Ed wil wel.

We hebben vernomen dat verhalen te weinig actie bevatten deze ook. Noem hem voor de vorm Eddie.Hoe begon het avontuur voor deze slungelige afwas hulp? Simpel Dennis kwam keuken in. Eddie vertrekt van de tafel zodat Dennis kan zitten. Van uit zijn positie bij de kachel bekijkt hij Dennis !Als klaar in keuken is vertrek Eddie naar de slaapkamer.Waar dus blijkt dat Dennis ook is.


Dennis maakte gelijk duidelijk wat hij wilde. Eddie wordt dus verwent door Dennis. Dennis heeft mogelijk wel gezien dat twee bedden staan. Maar is toch verrassing dat letterlijk bed deelt met Eddie. Ook komt er antwoord op de vraag Alleen mannelijk personeel? Dat blijkt te kloppen waarom komen we nog wel achter. Allen de oude butler en Hendrik-Jan hebben hun eigen kamer.

De tuinman en butler de jonge genieten even na van de sex. Dan vertrekken naar de douche ruimte waar hoorbaar van elkaar genieten ! Als ze terug zijn naakt neemt Eddie dus Dennis mee. Voor slapen gaan het vuil van de dag verwijderen en meer.Eddie geniet van Dennis. Maar Dennis is niet beter dan hendrik-jan. De oud voetballer is sex verslaafd en homo dus. HJ heeft dagelijks bezoek van werknemer laat zo om schrijven. Behalve de oude butler komt Dennis achter. Die oude zuur pruim was HJ,s vader geheime minnaar heeft hj alles geleerd !

Wat gebeurd er na het douchen actie jazeker. Ze kunnen wel samen douchen. Maar is te nauw voor actie. Dus dan maar op de wc. Dennis gaat op de wc zitten. Eddie gaat op Dennis zijn knots zitten. Die krijgt kramp na tijdje stoten. Dennis geniet van Eddie,s knots welk hem naar lala land brengt. Het gekreun en gehijg is ver te horen haha. Maar men is het al gewent ! Even nog wat zoenen voor terug gaan. Ja is bed tijd voor iedereen. Als HJ uit bed komt moet iedereen al aan,t werk zijn. Hopelijk niet voor acht uur  in de morgen ?

Heb verhaal wat aan gepast wat humor en wat ondeugend bvb  het feit Hendrik-Jan rotzooit met personeel en die ouwe soort sex leraar is.

3758 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.