Hoe is het toch zo gekomen, met dat dragen van vrouwenkleding en het kontgeil zijn?

Geplaatst door: ringwraith op 20-04-20

Hoi allemaal,

 

Dit wordt mijn eerste verhaal hier. En het is waar gebeurd!

 

In principe ben ik hetero. ‘Gewoon’ getrouwd met een vrouw waar ik gek op ben en heerlijk van kan genieten, ook seksueel. En vrouwen in het algemeen vind ik prachtig, ik kan intens genieten van hun lichaam, hun uitstraling, hun kleding. Zelfs als ik alleen maar mag kijken en nergens aan mag komen…

 

Maar van kind af aan merkte ik bij mezelf ook een andere kant. Een kant die ik niet begreep, waar ik niet van wist wat het inhield of wat ik er mee aan moest. Waarvan ik ook niet wist of alle jongetjes dit hadden of dat ik een uitzondering was. Wat ik wel begreep was dat ik dat voor me moest houden, er niet over moest praten want dat mijn ouders dit fout zouden vinden dat was me instinctief wel duidelijk. Van seks wist ik niets af, ik ben van een generatie waarvan de ouders daar absoluut niet over spraken en op school kwam het ook niet aan de orde. Ik moest zelf maar uitvogelen wat seks was, wat wel en niet ‘normaal’ was en hoe alles werkte.

 

Toch kon ik de gevoelens die ik had niet van me af zetten. Al rond mijn tiende experimenteerde ik stiekem met panty’s en jurkjes van mijn moeder, dat vond ik lekker en spannend. En helemaal opwindend werd het toen ik een bikini van haar vond. Op de één of andere manier gaf die me een gevoel wat me ertoe aanzette om over mijn kruis heen te wrijven. Dat vond ik zo lekker, gaf zo’n heerlijke tinteling, dat ik dat steeds vaker ging doen. Tot die keer dat er opeens vocht tussen mijn benen begon te lopen. Ik schrok me wild, wist niet wat er gebeurde en het ergste was nog dat het ook in mijn moeder’s bikinibroekje terecht kwam. Ik was doodsbang dat de vlekken me zouden verraden, dat ik daardoor betrapt zou worden. Godzijdank gebeurde dat niet en een tijdje stopte ik met mijn gedrag, bang dat het toch uit zou komen.

 

Toen ontdekte ik bij mijn ouders in de kast een boek over seks, heel droog en wetenschappelijk werden de nodige technieken en standjes beschreven, heel erg eigenlijk. Maar voor mij maakte het wel duidelijk wat er nou eigenlijk gebeurde als ik op een bepaalde manier over mijn kruis en mijn ballen wreef: ik was voor het eerst klaargekomen, had een zaadlozing gehad!!! En wat het nog mooier maakte: in diezelfde kast vond ik ook een doos condooms. Dus nu had ik ook een manier om te zorgen dat er geen vlekken meer in de kleding van mijn moeder meer kwamen. Blij dat ik was, nu kon ik weer verder gaan experimenteren en ontdekken wat ik verder allemaal lekker vond.

 

Al heel snel kwam ik erachter dat je niet alleen over je ballen kon wrijven, maar jezelf ook kon aftrekken. Dat gaf heel wat meer controle en genot. En kort daarna, toen ik zo’n beetje 13 was, leerde ik (met dank wederom aan de kasten van mijn moeder) hoe ik bij mezelf een tampon in mijn kontgaatje kon brengen. Dat gevoel, de spanning in je darmen maar ook de pijn die het inbrengen deed, maakte me helemaal gek. Nog steeds begreep ik niet helemaal hoe of wat, maar ik wist wel dat ik dat gevoel de rest van mijn leven wou houden.

 

Of me dat gelukt is? Daar vertel ik later graag meer over .

XXX, Rob

3259 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.