Mijn allereerste keer (2)

Tweede deel van mijn ontmaagding.

Nu mocht ik gaan staan en licht voor overbukken hij tilden mijn linkerbeen omhoog en met iets vochtigs smeerde hij mijn anus in. Trok mijn billen stevig uit elkaar en met vrijwel één beweging gleed zijn lul bij mij naar binnen. Oef wat was dat pijnlijk. Hij zei dat dat het cadeautje van de ontmaagding was en dat overging in puur genoot. Nou niets daarvan was gelogen ik genoot volop van pompen van zijn lul. Hij neukte me in meerdere standjes en het leek als het genoot bij ieder standje verder toen nam. Naar mijn gevoel kwam hij uiteindelijk te vroeg klaar, duurde het genot maar langer dacht ik met een kleine traan. 

Het voelde als of het mijn buurt was ik draaide mij om en op een of andere manier kwam er iets dominants in mij naar boven. Met een riem bond ik zijn armen vast achter op zijn rug. Haalde uit een keukenlade een theedoek tevoorschijn en maakte daar een blinddoek van. Bond deze voor en beval hem om op zij knieën te gaan zitten nu bond ik zijn voeten met mijn riem vast zodat hij geen kant meer op kon. Liet hem z’n klein halfuur zitten ter wel ik mijn water op dronk en een praatje maakt met An. Toen pas had ik door dat de keuken aan een galerij grensde waar op we een toeschouwer hadden staan. Dit maakte mij nog heter dan ik al was geworden. Ik liep naar Rob toe en pakte zijn hoofd bij zijn oren vast en trok deze naar mij toe. Gretig als hij was opende hij gelijk zijn mond, dat was iets te snel naar mijn zin dus stopte in een banaan in zijn mond en beet je hem toe dat hij diende te luisteren. Ik had hem immers niet gevraagd zijn mond te openen.


Voor staf draaide ik zijn oren een aantal keer om totdat ik tranen van pijn in zijn ogen waarnam. Haalde de banaan uit zijn mond en stak mijn pik er snel in. Met beide handen drukte ik zijn hoofd stevig tegen me aan zodat mijn harde paal diep in zijn keel zat. Hij vocht tegen het kokhalzen aan. Ik begonnen stevig zijn smerige bekkie te neuken en zei dat hij vanaf nu mijn neukhoer was en dat ik geen tegenspraak duldde.  Hij liep rood aan en ik stopte met diverse pauzes ik wilde de controle houden om niet weer klaar te komen in zijn gulzige mond. Omdat het best wel warm was in huis zweette ik redelijk veel dus liet ik hem mij afdrogen met een keukenhanddoekje. De man bij het raam had zijn best wel grote kromme lul zichtbaar in zijn hand en was schaamteloos aan het rukken. Ondertussen had ik zijn handen en voeten losgemaakt. Ik pakte een grote kussen van de driepersoonsbank en legde deze op de grond van de keuken. Rob zat nog steeds geduldig op de grond ik pakt zijn linkeroor beet en zei tegen hem dat hij op handen en voeten moest meekomen naar de keuken. Eénmaal in de keuken aangekomen gaf ik hem een zet en rolde hij precies met zijn rug het op de kussen. Met een snelle beweging pakt ik zijn beide armen beet en vouwden deze om benen. Met aantal gevonden zwarte tyraps bond ik ze aan elkaar vast. Ik had er 1 overgehouden en vertelde hem dat als hij zou gehoorzamen ik zijn kontje zachtjes zou verwennen.


Zijn nieuwe houding was meer dan oncomfortabel voor hem zodat hij toch steeds weer probeerde om te draaien. Uiteraard kon ik niets anders dan straffen, ik plaatste de enige overgebleven tyrap om zijn half opgezwollen penis en zijn forse ballen en trok deze langzaam maar zeker stevig aan. Zijn pik werd kei hard en donkerpaars. Om me zelf een extra pleziertje te geven ben ik boven op zijn pik gaan zitten en heb hem wederom heerlijk diep mijn kontje laten verwennen. De laatste druppels sperma uit zijn lichaam geperst. Nu was het eindelijk mij beurt om voor het eerst een mannelijk kut te neuken. Iets waar op ik gevoelsmatig heel lang op heb moeten wachten. Met mijn spuug smeer ik zijn anus in om eerst een één vinger naar binnen te brengen toen twee, drie en tenslotte bijna mijn hele vuist. Zijn kontje stand nu zover open dat mijn pik er zonder enige moeite en pijn ingleed. Met lange halen om zo lang mogelijk te kunnen neuken en genieten van deze ontmoeting kwam ik gillend klaar. Na het avontuurtje zijn we beide nog redelijk lang vrijend wezen douchen. Het was inmiddels al redelijk laat in de middag geworden bij het afscheid vertelde An dat zij en haar man al die tijd met veel plezier naar ons spel hadden gekeken. Rob bleek namelijk hun oudste zoon te zijn.    

Hierna heb ik nog vele malen contact gehad met hun drieën, waarbij Rob mijn persoonlijke subje werd.

2729 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.