Dominante Brian

Geplaatst door: bootwanker op 13-04-20

Een paar dagen geleden kreeg ik via de chat contact met ene Brian. Alles moest in het Engels, want hij kwam uit Bulgarije. Of ik dat een probleem vond. Natuurlijk niet. Wij kijken niet naar waar iemand vandaan komt en zijn ook niet zo van de “stats”, waar sommigen direct mee beginnen. Maar natuurlijk wil het oog ook wat, dus ik vroeg wel naar wat foto’s van hem nadat ik hem wat van ons had gestuurd. Het was echt een snoepje. Mooi koppie met bruine ogen, donker haar en een designer stubble. En niet te vergeten een heerlijke lul van goed formaat. Niet te groot en niet te klein. Hij zag er voor ons heel aantrekkelijk uit en tijdens het chatten was al snel duidelijk dat -ondanks dat hij veel jonger was- hij de lakens zou uitdelen. Dat is ook wel eens lekker. Een man die weet wat hij wil en voor ons zou gaan bepalen wat er zou gaan gebeuren. Hij had hele ideeën en ik vond wel dat het wat overdreven was wat hij allemaal kon presteren. Ook al was er maar een gedeelte van waar dan laat maar komen, dacht ik. Manlief Frank nog even wat plaatjes laten zien van Brian en die had er ook wel zin in.

Hij wist toen nog niet wat Brian allemaal van plan was met ons. Dus Brian kwam afgelopen zaterdag. In het echt zag hij er nog leuker en lekkerder uit dan op z’n plaatjes. Even wennen dat alles in het Engels moest. Maar we konden elkaar prima verstaan.

Maar van praten kwam ook niet veel terecht. Al snel pakte hij ons beiden beet en trok ons naar zich toe. Zijn tong verdween eerst bij mij in de mond en ging op grondige verkenningstocht. Zo, dat was een goed begin. En daarna was Frank aan de beurt om flink getongd te worden. Hij hield ons allebei stevig tegen zich aangedrukt en zijn handen gingen al vrij snel aan de achterkant bij onze broeken in. Ik voelde een ferme hand stevig mijn billen aftasten en op zoek naar mijn sterretje. Aan het gekreun van Frank te horen kreeg hij dezelfde behandeling. Ik voelde even aan Brian z’n kruis en voelde een grote harde bobbel. Toen ik de knopen van zijn gulp had open gekregen,  tijdens het vrijen, sprong onmiddellijk zijn dikke pik naar buiten. Hij had dus geen onderbroek aan. Klaar voor actie, dat geile joch. Ik hield hem even in de hand. Warm en kloppend beloofde het ons goed te gaan verwennen.

Brian commandeerde ons snel naar de slaapkamer en daar ging alles al snel uit. Ik moest zijn leuter afzuigen en hij ging verder met Frank te tongen. Ik voelde en proefde al snel het eerste voorvocht in mijn mond en hij begon me diep in de mond te neuken. Omdat hij ook nog intens met Frank aan het tongen was kon z’n pik niet al te ver naar binnen en ging het allemaal goed. Ik dacht het op deze manier niet lang meer zou duren of hij zou in mijn mond gaan afspuiten. Niet dus. Ik werd overeind getrokken en Frank naar beneden geduwd. Hij kon echt heerlijk vrijen en ik vergat gewoon dat Frank onderworpen werd aan het deepthroaten van Brian. Niet al te diep, want Frank is daar niet zo van. Hij roept altijd dat hij een klein strotje heeft. Frank zat intussen wel lekker de mooie bolle billen van Brian te strelen en ik voelde Brian mijn kontje aftasten en al snel mijn sterretje aftasten. Ik moest zijn vingers aflikken en er ging al snel een en daarna twee vingers door het sterretje naar binnen. Hij had al heel snel mijn prostaat gevonden en wist die zachtjes en geil te masseren. Mijn pik druipte ervan. Frank werd met zijn mond mijn kant opgedirigeerd en moest mijn pik aflikken. Ik voelde nog een extra scheut naar buiten stromen. Dat geile joch wist ons wel op stoom te brengen.

Ik had hem verteld dat ik graag in missionarisstandje geneukt wilde worden. Dus op een gegeven moment werd ik op bed gedrukt op m’n rug en moest Frank nog even zuigen aan z’n pik en ondertussen zat Brian flink op m’n kontje te spugen en met eerst 1 en later 2 vingers mijn kontje open te werken voor het grotere werk. Zonder waarschuwing ging toen z’n leuter zomaar m’n holletje in. Het was een lekker formaat en ging zonder pijn naar binnen en hij wist ook prima met z’n eikel langs mijn prostaat te schuren. Mijn pik stond strak omhoog en druppelde langzaam geil door het spleetje. Frank werd met z’n mond naar mijn pik geduwd en moest het allemaal oplikken. Net toen ik dacht dat we allebei zouden afspuiten hield hij er mee op. Niks afspuiten dus. Ik kreeg Brian z’n pik in mijn mond geschoven met het commando om het af te likken, maar niet te pijpen.

