Mijn fantasie 1

Geplaatst door: biman54 op 28-04-20

Ik lees heel veel geile verhalen hier en dus laat ik nu eens weten wat ik graag mee zou willen maken. Mijn fantasie dus. Ik ontmoet dus een mannenkoppel op de homochat die het wel ziet zitten om een oudere bottom samen te gaan verwennen. Aangezien ik geen auto heb moest ik maar hopen dat er iemand zou zijn op het station op de afgesproken tijd. Gelukkig was dat zo en ik geef Wim een hand op de afgesproken plek. Ik zie een goed gebouwde senior voor me die al een heerlijke bult in zijn broek heeft zitten. Hij neemt me mee naar zijn auto en grijpt me onderweg al een keer stiekem bij mijn geile kutje/ Als we bij zijn auto staan zijn we al lekker aan het tongen en zit ik al aan zijn kruis te voelen waar ik een heerlijke grote paal voel zitten. We gaan in de auto zitten en ik vraag aan Wim of ik zijn paal mag zien en er al vast mee mag spelen. Natuurlijk mag dat zegt hij en haalt een heerlijke 20 cm grote paal uit zijn broek. Terwijl hij naar huis rijdt lik aan zijn heerlijke grote eikel en trek zijn ballen strak naar beneden waardoor die eikel nog veel groter wordt en neem hem dan in mijn mond om hem te pijpen. Hij duwt mijn hoofd op een gegeven moment er van af en zegt dat hij anders al klaar gaat komen en dat ik nog genoeg zaad kan krijgen maar dat liever thuis doet en geen ongeluk wil krijgen als hij nu klaar komt. Eenmaal bij hun huis gekomen ontmoet ik ook Jan.

Ook een goed gebouwde man die me spontaan een lekkere tongzoen geeft en gelijk in me billen knijpt. Mijn kutje trekt steeds samen en wil graag verwend worden. Nou dat heb ik dus geweten. De mannen trekken me naar binnen en daar gaan we dus echt aan de gang. Ze trekken mijn broek meteen van mij kont terwijl we lekker zoenen en ze vingeren om de beurt mijn geil strak kutje.  Aangezien ik die paal van Wim al gezien en geproefd had was ik benieuwd wat Jan in zijn broek had zitten dus ging ik daar naar op zoek. Ik schrok wel toen er een dikke 22 cm grote paal uit zijn broek te voorschijn kwam maar wilde absoluut doorzetten met deze twee heerlijke mannen. Ik neem dan ook de paal van Jan in mijn mond en pijp hem terwijl Wim mijn strak kutje eerst lekker rimt en dan weer gaat vingeren. Jan zegt dat ik goed bezig ben en Wim heeft ondertussen zijn harde paal te voorschijn gehaald en zet die tegen mijn gewillig kutje aan en begint dan die enorme paal in mijn kutje te persen. Het doet even zeer omdat ik nog nooit zo'n grote paal te verwerken heb gehad maar dat is maar even en dan begint het genot van die heerlijke paal die keer op keer in mijn kutje gaat. Eenmaal gewend duw ik mijn kontje steeds harder naar achter om die heerlijke paal lekker diep in mijn kutje te voelen. Zijn ballen kletsen tegen mij billen aan terwijl hij rustig neukt/

Af en toe haalt hij zijn paal tot de eikel eruit en slaat me tegen mijn billen en stoot hem dan in een keer weer er diep in. Ik voel de pik van Jan groter en dikker worden in mijn mond en zuig nog harder terwijl ik zijn ballen masseer en er in knijp.. Het lijkt wel of ze elkaar een seintje gegeven hebben want ze beginnen beide steeds sneller te bewegen en dan voel ik het zaad tegelijkertijd in mijn mondje EN kontje voelen spuiten.

3740 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 26)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.