Overgeplaatste collega

Tuur was een collega die op een andere verdieping werkte. Ik zag hem niet zo vaak, maar heel soms had ik hem nodig voor iets in de planning. Ik had hem al een tijd niet meer gezien, hij bleek overgeplaatst te zijn en niet meer in ons kantoor in Arnhem te werken, maar in Nijmegen. 


Plots kwam ik hem onverwachts in de TK Maxx tegen toen ik met een vriendin aan het shoppen was in Nijmegen. Hij vertelde over de overplaatsing en wat anders was en wat beter en wat minder leuk. Hij vroeg of ik iets speciaals zocht en ik zei dat ik mee was met een vriendin die kleren kocht voor haar kinderen. Hij zei dat zijn vrouw hetzelfde aan het doen was. Hij kwam niet enorm graag in deze winkel, veel te veel prikkels. Dat kon ik beamen.

Ik zei dat het jammer was dat ik hem nooit meer zag. Hij grapte: "oh mis je me?" Ik zei dat er maar weinig leuke mannen mannen waren waar ik werk, de meeste collega's zijn vrouw. Hij lachte en zei: "je mist me alleen maar omdat ik een man ben?" "Het oog wil ook wat" zei ik. Hij fronste zijn wenkbrauwen: "maar ik ben toch helemaal niet zo'n knappe man?" "Dat dacht jij..." pareerde ik. Tuur: "Vertel me, wat is er leuk aan me?" Hij daagde me uit met een mooie, brutale glimlach.

"Je hebt een vriendelijk gezicht, mooie gelaatsstrekken. Je komt kalm over. Je bent superlang zonder mager te zijn, goed lijf, stevige benen en...." Ik stopte. "En wat? Nu moet je het zeggen." grijnsde hij. "Het lijkt alsof je een flink pakket hebt haha," ik bloosde. Hij boog zich wat voorover om in mijn oor te fluisteren: "het is zeker een grote dikke pik en flinke ballen." Ik werd rood. Hij pakte zijn telefoon. "Wat is je 06?" Ik gaf hem mijn telefoonnummer. "Komt goed kerel, ik moet gaan, mijn vrouw staat al bij de kassa." Wat komt goed?

Een paar weken later krijg ik een appje van een onbekend nummer. Het bleek Tuur te zijn. Of ik thuis was en waar dat dan was. Ik gaf mijn adres met de tekst hoezo. Als antwoord kreeg een foto van zijn kruis, in jeans, enorme bult. Over 15 minuten ben ik bij je appte hij. Ik friste me snel op. Ik werd ontzettend zenuwachtig van spanning en geilheid. 

Hij belde aan, ik liet hem binnen. Hij gaf aan dat hij al jaren niet meer is gezogen en dat hij geiler was dan zijn vrouw, die na het tweede kind sowieso weinig meer om seks gaf. Hij ging voor me staan terwijl ik op de bank zat. Zijn shirt ging uit. Ik betastte zijn kruis. Hij was al vrij stevig, maar nog niet op volledige hardheid. Ik bevrijdde zijn monster. 21 bij 6 was hij wel en inderdaad, enorme kloten. Ik nam zijn eikel in mijn mond, wat meteen een enorme vulling was. Hij zuchtte: Dit had ik nodig.

Ik sabbelde op zijn eikel, probeerde meer van zijn pik te inhaleren, maar damn, wat was die pik groot. We gingen naar boven, op bed. Hij hing zijn ballen in mijn mond. Hij kreunde en kronkelde. Niemand had ooit zijn ballen gelikt. Ik nam ze 1 voor 1 in mijn mond en draaide met mijn tong om ze. Beide ging echt niet lukken. Ik kneedde zijn stevige benen. Wat een heerlijke vent. Zoals ik verwacht had, was hij geen gehaaste lover, maar iemand die rustig ligt te genieten, met zijn grote handen over mijn lijf reisde en mijn tepels zachtjes kneep. Ik dook weer op zijn pik met mijn bekkie en zoog zover ik kon. "Ik hou het niet meer" kermde hij opeens en spoot in mijn gezicht, mijn baard, over mijn borst en in mijn mond. Ik bleef doorzuigen terwijl hij spoot. Hij leek gek te worden. Heerlijk. Ik pakte een handdoek en veegde zijn zaad wat af.  

Kom eens naast me liggen vroeg hij. Toen ik naast hem lag, verraste hij me door met me tongen. Ik voelde dat hij weer harder werd. Ik kuste zijn hals en likte zijn oor. Ook dit had nog nooit iemand gedaan. Wow kreunde hij. Hij heerlijke grote oren. Hij reed met zijn pik tegen mijn lijf. Hij begon mijn mannentieten te kneden en ik vroeg of hij ze wou zuigen. Hij dook er meteen op en ik snapte niet dat zijn vrouw dit aan zich voorbij liet gaan.

Ik draaide me zo dat we lepeltje lepeltje lagen. Hij omsloot mij met zijn lange lijf. Nadat ik mijn kont in zijn kruis duwde begreep hij de hint. Hij richtte zijn grote pik tegen mijn sluitspier. Hij begon eerst zachtjes te porren. Dit was al heerlijk. Na een tijdje ging hij er bijna vanzelf in. Oh wat is je kut nauw kreunde hij. Hij duwde hem wat dieper erin, kneedde mijn borst en kuste mijn nek. Hij neukte me rustig zodat ik aan zijn pik kon wennen.

Ik leidde hem zodat hij op de rand van het bed zat. Toch maar flink wat glijmiddel aangesmeerd en ging achterwaarts op zijn pik zitten. Steeds dieper tot ik echt op zijn schoot zat. Wat een vol gevoel gaf mij deze pik. Ik hield zijn pik diep in me, maakte maar kleine op en neer bewegingen, maar melkte hem vooral met mijn kringspier.

Tijd voor doggy. Ik knielde op het bed en hij ging achter me staan. Hij gooide hem niet meteen in volle lengte erin, maar rustig, bewust, ik voelde hoe hij me weer vulde. Na een tijdje neuken met zijn handen op mijn heupen, legde hij zijn bovenlijf op mijn rug en hijgde inj mijn oor: "oh geile beer, ik wist niet dat mannenseks zo geil kon zijn. Als ik doorga kom ik weer klaar" "Spuit mijn kut maar vol kerel." Hij drukte zich tegen me aan en ik voelde zijn eikel trillen. Hij had dit echt nodig.

4511 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 38)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.