Op de volkstuin heerlijk genomen

Geplaatst door: richard1962 op 12-04-20

Het was op een maandag ergens in de herfst van 2019.  Het zou die dag mooi weer worden en ik had een date met "grijze opper" gemaakt bij de ingang van een volkstuincomplex waar hij een tuin en een huisje had.
Toen ik aan kwam rijden op de parkeerplaats stond hij mij al op te wachten. Zodra ik uitstapte sprak hij mij aan met, jij moet Richard zijn, toch? Ik antwoordde met ja inderdaad en jij bent dat Aard, waarop hij meteen antwoordde; ja ik ben de grijze topper. Toen we bij zijn tuin aankwamen bleek het een goed beschutte tuin te zijn met aan twee zijden dichte bebossing en 2 zijden een hoge schutting. Hij zei, je kunt hier gewoon naakt lopen, dat doe ik ook meestal er is maar weinig volk hier en het is goed beschut. Kleed je gerust uit en als je wilt kun je binnen douchen. Ik heb me uitgekleed en gedoucht. Toen ik klaar was en douche uitliep zat hij op een draaistoel al op me te wachten en zei, zo dat ziet er beter uit, draai je eens om en laat mij je kontje maar eens even zien. Ik stond voor hem en draaide mijn kont naar hem toe, hij vroeg me te bukken en mijn anus te laten zien. Toen ik zo stond werd ik erg opgewonden en voelde dat hij mijn ballen van achteren pakte en mij verder naar hem toetrok. Ineens voelde ik zijn warme mond en tong, die mijn anus begon te likken, kniel maar eens op de grond met je geile kont omhoog bottomsletje, dan zal ik je eens even gereed maken om je straks eens goed te nemen slet. Ik werd er erg geil van en voelde zijn tong heerlijk dieper naar binnen gaan, waarna zijn vinger volgde. Hierna pakte hij glijmiddel en spoot dat zo direct mijn anus in, rrr dat voelde koud aan.

Zo nu zal ik je eerst eens lekker geil openwerken met mijn vingers en deze dildo’s, waarbij hij op de grond wees naar een handdoek die hij openvouwde, er lagen 4 dildo's in en een flinke plug, hij was heel wat van plan en ik werd er alleen maar geiler en gewilliger van. Nadat hij mij met een paar vingers bewerkt had en met de kleinere dildo's kwam hij met de grote plag en zei, je kronkelt als een echte hoerige slet en ik weet wel wat je nodig hebt, je krijgt die lekkere plug er eerst in. Nadat hij deze er met beleid ingewerkt had kreunde ik van geiligheid en genot, hij zei zo loop er maar eens mee naar buiten en ga daar in de hoek maar even op dat bankje zitten met die plug erin. Toen ik zat, ik voelde me helemaal vol en hoerig, begon hij zijn inmiddels stijve lul op mijn gezicht te slaan en zij zuig die maar eens goed af en probeer hem maar te slikken tot en met de ballen. Hij hield me een flesje poppers voor mijn neus en duwde na een paar snuifjes zijn lul in mijn mond, zuigen maar slet en laat die plug zitten want je geile ass moet goed soepel blijven. Ik zoog hem met veel speeksel en hij bewerkte mijn tepels erg hard maar ik vond het heerlijk onder genot van die poppers. Zo nu wil ik je eens goed neuken slet ga maar op handen en knieën met je kont omhoog.
De plug zat er nog in maar wilde eruit floepen, waarna hij hem er hard weer in duwde. Hij deed een condoom om en trok toen de plug eruit. Hij stootte zijn lul er diep in en begon mij hard stotend te neuken waarbij ik mij amper stil kon houden daarbuiten. Ik kreunde en gilde iets te hard volgens mij, maar het leek hem niet te schelen. Na een tijdje stopte hij met neuken en liet mij zijn lul aflikken en zuigen.
Daarna hield hij 5 minuten rust en speelde wat met mijn tepels en ballen en zoog ook mij heerlijk.

Toen liep hij naar binnen en kwam terug met een handschoen en een pot crisco of iets dergelijks. 
Nu ga ik je geven wat je nodig hebt en je lekker laten kronkelen van genot. Ik moest op mijn rug in de hangmat gaan liggen met mijn kont net over de rand. Hij deed de handschoen aan en vette mijn anus in en liet een aantal vingers naar binnengaan en ronddraaien, ik dacht dat ik gek werd van genot. Hij had weer een flinke paal en neukte mij ook weer heerlijk afgewisseld door zijn vingers waarmee hij mij steeds verder oprekte. Zo pak nu maar een paar flinke snuiven poppers en ontspan je lekker, dan ga ik mijn hand bij je naar binnen brengen en je klaar laten komen via je geile kont lekkere slet van me. Ik was ergens in de zevende hemel na wat poppers en voelde dat mijn kont opgerekt werd en uiteindelijk gleed zijn hand door naar binnen pfffff ik zat helemaal vol, de pijn trok weg en ik was zo geil dat zonder dat mijn lul aangeraakt werd het sperma zo uit mijn lul liep, wat een ongekend genot. Na zo enige tijd langzaam gedraaid te hebben met zijn hand in mijn kont haalde hij zijn hand eruit en neukte mij tot hij als een beer klaarkwam.
Hij spoot alles over mijn buik en liet daarna zijn lul in mijn mond glijden, waarna ik hem heerlijk schoon likte.
Hij stopte weer een paar vingers in mijn kont en vingerde me rustig nog even, waarna ik spontaan weer een stijve kreeg, trek je maar lekker als sletje en dat deed ik terwijl hij me nog vingerde. Toen kneep hij in mijn tepels en kwam ik heerlijk klaar. Ik lag daarna al een tijdje bij te komen in het gras in de hoek van de tuin, toen ik ineens voelde dat hij over mij heen piste en zei, zo sletje je was heerlijk en goed heet, nu even afblussen en dan kan je je weer douchen.
Het was een heerlijke ervaring, we gaan dit zeker weer doen, maar door deze tijden is het er nog niet van gekomen. Maar we hebben nog contact en komt zeker wel weer, ook party’s met meerderen heeft hij gezegd.    

Bottomslet Richard

5215 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 29)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.