet en stopt hein mijn mond. Ik probeerde op de zelfde manier te pijpen zoals hij dat gedaan had. Het duurde echter vrij lang voordat hij klaar kwam. Hij zei dat het voor de eerste keer niet onaardig was maar er wel ruimte was voor verbetering 

4464 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.