Sex onderweg...

Toen ik enkele jaren geleden mijn huidige vriendin ontmoette had ik al een verleden met wat lekkere bi dates.

Heb haar hier toen maar over verteld want stel je voor dat we zo’n ex date tegen kwamen..tot mijn verbazing vond ze het niet erg, maar zelfs spannend!

Dan nu een voorval wat vorig (2019) zomer gebeurde. Ik ben internationaal vrachtwagenchauffeur.

Ik kwam op een vrijdagavond op de zaak toen de baas naar me toe kwam.Zei dat ik de volgende week een neef van hem meekreeg als bijrijder. Nee hé..daar hou ik helemaal niet van. De hele week opgescheept met iemand die je niet kent. Nog erger: dat je verplicht word iemand mee te nemen. Wanneer je elkaar niet ligt word het nog een lange week.

Neef was lastig, zei de baas. Wist niet wat-ie wilde en z’n ouders hadden gevraagd of hij eens mee mocht op een truck om te kijken of dat misschien iets voor hem was. Zucht…

Zondagavond, als ik vertrok zou z’n vader hem naar de truck brengen. Nu ja, het beste er maar van proberen te maken dan. Ze waren er, op het afgesproken tijdstip. Michel heette de jongen. Lang, blonde krullebol en tenger. Leek een jaar of 18. Viel op het eerste gezicht alleszins mee gelukkig. Best een leuke jongen om te zien.

Ik had een rit in voormalig DDR gebied, tot aan de Poolse grens. Terugladen zou op woensdag zijn, in de buurt van Hannover. De eerste dagen liepen voorspoedig, op dinsdagavond kwamen we bij de fabriek waar ik woensdag zou laden. Hier was ik al vaker geweest en wilde de portier vragen of we op het terrein konden parkeren voor de nacht.

Portier keek me verbaasd aan: heb je een bijrijder? Jawel..Hij keek Michel wel erg lang aan vond ik. Maar natuurlijk konden we parkeren op het terrein.

Willen jullie nog douchen? vroeg hij. Er is weliswaar niemand meer bij expeditie, maar ik kan de deur voor jullie openen. Wacht, ik loop direct even mee. Da’s ook wat dacht ik nog..als ik er alleen ben vraagt-ie dat nooit!

Bleek een moderne douche te zijn, maar wel helemaal open met meerdere douches in 1 ruimte. Zie je wel vaker, bijvoorbeeld bij sportclubs. Sommige mensen houden daar niet van. Veel jongeren douchen tegenwoordig met hun onderbroek nog aan begreep ik. Ik heb geen enkel probleem met naakt lopen. Was wel benieuwd wat Michel er van vond.


Maar die was zich al aan het uitkleden! Niks preuts begreep ik. Nadat ik me had uitgekleed draaide ik me om en keek naar hem. En was in shock.. Zo’n grote pik als hij had! Zoiets had ik nog nooit gezien, echt enorm. En dat bij zo’n tengere jongen.

Ik kreeg prompt een flinke erectie. Hij moest lachen. Je vind me leuk? Ja, absoluut man, je ziet er erg goed uit hoor! Kom eens? Zei hij. Ok..”je mag hem aanraken hoor, graag zelfs”. Pff. Kreeg het er warm van.

Toen ik voor hem stond zei hij dat hij eerst iets moest bekennen. “Ik ben homo. Mijn ouders weten ervan, een paar vrienden ook, verder niemand”. Dat vond ik echt geen probleem natuurlijk. Ik vertelde hem dat ik een verleden had met diverse bi dates. Daar keek hij van op. Leuk toeval zeg! Voelde echt goed..werd er zó geil van! Dat had Michel al snel in de gaten. Hij werd zelf ook mega geil van mij zei hij.

“Mag ik je pijpen”? Man, je doet alles waar je maar zin in hebt met mij. Mijn vriendin kon ook goed pijpen maar Michel deed absoluut niet voor haar onder. Ik was in no time in de zevende sekshemel.

Op een gegeven moment vroeg hij of ik nu hém wilde pijpen. Zeker weten. En nam de enorme pik in mijn mond. Wat niet geheel lukte. Moest wel flink oefenen! Tja, 23x6 (!) zei hij..

Maar ik merkte dat wanneer ik aan zijn eikel zoog, tegelijk ballen masseerde en stiekem even vingeren, hij helemaal wild werd en hard begon te kreunen.