Daarna werd Frank op z’n knieën op bed klaarzet voor een rijbeurt, doggystyle. Ik moest Frank z’n kontje goed openlikken en nat maken. Brian ging af en toe met een vinger erin om te voelen of het al zover was. Na verloop van tijd was het hem blijkbaar naar de zin en werd ik op bed neergezet ter hoogte van Frank z’n kontje. Er werd nog een lading spuug op Frank z’n kontje losgelaten en ik moest Brian z’n natte harde leuter langzaam in Frank z’n kontje naar binnen duwen. Voor mij is dit erg geil om te doen en te zien. Mijn pik stond recht overeind en het geil liep langs de schacht naar beneden.

Langzaam duwde ik Brian z’n pik naar binnen bij Frank en zag hoe Brian eerst met langzame halen Frank begon te berijden. Hij trok mijn hoofd dicht naar Frank z’n kontje toe zodat ik het goed kon zien. Op een gegeven moment kwam z’n dikke natte leuter helemaal uit Frank z’n kontje en werd de natte dikke paarsrode eikel zo bij mij in de mond geschoven. Ik moest hem even weer lekker likken en extra natmaken. Brian spuugde nog eens goed op Frank z’n kontje en duwde weer zijn leuter naar binnen. Mijn hoofd werd weer dichtbij getrokken en ik zag hoe de dikke natte pik met kloppende aders erop in en uit ging. Mijn lul stond recht vooruit en er hing een dikke druppel voorvocht aan. Brian haalde die met een vinger van mijn eikel af en smeerde die op zijn eikel en ging verder met Frank te berijden. Ik zuchtte van dit geile aanblik en beide mannen kreunden van genot. Op een gegeven moment ging het tempo omhoog en de kreungeluiden werden luider. Brian trok z’n pik helemaal uit Frank zijn kontje en liet mij de punt van m’n tong in Frank z’n open holletje drukken. Toen spoot hij af over m’n tong en tegen Frank z’n holletje. Ik moest toen Brian z’n zaad met m’n tong Frank z’n holletje induwen. Daarna drukte hij weer z’n nog steeds harde pik bij Frank naar binnen en begon met soppende geluiden nog een keer Frank te berijden. Hij had wel gezegd dat hij wel een paar keer achter elkaar kon klaarkomen, maar ja bij mij is dat toch altijd iets van dat ik dat dan eerst wel eens wil zien. Maar Brian bleef maar doorpompen in dat soppende holletje van Frank. Ik kreeg tussendoor die natte zaadpik nog een keer in de mond gedrukt. Het voelde wel alsof hij nog dikker was geworden. En terug in Frank z’n holletje. Die moest al wel aardig uitgewoond zijn. En net toen ik dacht dat er maar geen einde aan kwam aan al dat geneuk van Brian kwam hij met een luide brul voor de 2e keer klaar. Inmiddels was ik ook zo geil en nat geworden van dat aanblik dat ik me wilde klaartrekken. Maar nee, dat ging niet door. Brian trok me aan mijn leuter naar Frank zijn openstaande holletje en drukte mijn pik zo naar binnen. Ik vind dat zo lekker. Een nat voorbereden kontje. Ik voelde dat mijn pik makkelijk naar binnen gleed en in al dat zaad van Brian zwom. Brian bepaalde het neuktempo, maar ik kwam al vrij snel klaar en spoot mijn zaad bij dat van Brian. Toen mijn lul eruit gleed kwam er een golf zaad mee naar buiten.

Brian smeerde dat zaad met z’n vingers aan mijn sterretje en duwde me weer op m’n rug op bed. Nog meer zaad werd op m’n sterretje gesmeerd en tot mijn verbazing stootte Brian z’n lul voor de 2e keer bij me naar binnen. Frank moest z’n lul in m’n mond doen en in hetzelfde tempo als Brian mijn kontje bereed mij in de mond neuken. Frank komt nooit zo snel klaar en hield nog wel even vol. Brian deed er nu toch wat langer over. Ik kneep flink zodat Brian z’n lul strak door m’n holletje gleed. En het duurde niet lang of ik voelde Brian z’n zaad naar binnen spuiten. Zo, die had niet overdreven dat hij meerdere malen kon afspuiten. Wat een geil joch was dat zeg. Inmiddels had Frank ook z’n hoogtepunt bereikt en spoot dikke klodders zaad in m’n mond. Beide gaatjes lekker opgevuld met zaad. Uitgeput gingen we nog even met z’n 3en lekker op bed tegen elkaar aanliggen. Nu maar hopen dat hij niet binnenkort terug moet naar Bulgarije. Die mag gerust nog een keer terugkomen.

4665 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.