De dominante gast(en)

Na een aantal vrij lange gesprekken via een chatsite, raapte ik de nodige moed bij elkaar en besloot ik om toch maar af te spreken met deze gast; afgaande op zijn en mijn fantasieën leek het er op dat hij mij flink zou gaan aanpakken. Hij was een (naar eigen zeggen) dominante bi-gozer van 33 jaar, 1m89 77kg en had naar eigen zeggen een aardige worst in zijn broek. Ik ben 36, beetje onderdanig, 1m78 en 77kg en hou af en toe wel van een beetje spanning. We hadden besproken wat er wel en niet gedaan zou worden, verder zou ik mij laten verrassen door hem.

De voordeur stond op een kiertje en ik wachtte zoals afgesproken geblinddoekt en alleen gekleed in een boxershort in de gang. Het was muisstil op straat, en rond 20.30 uur (de afgesproken tijd) hoorde ik een auto parkeren en een deur dichtslaan. Ik wist het bijna zeker, dit moest hem zijn. Ik kon niet meer teug, het moest gaan gebeuren nu.

Je hoorde zijn voetstappen naderen...tot ie wel voor de deur moest staan. Ik zag de deur langzaam open gaan, en ik hoorde hem binnenstappen. Hij deed de voordeur zachtjes dicht, en deed netjes zijn schoenen uit. Toen hoorde ik hem mijn kant op komen.... ik voelde de spanning stijgen..

En toen gebeurde het: vanuit het niets greep hij mij hard in mijn boxershort, waarbij zijn hand daarna meteen in mijn boxershort ging en hij hard in mijn ballen kneep. Ik kreunde even kort. Hij sistte in mijn oor dat het eindelijk zo ver was; hij zou mij eens flink aanpakken.

Meteen duwde hij me naar de slaapkamer en smeet hij me op bed. Binnen enkele seconden zat ie bovenop me en trok ie mijn boxershort wild van mijn kontje af. Er volgde een paar harde tikken met een vlakke hand, terwijl hij met zijn andere hand mij de mond snoerde. Niet veel later lag ik op mijn rug en zat hij op mijn borst, pakte mijn hoofd vast en begon mijn mondje genadeloos te neuken met zijn worst. Hij had 3 dagen niet gespoten dus hij was aardig geil, had hij op voorhand gezegd.

Nou dat klopte wel want hij neukte mijn mondje hard door en al na 2 of 3 minuten begon zijn lichaam te spannen en dan weet je het wel; ik voelde mijn mond  vol lopen met warm plakkerig spul. Hij hield mijn hoofd stevig vast en bleef doorpompen, ik moest alles wel slikken en het was veel!

Intussen had ik hem nog steeds niet eens gezien, want de blinddoek zat nog om. Wild trok hij me omhoog en sleurde hij me mee naar de douche voor het volgende item. Ik moest op mijn knieën zitten met mijn mondje wijd open en mijn handen op mijn rug en ja hoor, daar kwam het al. Hij deed zijn worst in mijn mondje, pakte weer mijn hoofd vast en begon te pissen. “drink het op slet”, zei hij dwingend. Gehoorzaam deed ik dat dan maar.

Hierna moest ik weer mee naar de slaapkamer en moest in naast het bed op mijn knieën. Ik hoorde hem in de gang bellen maar de tussendeur zat dicht dus ik verstond er niks van. Toen ineens leek het alsof ik de voordeur hoorde en alsof ik stemmen hoorde. En toen ineens ging de slaapkamerdeur weer open en kwam er iemand binnen. De gast bleek een vriend te hebben gebeld, die ook nodig ergens aan toe was. En dus had ik vrijwel een minuut later nog een piemel in mijn mondje. En later pijpte ik hun tegelijk. De spanning nam toe en de twee piemels zaten om beurten diep in mijn mondje. Niet veel later kwam de nieuwe gast hard klaar in mijn mond, en vrijwel meteen er achteraan kwam de eerste gast voor de tweede keer klaar. Ik proefde twee soorten zaad en moest ook dit braaf slikken.

Toen dacht ik eigenlijk dat het wel klaar was, maar niets was minder waar. Die nieuwe gast gromde dat hij wilde neuken. Alleen met die eerste gast had ik besproken dat ik dat niet wilde (geen ervaring), maar die nieuwe gast was nog steeds geil en voor ik het wist lag ik plat op mijn buik op bed en drukte een hand mijn hoofd stevig in mijn kussen, terwijl ik niet veel later glijmiddel tussen mijn billen voelde lopen. En daar had je het al, ik voelde een natte eikel tussen mijn billen en even later drong ie zo naar binnen. Het deed pijn maar hij was ruig en wilde gewoon neuken! Ongeveer tien minuten werd ik hard en bruut geneukt en toen spoot ie zijn piemel leeg in mijn kontje. Intussen moest ik de eerste gast voor de derde keer pijpen tot ik voor de derde keer zijn zaad in mijn mondje had zitten.

Ze verlieten de kamer, en ik hoorde even later de voordeur opengaan , en weer in het slot vallen. Ze waren weg, mij achterlatend zonder dat ik ook maar had kunnen zien hoe ze er uit zagen...

4127 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.