Opeens ging de deur open. Ik kreeg een hartverzakking! De portier kwam binnen. Keek het tafereel grijnzend aan en zei: “dit had ik wel verwacht”. Eh..hoezo? “Die jongen straalde gewoon uit dat hij gay is”. Dan zie je meer dan ik, antwoordde ik. Maar je wist dan blijkbaar weer niet dat ik bi zou kunnen zijn?

Nee, echt niet..en ik ben zelf ook bi zei de man. Mijn dienst zit er op, maar..ik word hier erg geil van. Zin in een derde man? Michel had er geen enkel probleem mee, zoveel was duidelijk. En ik al helemaal niet. Al had Hans (zo heette de portier dus) eerst vooral oog voor Michel, maar om begrijpelijke reden. Die pik…

Hij nam de ‘arme’ Michel flink onder handen. Ik had de indruk dat die zowat bewusteloos raakte van genot. Hij draaide gewoon met z’n ogen. Fascinerend…

Hans was versa zei hij en wilde ons beiden graag neuken. Maar niemand was gespoeld. Ach, zal toch wel meevallen volgens hem. En ik heb ook altijd wat glijmiddel bij me voor een eventuele date, dus moet goed gaan. Michel was enthousiast, ik niet minder.

Zonder veel omhaal begon Hans me te neuken. En dat deed hij vol overgave, onder aanmoediging van Michel. Hans had geen megapik, maar duidelijk wel veel ervaring. Heerlijk, écht heerlijk. Mag ik je volspuiten? Ik kon bijna niet antwoorden, kon nog net ja kreunen.


En dat gebeurde..mmmm.. Nu ga ik jou klaar pijpen zei Hans tegen me. En ik wil je zaad slikken, ok? Prima natuurlijk, graag zelfs. God, wat kon die kerel pijpen zeg. Nog beter dan Michel én mijn vriendin tegelijk!

Het duurde dan ook niet lang of ik spoot mijn zaad in zijn gulzige mond. Ging te snel naar mijn zin. Geeft niks, zei Hans, je komt hier vast nog wel een keer. Gaan we dan voor de trage versie, haha!

Toen keken we met begerige ogen naar Michel. Die zowaar (gespeeld?) schrok van die 2 seks beluste mannen, die als roofdieren aanvielen op zijn jonge lijf. Hans pijpen, ik bewerkte zijn kontje. Zo, wat ging dat ventje tekeer van genot.

Zijn pik was echt kneiterhard. Hans wilde geneukt worden. Nou, daar hoefde Michel niet lang over na te denken. Ik maakte het kontje van Hans lekker soepel met véél glijmiddel en toen stootte Michel hem zonder waarschuwing naar binnen. Hans verstijfde even, maar begon toen te grommen van genot. Hij wilde hem diep en hard. Dat kon-ie krijgen.

Michel kwam gillend klaar..


Dit was wel de meest geweldige late dienst die ik ooit gehad heb hier zei Hans. Jullie kwamen toch om te douchen? Haha! Doe dat even snel want ik moet nodig afsluiten want anders komen ze straks kijken waarom er nog steeds licht brand.

Ik heb de hele nacht slecht geslapen. Wat er gebeurde bleef maar in mijn hoofd rondspoken. Begon te denken wat nu als mijn vriendin dit hoort..of de baas?

Later, op de terugweg, bleef ik maar kijken naar dat blije, grijnzende gezicht van Michel. Die had zich vermaakt deze reis. En natuurlijk niet vanwege het oorspronkelijke idee om mee te gaan om eventueel kijken of chauffeur zijn iets voor hem is..want dat was het zeker niet.

Ben hem maanden later nog eens tegengekomen. Wat denk je, had zijn rijbewijs gehaald en was toch nog chauffeur geworden. Maar dan op een bestelauto van de lokale apotheek!

In de vakantie gaat hij weer met me mee als ik weer een ritje heb waar we bij Hans uitkomen. Met deze heb ik ook nog weer contact gehad en de volgende keer als Michel weer meekwam gingen we naar zijn huis. Hij heeft een sling. Zin in!

En ik heb, al kostte het wat moeite want ik had mijn vriendin gezegd geen bi dates meer te hebben, het toch aan haar verteld. Met in mijn achterhoofd haar mededeling van toen dat ze het spannend vond. Wat denk je? Ik moet van haar aan Michel vragen of hij langskomt voor een heerlijk geil avondje. Gaat gebeuren. Maar sorry meid, ik vrees voor je dat die mega pik alleen in mijn kutje beland!


4799 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 41)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.