Nu weer verder.

Dennis onze sexuele hulp verlener was nog bij HJ ooit grootheid in voetbal land. Ze hadden gevreen gedoucht. Nu moest HJ aan gekleed worden gelukkig beiden op tijd. De stijve oude butler klopte op de slaapkamer deur. Hij kwam na toestemming binnen HJ werd in rolstoel gezet. Dennis werd verzocht met de jongere butler mee te gaan.HJ is gewent alleen te eten. Dus Dennis zolang als in de villa was at in de keuken. Terwijl die oude zuur pruim bij HJ in eet kamer bleef ! Dennis was verbaasd maar zei niks. Hij was al blij dat te eten&drinken kreeg. Waar zou slapen zou ook wel zien ?


In keuken aangekomen werd plaats gemaakt. Nou plaats de afwas hulp zat met zijn bord bij kachel. En nu zat Dennis naast de jonge butler. Die zo te zien niet klein geschapen was of moest vulling zijn? Het eten en drinken was prima. Voor Dennis kon aanbieden af te wassen klonk de bel. De jonge butler bracht Dennis naar de eetkamer. De oude zuur pruim had het eten,s spul al laten opruimen. HJ zat in zijn rol stoel wilde de tuin in. Nu mocht Dennis wel rijden. Ze gingen het tuinhuis in waar HJ ontspande. En Dennis en hij zoende en tongde of dorstig waren. Toen terug gingen bedankte HJ hem voor bewezen dienst in tuin huis. Helaas kwam kort daarna oude zuurpruim. 

HJ is zakenman zou rest van dag in huis bezig zijn. Ja de jonge butler(in opleiding) nam hem mee naar slaapkamer. Wel groot daar sliepen alle mannen onder de 30 nu dus vier. Dennis koffer stond er en hij pakte uit. Toen besteedde hij niet aandacht aan butler, maar voelde wel hand achter in zijn broek gaan. Nou hij werd daar flink gevingerd zachte kreun  ontsnapte. Werd nog geiler toen voelde hoe afwashulp zijn gulp opende ritste. En zijn leuter in een keer naar binnen ging. Dennis voelde een tong hem verwennen. Helaas ging die bel ieder fatsoeneerde zijn kleding.

HJ zat in bibliotheek en Dennis had al wat meer stemming aangetrokken. Even priet praat voor oude butler kwam. Die zou HJ uit kleden en in bed doen samen met jonge butler. Dennis moest zich vermaken nou niet tegen dovenmans oren. De afwas hulp ging net naar slaapkamer. Die lag zo op zijn rug Dennis condoom om, glijmiddel gebruikt woonde hem even flink uit! De jonge butler en tuinman kwamen ook en verwenden Dennis eerst voor zelf gingen neuken. Dennis wist niet hoelang zou blijven maar spijt van karwei zou niet hebben? HJ heeft hij vaak genoeg geholpen op meer dan een manier. En de mannen in slaapkamer zeker Einde.

2864 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.