Experimenteren kan nooit kwaad!

In dit verhaal gaat het over 2 tieners die met elkaar aan het experimenteren zijn. Tom en Wouter zijn allebei 19 en single. Het zijn hele goede vrienden die alles van elkaar weten. Op een zatte avond eindigden ze samen in bed en trokken ze elkaar af. De dag erna, eens ze uitgekaterd waren, vertelden ze wat ze ervan vonden. Ze vonden het eigenlijk wel leuk, zo konden ze elkaar eens plezieren. Later gebeurde het nog wel vaker en begonnen ze zelf elkaar te pijpen. 


Op een dag vroeg Tom aan Wouter of hij ooit eens anale seks zou willen proberen. Wouter twijfelde daar wel een beetje over, want hij wist niet goed wat hij ervan moest verwachten. Tom vond dat niet erg en vroeg of hij niet gewoon wat wilde komen gamen. Ze speelden de hele avond op de computer terwijl ze van alle verhalen aan elkaar vertelden. 


Het was al laat en ze gingen bijna slapen. Maar ze waren allebei geil, dus besloten ze toch nog even wakker te blijven. 

Ze begonnen heel zachtjes te kussen en elkaar te strelen. Het bloed ging steeds sneller naar hun penis en ze voelden hem al snel groeien. Ze gingen verder en trokken elkaars kleding uit en lagen toen in hun onderbroek op elkaar. Het kussen veranderde al snel in tongen. Tom zette de volgende stap, hij trok Wouter zijn onderbroek naar beneden en streelde zijn penis. Hij was al een pak gegroeid. Hij begon hem rustig af te trekken, Wouter kreunde een beetje. Het mocht niet te luid zijn, want de ouders van Tom sliepen beneden. De penis van Wouter was op volle sterke en Tom besloot hem te pijpen. Heel zachtjes gleed de mooie paal van Wouter naar binnen. Hij likte, zoende en streelde zijn lul. Wouter voelde dat hij bijna zou klaarkomen en hield Tom tegen.  


Het was nu de beurt aan Tom om te genieten. Zijn onderbroek vloog uit en Wouter startte te pijpen. Ook Wouter kon er wat van. Ze vonden het geweldig. Wouter werd er zo geil van en fluisterde in Toms oor: ‘wil je alsjeblieft mijn poepje neuken?’. Daar zei Tom natuurlijk geen nee tegen. Hij nam het glijmiddel uit zijn nachtkastje en nam een condoom. Ze vonden het allebei spannend, het was voor allebei de eerste keer. Tom was wel al eens genomen en Wouter had al eens iemand genomen. Maar omgekeerd nog nooit. Ze waren er 100% klaar voor. Wouter zette zich zoals een echt hondje terwijl Tom zijn kutje likte. Wouter kreeg er de kriebels van. Daarna startte Tom met zijn vingers, want het was nog veel te strak. Na 2 minuten stond zijn kontje al wijd open. Tom nam nog een beetje glijmiddel en hield zijn lul voor het sterretje. Hij duwde eerst rustig tot hij er een beetje inzat. Wouter kreunde een beetje, het deed wel wat pijn. Tom hield ze lul even stil, om te laten wennen. Ook dat duurde niet lang, Wouter duwde naar achter, hij wou meer. Tom begreep het en stak hem veel dieper. Nu waren ze echt begonnen en wat was het lekker. Ze genoten er allebei erg van. Het duurde helaas niet zolang tot Tom begon te versnellen. Hij begon te hijgen, steeds sneller.  

 

Wouter voelde dat Tom ging klaarkomen en trok zich terug. Hij draaide zich om en trok het condoom van zijn pik. Wouter zei: nu mag je klaarkomen en begon Tom nog wat te pijpen. Het spoot tot diep in de keel van Wouter en wat was die blij met de vitamientjes. Tom moest er even van bekomen, want man wat was dat lekker. Ze lagen nog even op bed maar daarna moest Wouter naar huis. Ze beloofden dat dit niet het einde was. Want zeg nu eerlijk, waarom mag je niet van elkaar genieten? ;)


Warre

5480 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 27)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.